Konuşmama kararı aldım

maalesef sorunda o ya. gittigi yerde dukkan, restoran, bir sey yok sadece evden cikinca yoldan alabilir onada zamani yoktu servisi kaciracakti yoksa

zaten çalışmıyorsun eşine koyacağın yemekleri önceden hazırlayabilirsin. bu bir bahane değil maalesef. uyuyakalmışsın tmm ama birde madalyonun diğer yüzüne bakmalısın. çalışan kişi zaten stresli olur biraz alttan almaya bak. biz ikimizde çalışıyoruz öğle yemeğinide evden getiriyoruz ve akşamdan hazırlıyorum bazen sabah erken kalkıp hazırlıyorum. akşama kadar işte çalış eve git evde çalış hafta sonu olsun temizlik yap. kendime vakit ayıramıyorum. hem evde olup hemde iş yapmayanlara yetiştiremiyorum diyenlere kızıyorum inan ki biz nasıl yetiştiryoruz birşeylerden feragat etmemiz gerekiyor. kadın fedakardır.

Ya her insan hata yapar ki bu hata da değil...Uyuyakalmışsın insanlık hali ne var ki bunda.

Bunu büyütmesi kabahat bence.Bilerek mi uyudun sanki.

Kimse dört dörtlük değildir.

Pireyi deve yapmak gibi birşey olmuş eşinin davranışı.

İş stresine ver canım takma kafana

merhaba arkadaşım evet biraz fazla tepki göstermiş tabi oda haklı karnı aç kalınca. bende çalışıyorum birde oğlum var biz eşimle bu konularda kavga etmiyoruz (başka sebepler yetiyor) sonuç olarak hem ev hem iş hem çocuk hepsine yetişmeye çalışıyorum yemek işinide saolsun kaynanamda yiyip eve geçiyoruz. sabah kahvaltısındada çocuk olmadan önce kalkıyordum ama artık eni uyandırmıyor çocukla uğraşıyorum bütün gece da bana kıyamıyor. ama evde olsam yaparım . sorunuzu çözmenize sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…