Konuşmak anlatmak istiyorum size

Öyle açık açık deme ama mutlaka bahane bul bişeyler bul iş çıkar gıtmede getırmede arada ayda yılda bir görüş çünkü komple iletişimi kesersen eşinle aran açılır bir süre sonra sen kötü olursun samimi olma merhaba merhaba ol
Yani bu daha iyiy olur ayrıca ne kadar istesemde koparmayız işler bir büyük yıkım olur aile içinde :-) iyi bir mesafe şart

Yok, keşke çekseydi :) oğlum babasının ikizi gibi. Ayrıca eşim çok hareketli ve yaramazmış küçükken, akrabalar, mahalleli illallah etmişler.. :) Oğlan dayıya benzer tezi biz de çürüdü. Dayısı çok sakindi, kendi kendine oyun kurardı. Annemin çiçeklerine zarar vermesin diye kendine kağıttan top yapar da oynardı bizim ki bizzat zarar verecek şeylerle oynar, eline geçirdiği sert cisimle cama pat pat vurmak gibi, oyun anlayışı farklı da azıcık :)
Eyvah eyvah:-) sizde işler çok fena ama olsun ya çok tatlılar dimiii ben kızımdan aynı performansı bekliyorum biraz kızgın bir bebek çünkü ileride sakinler mi bilmem ama aşırı sinirli ııııııhhhhh yapıyor herseye özellikle kucağa alınmadıysa aman olsun ya canları sağolsun bazen çevredekiler diyor yorulmuyor musun be böyle diye çok yoruluyorum durmayan ağlayan uyumayan kucak isteyen çığlık atan bir bebek ama sağlıklı olsunda tepemde dursun :-)

4 aylık bebekten ne bekliyorsunuz acaba daha bismillah. Yakında aa çişini hala altına mı yapıyor bu bebek normal değil deyip sizi yine bir güzel gaza getirirler. Siz de gaza gelmeye çok hazırsınız ekmeklerine yağ sürmeye devam:işsiz:
Harbi doğru beklerle yakında cidden de gaza gelmiyorum ya korkuyorum çok acemiyim çünkü daha

kızlar söylemek istediklerim var. Konu eşimin ailesinin beni üzmesi. Durum şu görümcem geçen cumartesi bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyleyerek beni tedirgin etmişti. Aslında büyüklüğü değil bir arkadaşının bebeğinden örnek vererek tümör olabilir yolunu göstermesiydi ki çok şükür bebeğimin bir sorunu yok doktorda hemşire de normal diyor başı için. Ayrıca dün bebeğim için aaaa bu bana bakıyor gibi yapıyor ama bana değil başka yere bakıyor ya nereye bakıyor bu dedi. Kayınvalidem sürekli agulamıyor bari sen konuşunca sana tepki veriyor mu dedi bende hayır dedim vermiyor neden acaba tepki vermesi lazım diyor. 4 aylık şuanda çığlık atıyor sürekli mesela bazı sesleri çıkarıyor kendince ama onlar konuşsun istiyor sanırım ama ben yeni anneydim ben bu kişiler 3 er çocuk büyütmüşler bende korkuyorum tecrübeleri herhalde diyorum sürekli bebeğim için ay çok sinirli olacak bak kendisini nasıl kasıyor ya oturtmayacak hiç diyerek ahhh ah çok çekeceksin diyorlar ki bu umrumda değil ama tedirgin etmeye çalışıyorlar gibi ayrıca eşimle birkaç kez tartışmıştık eşim ablasına kızgındım Şenaya bağırdım üzüldüm ama bağırdım demiş. Bana görümcem erkekler bak cinsellik azaldıysa da ya da yoksa da sinirli olurlar bana sürekli aramız bozuk dedi dedi. Ve şok oldum eşime dedim sen ne dedin diye ablasıyla konuşacağını söyledi böyle bir şey demedim seninle gerilmiştik bende sonra üzüldüğümü söyledim dedi ama durum bana farklı anlatıldı. Çok üzgünüm sürekli bebeğimde bir hastalık varmış gibi davranıyorlar beni tedirgin ve mutsuz ediyorlar kızımı beni ve eşimi görmesinler istiyorum çok üzgünüm paylaşmak istedim. Ayrıca agusunu birkaç kez duydum bu bir problem mi ? Ya da dengede dururken arada denge kuramaması normal mi mesela doktorumuz normal bir şeyi yok diyor ama ben çok korkuyorum bu insanlar yüzünden. Bu kişilere nasıl davranayım. Benzer duru lar yaşadığınız oldu mu?
Benim oğlum da dört aylık bu ara hep çığlık sesleri çıkarıyor, agu da dedi üç aylıklen ama çok değil. Artık demiyor, gayet normal. Denge konusu da öyle.

Takılmayın ya bebek konusunda karışan akıl veren çok oluyor. Tüm anneler aynı dertten muzdarip ne yazık ki. Geçen gün beni yolda tanımadığım bir kadın çevirip bebeği arabada uyumaya alıştrma dedi gitri:)))

Türk insanı paikopatlık derecesinde akıl verme ve karışma meraklısı

Benim oğlum da dört aylık bu ara hep çığlık sesleri çıkarıyor, agu da dedi üç aylıklen ama çok değil. Artık demiyor, gayet normal. Denge konusu da öyle.

Takılmayın ya bebek konusunda karışan akıl veren çok oluyor. Tüm anneler aynı dertten muzdarip ne yazık ki. Geçen gün beni yolda tanımadığım bir kadın çevirip bebeği arabada uyumaya alıştrma dedi gitri:)))

Türk insanı paikopatlık derecesinde akıl verme ve karışma meraklısı
Ya peki kv min sen konuşunca aaaaauu uuuu demesi lazım durumunu yaşıyor musun sen konuşunca bu sesleri çıkarıyor mu

Ben olsam dalga gecerdim ay daha konusmaya da baslamadi falan onlari uyuz ederdim ne onemsiyorsun bosver...kafasi buyukmus falan deyince halasina cekmistir de :KK49:

Sağolun:KK43: bana da 5 aylık neden yürümüyor bu diyecekler gibi geliyor birde bebeğime bu diyorlar iğrenç:KK43:
Direk söyleyin bence kulak tıkarsanız bu ikili hep müdahale edecek çünkü .. bebeğim hakkında böyle yorumlar yapmayın diyin ben geçen sene biraz balık etliydim kayınvalide adayım bana her gördüğünde kilo mu aldın diyip duruyordu en sonunda sinirlendim bak dedim ayten teyze kilom hakkında yorum yapma sürekli ,sinir oluyorum haberin olsn :D ondan sonra ağzını bile açmadı

Direk söyleyin bence kulak tıkarsanız bu ikili hep müdahale edecek çünkü .. bebeğim hakkında böyle yorumlar yapmayın diyin ben geçen sene biraz balık etliydim kayınvalide adayım bana her gördüğünde kilo mu aldın diyip duruyordu en sonunda sinirlendim bak dedim ayten teyze kilom hakkında yorum yapma sürekli ,sinir oluyorum haberin olsn :KK70: ondan sonra ağzını bile açmadı
Hahah Ayten teyze demiştir eve gelin değil ne alıyoruz acaba :-) iyi tıkamışsın ağzını kimisi hakediyor işte bizimkiler gibi:-)

kızlar söylemek istediklerim var. Konu eşimin ailesinin beni üzmesi. Durum şu görümcem geçen cumartesi bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyleyerek beni tedirgin etmişti. Aslında büyüklüğü değil bir arkadaşının bebeğinden örnek vererek tümör olabilir yolunu göstermesiydi ki çok şükür bebeğimin bir sorunu yok doktorda hemşire de normal diyor başı için. Ayrıca dün bebeğim için aaaa bu bana bakıyor gibi yapıyor ama bana değil başka yere bakıyor ya nereye bakıyor bu dedi. Kayınvalidem sürekli agulamıyor bari sen konuşunca sana tepki veriyor mu dedi bende hayır dedim vermiyor neden acaba tepki vermesi lazım diyor. 4 aylık şuanda çığlık atıyor sürekli mesela bazı sesleri çıkarıyor kendince ama onlar konuşsun istiyor sanırım ama ben yeni anneydim ben bu kişiler 3 er çocuk büyütmüşler bende korkuyorum tecrübeleri herhalde diyorum sürekli bebeğim için ay çok sinirli olacak bak kendisini nasıl kasıyor ya oturtmayacak hiç diyerek ahhh ah çok çekeceksin diyorlar ki bu umrumda değil ama tedirgin etmeye çalışıyorlar gibi ayrıca eşimle birkaç kez tartışmıştık eşim ablasına kızgındım Şenaya bağırdım üzüldüm ama bağırdım demiş. Bana görümcem erkekler bak cinsellik azaldıysa da ya da yoksa da sinirli olurlar bana sürekli aramız bozuk dedi dedi. Ve şok oldum eşime dedim sen ne dedin diye ablasıyla konuşacağını söyledi böyle bir şey demedim seninle gerilmiştik bende sonra üzüldüğümü söyledim dedi ama durum bana farklı anlatıldı. Çok üzgünüm sürekli bebeğimde bir hastalık varmış gibi davranıyorlar beni tedirgin ve mutsuz ediyorlar kızımı beni ve eşimi görmesinler istiyorum çok üzgünüm paylaşmak istedim. Ayrıca agusunu birkaç kez duydum bu bir problem mi ? Ya da dengede dururken arada denge kuramaması normal mi mesela doktorumuz normal bir şeyi yok diyor ama ben çok korkuyorum bu insanlar yüzünden. Bu kişilere nasıl davranayım. Benzer duru lar yaşadığınız oldu mu?
Yahu ne konusturuyorsunuz su cahil cuherayı !

Bilimsel bi dayanakları var gibi nasıl da atıp tutmuşlar te Allahım yaa!

Ayrıca niye bu kadar sessiziniz! Verin cevaplarını sussunlar!

Tabi canm 4 aylık koca adam olmuş. Aaa agulamakda neymiş, şarkı şakır İngilizce'ye geçmeli kesin sorunlu, koşmaya başlamalı 4 aylık olmuş artık, sen çalıştır bu çocuğu artık bez mama masraf hep kendini idare etsin girsin bi işe.
Yaw bu ne böylerubum daraldı, çocuk nefes alsa normal değil bu deyip söylenecekler. Tıka kulaklarını, fazla görüşme. Her çocuk bir değildir. Hepsinin farklı özellikleri vardır. Umursama, cahil cahil konuşmuşlar

Yahu ne konusturuyorsunuz su cahil cuherayı !

Bilimsel bi dayanakları var gibi nasıl da atıp tutmuşlar te Allahım yaa!

Ayrıca niye bu kadar sessiziniz! Verin cevaplarını sussunlar!
Sessiz kalmıyorum aslında sadece onların seviyesinde davranmıyorum hayır doktor normal diyor sürekli konuşuyor gidiyoruz diyorum onlar hala ayrı alemdeler sadece çirkefleşemiyorum ama bir karar aldım artık gitmeyeceğim sık sık görüşmeyeceğim

Tabi canm 4 aylık koca adam olmuş. Aaa agulamakda neymiş, şarkı şakır İngilizce'ye geçmeli kesin sorunlu, koşmaya başlamalı 4 aylık olmuş artık, sen çalıştır bu çocuğu artık bez mama masraf hep kendini idare etsin girsin bi işe.
Yaw bu ne böylerubum daraldı, çocuk nefes alsa normal değil bu deyip söylenecekler. Tıka kulaklarını, fazla görüşme. Her çocuk bir değildir. Hepsinin farklı özellikleri vardır. Umursama, cahil cahil konuşmuşlar
Öyle daha çok şey bekliyorlar bir gör diyor ki kv dönüyor mu hee dedim yuvar yuvar çocuk zor tutuyoruz ama içimden tabi :-) :-)

Dinleme bu gereksiz insanları! Çok mu meraklısınızçocuğumda bir kusur olmasına diyebilisiniz.

Dinleme bu gereksiz insanları! Çok mu meraklısınızçocuğumda bir kusur olmasına diyebilisiniz.
Hemen derler ki aaaaa öyle şey mi olur en çok biz üzülürüz o bizim canımız derler ama çokta güzel yaftalarlar artık akılllandım ya görüşmeyeceğim zorunda kaldığım zamanlarda da ağızlarını kapatacağım

Daha çok küçük her bebek yapması gereken hareketleri aynı dönemde gerçekleştirmez bireysel farklar var siz arastirarak ogrenin bunlari ya da doktorunuzdan daha durun dönüyor mu desteksiz oturuyor mu diye sormaya başlarlar emeklemiyor mu daha yürümüyor mu konuşmuyor mu daha neler neler sırayla bu sorular gelir ayrıca o çocuk büyüten insanlar unutuyorlar o yüzden bazen saçmalıyorlar

Daha çok küçük her bebek yapması gereken hareketleri aynı dönemde gerçekleştirmez bireysel farklar var siz arastirarak ogrenin bunlari ya da doktorunuzdan daha durun dönüyor mu desteksiz oturuyor mu diye sormaya başlarlar emeklemiyor mu daha yürümüyor mu konuşmuyor mu daha neler neler sırayla bu sorular gelir ayrıca o çocuk büyüten insanlar unutuyorlar o yüzden bazen saçmalıyorlar
Ya doktorumuz zaten güvenilir bir adam bana 3 aylık aşısını yaparken her şey için çok erken bebeğin sağlıklı sadece bunu bil dedi kafasıniçin normal dedi hep yani aslında tedirgin olmamam lazım ama öyle bir korkutup baskı kuruyorlar ki şok olursunuz. Ama takmamaya laf söyleyebilmeyi öğreneceğim

Back
X