Yaptiklari cok ayip,beter bir örnek vererek haline şükret diyemicem ama bir ornek vereyim istedim
Arkadasim dogum yaptı,sezeryan dogum dal gibi bir kız 3.400 gram cocuk dogurdu doktor da şaşırdı senden nasıl boyle bisey çıktı diye oysa anne kilosu ile bebek kilosunun alakası yok bilirsin.
Lohusayken kaynana kayinbaba geldi
Zorla et yedirmeye çalışıyor kayinbaba tepesine çökmüş akbaba gibi. Hemde sabah kahvaltisinda !
Emzircek baska odaya gecmiyor kayinbaba
Kaynana da diyorki yerler pis..
Kizda kalkip vileda çekiyor zaten dikisleri falan iltihap kapti tekrar gitti doktora
Ne lanet pislik insanlar var kızın sütü kesildi stresten
Bazi insanlar laftan insanin halinden hic anlamiyor herhalde senin üzüldüğünü gördükçe hoslarinw gidiyor
Sen anladigim kadariyla naif ve hanimefendi birisisin ama bazisi bu dilden de anlamaz
Sen cevaplarını yapıştır
Yoksa seni iyice içine gocertecek bunlar.
Hepsi başıma doktor oldular sanki ne pislik kiskanc cahil insanlar var su memlekette ya
Oysa birinin yigeni otekinin torunu insan destek olacağına köstek oluyor
Benim kizkardesim gec konusmus annem dilsiz zannetmis hatta doktora gitmis falan
Benimde beynimde bir sorun var zannetmis uyumuyorum diye. Hic uyumazmışım hala uyumuyorum sabah 5 6 7....
Doktor demiski bu cocuk zeki ondan uyumuyor
Annem baya ugrasmis benimle
demem o ki doktorda soyledigine gore bir sorun yok cocugunuzda bunlarla gorusme mesafeyi aç evine gelmek isterlerse de bahane sun isim var banyoya gircem cok yoruldum bugun cocukla
Yeni anneye yapilmaz bu
Yemin ederim kendimi senin yerine koydum cok sinirlendim
Esimin ailesinin yanina gitmistik akraba
Teyzesi esimin,dayisinin karisina,yani sizin durum gibi görümce yengesine diyor ki cocuguna koyu renk giydirme cocuklwrda guzel durmuyor bi daha alma boyle
Saaaaa naaaaa neeeeee
O da dedi ki abla vitrinde mankenin ustunde guzel duruyordu. Bozuldu yazik
Ayrica cocuga yakışmıştı lacivert cicekli bir elbiseydi yani salak mi ne beyinsiz teyze
Boyle iste cevap vermezsen susmayacaklar belliki hayat sömürücü tipler seninkiler