- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Ama burda ifşalanmaktan korkuyorum. Daha önce konu açtığımda yakınlarım görmüştü rezil olmuştum. Napıcam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu nedir?Nicki igdan tanıyanlar bilirAma burda ifşalanmaktan korkuyorum. Daha önce konu açtığımda yakınlarım görmüştü rezil olmuştum. Napıcam![]()
O kadar çok ihtiyacım var ki o zaman ifşalanma uğruna anlatıcam.Maalesef.
Bizdeki format bu.
Tercih sizin.
Bu nedir?O kadar çok ihtiyacım var ki o zaman ifşalanma uğruna anlatıcam.
Ben 7 aylık evliyim.
Düğünüme 1 hafta kala babam vefat etti. 2 hafta kadar düğünü erteledik daha sonra evlendik. Babamdan önce de çok psikolojim bozuktu babamdan sonra arşa çıktı. Şu an psikolojik tedavi görüyorum. Genel olarak sorunum çocukluğumdan gelen sevgi eksikliğimmiş.
Nişanlıyken de evliyken de eşimin çok üzerine gittim ayrılalım ayrılalım diye. Eşim çok iyi bir insandı ama ailesi bi o kadar beni bunalttı. Oralara girmicem. Çok uzar. Ben malesef burda çok büyük eşeklik ettim başkalarının sıkıntısını eşimden çıkardım. Sürekli bunalıp dışarı çıkmak istedim geceleri. Beni boşa dedim. Ve bi gün dini olarak boşadı. Ama biz daha sonra 1 ay daha beraber yaşadık. Ta ki şu güne kadar.
Ben annesini babasını ve bikaç kişiyi kahvaltıya çağırdım. Ağırladım. Çok güzel geçti. Ama annesi gidince bana msj attı. Bana kal demedin diye. Bozulmuş. Daha sonra işler koptu. Eşim bi anda değişti. Ailesine dini olarak boşadığını söyledi. Zaten eşim dine çok bağlıdır. Ailesi de aklına girerek dini olarak asla dönüşü olmadığını söylediler. Şu an 4.haftaya girdik hala durum aynı gittikçe kötüye gidiyor. Ailemle yaşıyorum şu an. Beni çok seven eşim şu an kurtulayım 2 kurban kesicem demiş. Şoktayım nasıl böyle değişir. Aramızda hiçbir sorun yokken boşanıyoruz. Biliyorum büyük suçum var ama 2 kurban kesecek kadar değil. Söyleyin bu nedir?
Ama eş asla istemiyor. Dinen dönüşü yok diyor. Ve mahkemeyi açıyor . Bana şans asla yok.Bu nedir?
Eşinizle birbirinizin sevmediğini gösteren bir durumdur.
Tedavinizi tamamlayın,iyileşince eş de istiyorsa yeniden görüşürsünüz.
O kadar çok ihtiyacım var ki o zaman ifşalanma uğruna anlatıcam.
Ben 7 aylık evliyim.
Düğünüme 1 hafta kala babam vefat etti. 2 hafta kadar düğünü erteledik daha sonra evlendik. Babamdan önce de çok psikolojim bozuktu babamdan sonra arşa çıktı. Şu an psikolojik tedavi görüyorum. Genel olarak sorunum çocukluğumdan gelen sevgi eksikliğimmiş.
Nişanlıyken de evliyken de eşimin çok üzerine gittim ayrılalım ayrılalım diye. Eşim çok iyi bir insandı ama ailesi bi o kadar beni bunalttı. Oralara girmicem. Çok uzar. Ben malesef burda çok büyük eşeklik ettim başkalarının sıkıntısını eşimden çıkardım. Sürekli bunalıp dışarı çıkmak istedim geceleri. Beni boşa dedim. Ve bi gün dini olarak boşadı. Ama biz daha sonra 1 ay daha beraber yaşadık. Ta ki şu güne kadar.
Ben annesini babasını ve bikaç kişiyi kahvaltıya çağırdım. Ağırladım. Çok güzel geçti. Ama annesi gidince bana msj attı. Bana kal demedin diye. Bozulmuş. Daha sonra işler koptu. Eşim bi anda değişti. Ailesine dini olarak boşadığını söyledi. Zaten eşim dine çok bağlıdır. Ailesi de aklına girerek dini olarak asla dönüşü olmadığını söylediler. Şu an 4.haftaya girdik hala durum aynı gittikçe kötüye gidiyor. Ailemle yaşıyorum şu an. Beni çok seven eşim şu an kurtulayım 2 kurban kesicem demiş. Şoktayım nasıl böyle değişir. Aramızda hiçbir sorun yokken boşanıyoruz. Biliyorum büyük suçum var ama 2 kurban kesecek kadar değil. Söyleyin bu nedir?
Evet suçumu kabul ediyorum. Ama az şeyler yaşamadım. Şansım hiç mi yok yani 2 kurban kesecek kadar ne yaptım.Seven insan asla sıkılmaz bıkmaz zannedip son noktaya kadar zorluyorsunuz ondan sonra ama beni seviyordu diyorsunuz. Kimse kimseyi kendisini yıpratmasına göz yumacak kadar sevmez, sevgi de sonsuza dek sürmez. Beni boşa demişsiniz adam da boşamış.
Ben hep söyledim sıkıntımı. Türlü türlü doktorlara gittik çare bulamadım. O her zaman sıkıntımı biliyodu. Bile bile evlendi üstelik sonra da babam öldü. Hatamın farkındayım da bi şans daha gerektirmicek bişey miydi bu yaptığım.Madem psikolojiniz bozuk bunu kabul ediyorsunuz neden evlenip yaktınız adamın başını? Psikolojik tedaviyi şu an değil evlenmeden görmeniz gerekirdi. Sizi boşamış adamla 1 ay beraber ne işiniz var madem istemişsiniz boşanmak gidin açın davayı resmi olarak ayrılın. Aranızda hiçbir sorun yokken mi boşanıyorsunuz? O size göre öyle bakalım eşiniz de öyle mi düşünüyor? Siz adama kendiniz demişsiniz beni boşa diye. Tedaviniz tamamlanmadan ne şimdiki eşinizi ne yeni bir insanı hayatınıza almayın derim. Önceliği kendi ruh sağlığınıza verin
Aranızda sorun varmıs, habıre beni bosa bırak diyen bir kadınla evlıymıs adam bu yeterlı bence bıkmaya. Sizin yaptiginizi erkek yapsa bosan derdım ne cekiyosun derdım.O kadar çok ihtiyacım var ki o zaman ifşalanma uğruna anlatıcam.
Ben 7 aylık evliyim.
Eşinizle konuşup, pişmanlığınıza inandırıp yeniden denemeyi teklif edebilirsin, ama baştan yıpranan evlilikler sonra sağlam dikiş tutmuyor genelde.Ama eş asla istemiyor. Dinen dönüşü yok diyor. Ve mahkemeyi açıyor . Bana şans asla yok.
Kendimde değildim çünkü. İstediğim şey boşanmak değildi. Psikoloğu da söylediği gibi beni boşa derken beni sev demek istiyordum. Bu kadar üstüme gelecekseniz konumu kapatmak istiyorum . Ben çare arıyorum taşlanmak değil.Aranızda sorun varmıs, habıre beni bosa bırak diyen bir kadınla evlıymıs adam bu yeterlı bence bıkmaya. Sizin yaptiginizi erkek yapsa bosan derdım ne cekiyosun derdım.
Kurtulmussunuz iste neden uzuluyorsunuz ki?
Çok uğraştım ama asla dinlemiyor. Ben hatalarımı hep gördüm bi daha yapmamak için çok uğraşıcam sanmıyorum eskisi gibi olcanı. Ama asla bi şansım yokEşinizle konuşup, pişmanlığınıza inandırıp yeniden denemeyi teklif edebilirsin, ama baştan yıpranan evlilikler sonra sağlam dikiş tutmuyor genelde.
Evet hatalıyım. Ama bi şansım yok muFazla naz asik usandirirmis.Neden bukadar adamin ustune gittiniz.Cok iyi biriydi esim diyorsunuz ailesi neden problem oldu bu kadar.Ne yapsin adamcagiz.Demekki fazlaca bunaltmissiniz.