Konuşmaya çok ihtiyacım var

Kendimde değildim çünkü. İstediğim şey boşanmak değildi. Psikoloğu da söylediği gibi beni boşa derken beni sev demek istiyordum. Bu kadar üstüme gelecekseniz konumu kapatmak istiyorum . Ben çare arıyorum taşlanmak değil.
Üf. Ne taşı ya.
Yazdıklarınıza istinaden Ee Bosanmak ıstıyor mussunuz neden uzgunsunuz diye soruyoruz

Hayat iş ev cevre yeterince yorucu, buraya gelip dinliyoruz vakit ayırıyoruz yazıyoruz, bazen anlatıyoruz akıl istiyoruz vs. İsinize gelmedıgı an, yok tasladınız yok kadın kadının dusmanı yok hemen bosan dıyosun vs
Sıkmaya basladı trıplerınız.

Bosa beni dıyıp duruyordum diyen kadına, e ıstiyormussunuz olmus demenın neresi uste gelmek?

profıl resmım var burda yuzlerce kısı adımı soyadımı esımın adını cocugumun adını hangı sehırde yasadıgımı bılıyor
annemın nıckını bılen bıle var
hıc ıfsalanmadım :D

mılyon konu var allah askına ...
Gerçekten ifşalandım ben ama yine de yazdım sıkıntımı yapcak bişey yok.

sımdı gordum sorunu
esınızde aılesı de cok enteresan :KK70: allahım ya ya cok dertsızler dert aramıslar ya da bosanmak ısteyen esınız bahane uyduruyor belkı de sureklı benı bosa dedıgınız ıcın boyle olmustur

Üf. Ne taşı ya.
Yazdıklarınıza istinaden Ee Bosanmak ıstıyor mussunuz neden uzgunsunuz diye soruyoruz

Hayat iş ev cevre yeterince yorucu, buraya gelip dinliyoruz vakit ayırıyoruz yazıyoruz, bazen anlatıyoruz akıl istiyoruz vs. İsinize gelmedıgı an, yok tasladınız yok kadın kadının dusmanı yok hemen bosan dıyosun vs
Sıkmaya basladı trıplerınız.

Bosa beni dıyıp duruyordum diyen kadına, e ıstiyormussunuz olmus demenın neresi uste gelmek?
Size cevap vermeyeceğim. Teşekkürler.

Hatalısınız. Ne kadar severse sevsin bir insanın üstüne bu kadar gelirseniz sonunda bıkar. Kimse vazgeçilmez değil. Bundan sonra sizi afferder mi? Zor ama konuşun ve pişmanlığınızı anlatın belki bir şansınız daha vardır.

Beraber terapiste gidin senin beni boşa demenin aslında beni sev demek olduğunu eşinde duysun. Nikah olarak pek bilgim yok bi r bilene danisirsiniz. Adam çileden çıkmış belliki. Seviyorsan ve değişeceğine inanıyorsan araya büyükler koyup orta noktayı bulun.

Kendimde değildim çünkü. İstediğim şey boşanmak değildi. Psikoloğu da söylediği gibi beni boşa derken beni sev demek istiyordum. Bu kadar üstüme gelecekseniz konumu kapatmak istiyorum . Ben çare arıyorum taşlanmak değil.
Esiniz psikolog degilki beni bosa boşa dediginizde beni sev dediginizi anlasin.Bunaltmissiniz bariz belli.Bu kadar cabuk pes edip konuyu kapatmayin belki isinize yarar bir kac yorum bulursunuz.

Çok uğraştım ama asla dinlemiyor. Ben hatalarımı hep gördüm bi daha yapmamak için çok uğraşıcam sanmıyorum eskisi gibi olcanı. Ama asla bi şansım yok 😔
hakkınızda hayırlısı
evlılıkte yuz goz olmak ıyı bırsey olmuyor olabıldgınce ılımlı olmak var zaten sorunlu bır kayınvalıdenız varmıs baslı basına sorun sızde bunu esınızle cozmek yerıne benı bosa demıs durmussunuz sahsen bende benı bosa deyıp duran esı yanımda ıstemezdım kım ıster kı

pısmansanız esınızle tekrar gorusun soz verın adım atın resmı olarak bosanana kadar deneyın

Evet olabilir. Şimdi benim ne yapmam gerek bir şans için?
kendınıze ınandıracaksınız
adam guvenmelı sıze nerden bılsın kavga esnasında yıne bosanma konularının acılmayacagına
bıraz gorusun sevgılı gıbı :)

pekı barıstıgınızda mutlu olacagınıza emın mısınız

hakkınızda hayırlısı
evlılıkte yuz goz olmak ıyı bırsey olmuyor olabıldgınce ılımlı olmak var zaten sorunlu bır kayınvalıdenız varmıs baslı basına sorun sızde bunu esınızle cozmek yerıne benı bosa demıs durmussunuz sahsen bende benı bosa deyıp duran esı yanımda ıstemezdım kım ıster kı

pısmansanız esınızle tekrar gorusun soz verın adım atın resmı olarak bosanana kadar deneyın
Çok söyledim. Engelledi beni asla dinlemiyor artık 😔

Back
X