Arkadaşım bütün konularıın biliyorum.
Kırılmazsan şunu söylebirim sadece 2 aylık evlilik deneyimimle..
O kahvaltıyı hazırlamalısın arkadaşım hastaysan olur ne bileyim çalışıyorsan olur..
ama bütün gün evdeysen ve o adam işe gidiyorsa kahvalyıtı hazırlamak için elinden geleni yapmalısın.
haklı demiyorum zira üslubu çok çirkin ama haksız da diyemiyorum.
mutsuzluğunu ondan çıkartma suçu var mı sanmıyorum..
elinden geleni yap ki o da kim için ne için çalıştığını bilsin mutlu olsun..
mecbur muyum demişsiniz..
şaşırdım değilsiniz elbette ama evlilik bu şu anda size düşen sorumlulukta bu..
ona düşen de geceleri çalışmak..
biraz insaf biraz tolerans
yazdiklarinda ayni bizi anlatmissin. bizde boyle kavgalar cok yaptik. ama artik eskisi gibi yok. bende sabah kahvaltisini, is yemegini, aksam yemegini, ustunu basini herseyiyle ben ilgileniyorum. ama bende kendime gore bir cevre edindim artik. ehliyetimi aldim, su an is ariyorum. her zaman evde olunca bunlar batiyo tabi insana. esime bebek gibi baktim, ben ilgi gosterdikce o tepeme cikti. ama simdi ben ona fazla yuz vermiyorum, artik o geliyo ban bebek gibi bakiyo. yani demek istedigim kendi ayaklarinin ustunde durman lazim, su an esinin ayaklari ustunde duruyorsun, oda bunu cok iyi biliyo ve ona muhtac oldugunu dusunuyo. sende tavrini koy artik, boyleyken boylede. mesela is yemegini yapmazsam " ben disardan alirim dyo" bunlar karsilikli olmasi lazim. sen esine fazla yuz vermissin simdi oda tepene cikiyo canim. dedigim gib tavrini koy
PARDONDA NEYE TAVIR KONULUYO KİME TAVIR KONULUYO.......
KONU SAHİBİ ARKADAŞIN ANLATTIĞI OLAY KOCASININ ONUN TEPESİNE ÇIKMASI MI OLARAK ALGILANIYO SİZİN TARAFINIZDAN..BELKİ ERKEKTE ÖYLE DÜŞÜNÜYO..YÜZ VERDİK BAK KAHVALTI BİLE HAZIRLAMIYO DİYE...
BAZI BAYAN ARKADAŞLARIMIZA HAK VERİYORUM HEM ÇALIŞIYOLAR HEM ÇOCUK HEM EV HEM KOCA..KOLAY DEĞİL ONLARI ANLARIM..EŞLERİDE ANLAR TABİİ..AMA BÜTÜN GÜN EVDE OLAN BİRİ BUNLARI YAPMALI...
SİZİN BAHSETTİĞİNİZ ŞEY EVLİLİK DEĞİLDE ÇARPIŞILAN BİR ARENA SANKİ..
ADAM GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYO..ONUNDA YOK HİÇ BİR SOSYAL AKTİVİTESİ.
ÇALIŞMADIĞI ZAMANLARDA ZATEN EVİNDE..ŞİKAYET EDECEĞİNE GİT SENDE ÇALIŞ BANA FAYDAN OLSUN OZAMAN DA DİYEBİLİRDİ ÖYLE DEĞİLMİ..ADAMDA STRESE GİRMİŞ ARTIK BUNALMIŞ OLAMAZMI..KOCANIN HİÇMİ ŞİKAYET ETMEYE HAKKI YOK..ETTİĞİNDE TEPEMİZE BİNMİŞ OLUYO ÖYLEMİ...BİZ BUNALDIĞIMIZDA STRESE GİRDİĞİMİZDE ŞİKAYET EDİYORUZ AMA...
KUSURA BAKMA AMA EVLİYSEN KENDİ RAHATLIĞINI DEĞİL KOCANINDA RAHATLIĞINI DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN..ZİRA KOCAN KENDİ İÇİN DEĞİL İKİNİZİN RAHATLIĞI İÇİN ÇALIŞIYOR....
KOCAMA İŞ YEMEĞİNİ HAZIRLAMAZSAM DIŞARDAN ALIYO DEMİŞSİN...
sonra bide erkekler kendilerine muhtaç sanıp tepemize biniyo demişsin...kocan böyle düşünen bir erkek olsaydı nasılolsa bana muhtaç gidecek yeri yok diyip sırf bu konudan dolayı bile hayatı zehir ederdi...
ne var bu kadar ofkelenecek anlamadim. sen cok sinirlisin belli. yoksa kocanin yemegini yapmadinda kavga mi ettiniz haaaaa :roflol: . benim evliligim kimseyi ilgilendirmez. eger sorunum olsaydi konu acardim sende oraya yorum yazardim. :1closedeyes: git kocanla kavga et ya. ne bulasiyosun bana.
PARDONDA NEYE TAVIR KONULUYO KİME TAVIR KONULUYO.......
KONU SAHİBİ ARKADAŞIN ANLATTIĞI OLAY KOCASININ ONUN TEPESİNE ÇIKMASI MI OLARAK ALGILANIYO SİZİN TARAFINIZDAN..BELKİ ERKEKTE ÖYLE DÜŞÜNÜYO..YÜZ VERDİK BAK KAHVALTI BİLE HAZIRLAMIYO DİYE...
BAZI BAYAN ARKADAŞLARIMIZA HAK VERİYORUM HEM ÇALIŞIYOLAR HEM ÇOCUK HEM EV HEM KOCA..KOLAY DEĞİL ONLARI ANLARIM..EŞLERİDE ANLAR TABİİ..AMA BÜTÜN GÜN EVDE OLAN BİRİ BUNLARI YAPMALI...
SİZİN BAHSETTİĞİNİZ ŞEY EVLİLİK DEĞİLDE ÇARPIŞILAN BİR ARENA SANKİ..
ADAM GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYO..ONUNDA YOK HİÇ BİR SOSYAL AKTİVİTESİ.
ÇALIŞMADIĞI ZAMANLARDA ZATEN EVİNDE..ŞİKAYET EDECEĞİNE GİT SENDE ÇALIŞ BANA FAYDAN OLSUN OZAMAN DA DİYEBİLİRDİ ÖYLE DEĞİLMİ..ADAMDA STRESE GİRMİŞ ARTIK BUNALMIŞ OLAMAZMI..KOCANIN HİÇMİ ŞİKAYET ETMEYE HAKKI YOK..ETTİĞİNDE TEPEMİZE BİNMİŞ OLUYO ÖYLEMİ...BİZ BUNALDIĞIMIZDA STRESE GİRDİĞİMİZDE ŞİKAYET EDİYORUZ AMA...
KUSURA BAKMA AMA EVLİYSEN KENDİ RAHATLIĞINI DEĞİL KOCANINDA RAHATLIĞINI DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN..ZİRA KOCAN KENDİ İÇİN DEĞİL İKİNİZİN RAHATLIĞI İÇİN ÇALIŞIYOR....
KOCAMA İŞ YEMEĞİNİ HAZIRLAMAZSAM DIŞARDAN ALIYO DEMİŞSİN...
sonra bide erkekler kendilerine muhtaç sanıp tepemize biniyo demişsin...kocan böyle düşünen bir erkek olsaydı nasılolsa bana muhtaç gidecek yeri yok diyip sırf bu konudan dolayı bile hayatı zehir ederdi...
senin evliliğinle ilgilenmiyorum zaten..ayrıca bulaşmak kelimeside nedemek.yazdıklarına dikkat et...eşine olan davranışlarının doğru olmadığını düşündüğüm için yaptığın yorumada eleştirilerimi ekledim..özgüven probleminmi var senin..ayrıca doğru tahmin etmişsin.evet sinirleniyorum....sizin için çalışan uykusuz kalan ve bişey hazırlamadığınızda dahi sorun etmeyen eşlerinize 1 bardak çay koymak sabah 10 dk erken kalkıp kahvaltı hazırlamak bunları yaptığındada ben annesimiyim diye kendinizi haklı görmek...mantığınız bu..bu mantıktaki kadınları tasvip etmiyorum..edemem..
çalıştığı halde bunları yapmaya çalışan kendi hayatını feda eden okadar çok kadın varki bu sitede....bence bu siteden bişeyler öğrenmeye bakın
İyi de kız diyor ki sadece 2 defa uyuya kaldım. 7 ayda 2 defa aksattı diye bu kadar tavır yapılır mı?
Ben 7 ay boyunca her gün yemeğini kahvaltısını aksatmayacağım, sonra 2 gün aksattım diye olmadık triplere maruz kalacağım.
O tavayı kırarım valla kafasında.... hayır kaçırdığım bi şeyler varsa aydınlatın beni...
Arkadaşım bütün konularıın biliyorum.
Kırılmazsan şunu söylebirim sadece 2 aylık evlilik deneyimimle..
O kahvaltıyı hazırlamalısın arkadaşım hastaysan olur ne bileyim çalışıyorsan olur..
ama bütün gün evdeysen ve o adam işe gidiyorsa kahvalyıtı hazırlamak için elinden geleni yapmalısın.
haklı demiyorum zira üslubu çok çirkin ama haksız da diyemiyorum.
mutsuzluğunu ondan çıkartma suçu var mı sanmıyorum..
elinden geleni yap ki o da kim için ne için çalıştığını bilsin mutlu olsun..
mecbur muyum demişsiniz..
şaşırdım değilsiniz elbette ama evlilik bu şu anda size düşen sorumlulukta bu..
ona düşen de geceleri çalışmak..
biraz insaf biraz tolerans
evlilikte herşey flört dönemi gibi gitmiyor maalesef arkadaşlar evlenince işler mutlaka değişiyor bekarım ama bu doğrunun bilincindeyim..evlilik sabır isteyen bir kurum güven ve saygıda olmadı mı maalesef yürümüyor..
burda arkadaşımızın yazısının hepsini okudum şunu çıkardım eşini hergün kaldırıyor 1 -2 gün unutması eşinin gösterdiği tahammülsüzlük ve sorumluluğun verdiği zorluk..sizin ise yalnızlığınız ve eşinizle paylaşımınız olacak zamanınızın bile olmaması gerçekten zor bir durum ama hayat hep böyle gitmiyor çok iyi günlerinizde olacaktı ne demişler önce cefa sonra sefa....
ben sizin diger konularınızıda okudum. daha önceden. ben birşeyi merak ediyorum acaba neden szde çalışmayı düşünmüyorsunuz. hem maddi olarakta çok sıkıntılarınız varken. belki içten içe eşiniz sakın asla değil demeyin zaten uyuyorsun bütün günderken, sizinde bişeylerle ugraşarak katkıda bulunmanızı istiyordur. bence büyütülücek bişey yok. bu kadar sıkıntı içinde 14 saat çalışan bir insan bazen asabi olabilir. ve sizden destek bekleyebilir. ben böyle erkegi sadece tebrk ederim. belki boş boş oturmanıza kızıyor ve söleyemiyodur
Evet burbuk haklisiniz tskler.Ne yalan söylim eşiniz baştan sona haklı, tek haksız olduğu konu size bağırması. Sitemini daha düzgün ifade edebilirdi. Adam çok ters saatlerde çalışıyor, bu yüzden yemek hazırlamak için her ne olursa olsun kalkmanız lazımdı diye düşünüyorum.
valla canım ben de elimden geldiğince sabahları kalkıp kahvaltı hazırlamaya, yemeği vaktinde hazır etmeye çalışırım ama yapamazsam da eşim kalkıp bağırıp çağırmaz, hatta der ki aman yorma kendini iki yumurta kırar yeriz.
ama tabi ben de çalışıyorum, yoruluyorum diye kıyamıyor..
hatta geçen gün boş günümdü, öğlen aradı, senin boş gününde uğraştırmayayım seni, iş yerinde bişeyler yiyip geleyim dedi.
o yüzden şimdi hiç anlayamadım eşin neden bu kadar sert tepki verdi. bilmiyorumkismile
belki işinin stresinden yaptı bir anda sinirle ama uzatmaya değmez bence de.
yazdiklarinda ayni bizi anlatmissin. bizde boyle kavgalar cok yaptik. ama artik eskisi gibi yok. bende sabah kahvaltisini, is yemegini, aksam yemegini, ustunu basini herseyiyle ben ilgileniyorum. ama bende kendime gore bir cevre edindim artik. ehliyetimi aldim, su an is ariyorum. her zaman evde olunca bunlar batiyo tabi insana. esime bebek gibi baktim, ben ilgi gosterdikce o tepeme cikti. ama simdi ben ona fazla yuz vermiyorum, artik o geliyo ban bebek gibi bakiyo. yani demek istedigim kendi ayaklarinin ustunde durman lazim, su an esinin ayaklari ustunde duruyorsun, oda bunu cok iyi biliyo ve ona muhtac oldugunu dusunuyo. sende tavrini koy artik, boyleyken boylede. mesela is yemegini yapmazsam " ben disardan alirim dyo" bunlar karsilikli olmasi lazim. sen esine fazla yuz vermissin simdi oda tepene cikiyo canim. dedigim gib tavrini koy
açıkcası benim eşim bu kadar ağır çalışmamasına rağmen yemeğini kahvaltısını hazırlamazsam kızar canım.benim 3 küçük çocuğum olmasına rağmem 1 gün bile kahvaltısız işe göndermedim eşimi
mecburiyet mi değil mi bilemem ama evlilikte herkesin sorumlulukları vardır yerine getirmezsen hayat felç olur.akannehir
sen eşinin sana tavrına kırılmışsın ama eşinde anladığım kadarıyla çok yoğun çalışıyor ve stres altında.bence konuşmamak olayı büyütmek yanlış olur .kırıldığını söyle ama küslük yapma
birbirinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gerek diye düşünüyorum ben
benim eşim bir melekmiş okudumda cnm baştanaşagı yazını benimkide gececi oluyo ikihafta ve gündüzcüykende sabah kendi kalkar işe gider beni uyandırmaz hi,ç bebegimiz gece uyumuyo sabahlıyom die kahvaltı istemez hiç kendi işyerinde yapar kahvaltısını bazen akşlam geldiginde yemegim olmazdı gık ses çıkarmaz yumurta kırar yeriz sen ne yersen yerşim hayatım der
Katiliyorum size.
Ben de anlamiyorum, kardesim sabahtan aksama kadar evdesin, kocana kahvalti hazirlamak mi zor geliyor. ne bu "ben mecbur muyum, ben annesi miyim" tavirlari...
Hala da tavrini koymaliymis, kocasi tepene cikmismis zaten. tavrini koyarsan kendini kapinin onunde bulursun bu kadar basit, zaten isin gucun yok.. ha burda koyulacak ne tavir var onu da bilmiyorum ya.
İyi de kız diyor ki sadece 2 defa uyuya kaldım. 7 ayda 2 defa aksattı diye bu kadar tavır yapılır mı?
Ben 7 ay boyunca her gün yemeğini kahvaltısını aksatmayacağım, sonra 2 gün aksattım diye olmadık triplere maruz kalacağım.
O tavayı kırarım valla kafasında.... hayır kaçırdığım bi şeyler varsa aydınlatın beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?