- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi kaymaklisambali
demmeki olmuyorO kadar çok ihtiyacım var ki o zaman ifşalanma uğruna anlatıcam.
Ben 7 aylık evliyim.
Düğünüme 1 hafta kala babam vefat etti. 2 hafta kadar düğünü erteledik daha sonra evlendik. Babamdan önce de çok psikolojim bozuktu babamdan sonra arşa çıktı. Şu an psikolojik tedavi görüyorum. Genel olarak sorunum çocukluğumdan gelen sevgi eksikliğimmiş.
Nişanlıyken de evliyken de eşimin çok üzerine gittim ayrılalım ayrılalım diye. Eşim çok iyi bir insandı ama ailesi bi o kadar beni bunalttı. Oralara girmicem. Çok uzar. Ben malesef burda çok büyük eşeklik ettim başkalarının sıkıntısını eşimden çıkardım. Sürekli bunalıp dışarı çıkmak istedim geceleri. Beni boşa dedim. Ve bi gün dini olarak boşadı. Ama biz daha sonra 1 ay daha beraber yaşadık. Ta ki şu güne kadar.
Ben annesini babasını ve bikaç kişiyi kahvaltıya çağırdım. Ağırladım. Çok güzel geçti. Ama annesi gidince bana msj attı. Bana kal demedin diye. Bozulmuş. Daha sonra işler koptu. Eşim bi anda değişti. Ailesine dini olarak boşadığını söyledi. Zaten eşim dine çok bağlıdır. Ailesi de aklına girerek dini olarak asla dönüşü olmadığını söylediler. Şu an 4.haftaya girdik hala durum aynı gittikçe kötüye gidiyor. Ailemle yaşıyorum şu an. Beni çok seven eşim şu an kurtulayım 2 kurban kesicem demiş. Şoktayım nasıl böyle değişir. Aramızda hiçbir sorun yokken boşanıyoruz. Biliyorum büyük suçum var ama 2 kurban kesecek kadar değil. Söyleyin bu nedir?