Sanırım çok sevdiği veya kendi işi olduğu için bu shift sisteminde çalışmıyor öyle değil mi?Yani bir şekilde mecbur ve tüm evi o geçindiriyor ve o bu işi bıraksa çok rahat bir dönem geçirmeyeceksiniz yeni ve daha düzenli bir iş bulana kadar?Ev hanımlarının eşlerinin gak dediğinde suyu, çayı, aman kahvesi, guk dediklerinde bilmemnesi ile ellerinde koş koşa girip, sanki mecburmuş gibi fır dönmelerini onaylamıyorum ama bu mesai düzeninde çalışan, gecesi gündüzüne karışmış bir insan için ki bu bir zevk değial mecburiyetse önüne bir kahvaltı konulması ve tüm günü aç geçirmemesi için çantasına x konulması tüm gününü evde geçiren, eşi gittikten sonra da uyuma şansına sahip birisi için çok da fedakarca bir davranış olmadığı düşüncesindeyim.Benim öğleden sonra çalışma shiftim başlıyor ama her sabah 6 da kalkıp, eşime kahvaltı hazırlamamı engellemiyor.Kimi zaman uyanamıyorum, geç uyanıyorum falan ama görevden ziyade erkenden işe gittiği ve yorulduğu için güne başlangıcını kolaylaştırmak için bunu yapıyorum.Eşinizin davranışları ve çıkışı çok fevri ve kırıcı olmuş ama gecesi gündüzüne karışmış, evliliğinde eşine bile doğru düzgün zaman ayırmaya fırsatı kalmamış bir insandan çok da normal davranış beklemek doğru olur mu acaba?Durumunuzu, eşinizin durumunu bilmeyerek yorum yaptım, umarım kırıcı olmamıştır, umarım en kısa sürede düzenli bir iş sahibi olur ve birbirinizle olan iletişiminiz daha rahat, bol ve huzurlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?