• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuşmayı sevmeyen eşi olanlar ne yapiyorsunuz?

Eşiniz ailesine, arkadaşlarına karşı nasıl?
Genel hali böyleyse yapılacak bir şey yol gibi ama düşünmesi bile sıkıntı verdi bana. İnsanın eşiyle sohbet edip, gülüp eğlenememesi büyük eksiklik. Eşiniz konuşmadıği gibi sizi de dinlemiyor, bu kadının sohbete ihtiyacı var demiyor, bir yandan da bencilce geldi.

Sürekli konuşmana bir koç olarak bende şaşırdım :27: 🤣

Haritamda pek ikizler de yok aslinda. 😬 Ama ben gün içinde başkalariyla çok konuşup paylaşimda bulunmuyorum, bulunsam da yuzeysel kaliyor her aklima geleni sohbet konusu etmiyorum zaten arkadaşlarimin hepsinin kucaginda 2şer cocuk kafam cekmiyor onlari. 😂 Belki ondan eşime sariyor olabilirim. 🤷

Haritamda pek ikizler de yok aslinda. 😬 Ama ben gün içinde başkalariyla çok konuşup paylaşimda bulunmuyorum, bulunsam da yuzeysel kaliyor her aklima geleni sohbet konusu etmiyorum zaten arkadaşlarimin hepsinin kucaginda 2şer cocuk kafam cekmiyor onlari. 😂 Belki ondan eşime sariyor olabilirim. 🤷
Olabilir bende küssek anlatcaklarımı biriktiriyorum 🤣 ama çok konuşkan degilimdir genel olarak 😁 barışınca şey diyorum of bunu söyleyemedim çatladım sana 🤣🤣

Yoruldugu icin konusmadigini düşünüyorum. Yuksek lisans yaparken gece 3e kadar araştırma yapip, uyuyup, 2 saat sonra uyanip okula giderdim. Birgun Aksam eve geldiğimde dinlenmek icin koltuga uzandim yakladik 45 dk bos duvari seyrettigimi farketmistim. Cok yoruldugum gunler farkinda olmadan hala aynı seyi yapıyorum, saate bakinca farkediyorum.
Şu boş duvara bakma durumu çok çalışan ve yorulan kişiler de oluyor. Benim iş arkadaşım da öyle derdi. Eve gidince boş duvara 1 saat baktığımı farkettim dedi. Beyin yorulunca konuşmak istemiyorsun.

Ben şeyi merak ettim. Mesela aile ortamınıza girdiğinde onlarla konuşup muhabbet ediyor mu? Yoksa işten eve geldiğinde mi böyle sadece.

Şu boş duvara bakma durumu çok çalışan ve yorulan kişiler de oluyor. Benim iş arkadaşım da öyle derdi. Eve gidince boş duvara 1 saat baktığımı farkettim dedi. Beyin yorulunca konuşmak istemiyorsun.

Ekliyorum hem konusmak hemde dinlemek istemiyorsun. Duydugumu anlayamadigim icin o gelen ses sadece gurultu gibi oluyor. Bu durumu sahsi algilamamak lazim sadece yorulmayla ve kafanin artik baska birseyi almamasiyla ilgili

Benimkide pek konuşmaz ama seninki kadar da suskun değil, ben gider sarilirim;) ama beni umursamayıp internette gezerse kızarım,

Eşiniz ailesine, arkadaşlarına karşı nasıl?
Genel hali böyleyse yapılacak bir şey yol gibi ama düşünmesi bile sıkıntı verdi bana. İnsanın eşiyle sohbet edip, gülüp eğlenememesi büyük eksiklik. Eşiniz konuşmadıği gibi sizi de dinlemiyor, bu kadının sohbete ihtiyacı var demiyor, bir yandan da bencilce geldi.
normal anlamda hic kiz arkadaslari yok belki ondandir diyorum. cunku erkeklerle futbol, arabalar, playstation oyunlar vs konusuyor. ailesiyle de oyle genel hali boyle aslinda. zihni hep dolu. kisiligine uygun olmayan bir ise mecbur kaldi. yani aslinda masabasi is yapicak bi adamken birden esnaf olmak durumunda kaldi ailevi sebeplerle. isveren oldu. esnaf. haliyle stresli oluyor. cunku beyaz yaka calisirken bu kadar abarti sus pus degildi. is iste kalirdi. simdi sorumluluklar cok.
Ben şeyi merak ettim. Mesela aile ortamınıza girdiğinde onlarla konuşup muhabbet ediyor mu? Yoksa işten eve geldiğinde mi böyle sadece.

Olabilir bende küssek anlatcaklarımı biriktiriyorum 🤣 ama çok konuşkan degilimdir genel olarak 😁 barışınca şey diyorum of bunu söyleyemedim çatladım sana 🤣🤣

Genel olarak çevremdeki kişilere Ciri çok mu konuşur diye sorulsa pek evet cok fazla konuşur diyen çıkmaz bence. 😬 Eşime sorulsa tam tersi. 😂 Kucuk bir karakter değişimi oluyor. 😁

Ben konuşmadan duramiyorum. Ama oyle eşimin başinda oturup konusmayi beklemiyorum ben, başka şeylerle ugrasirken hep aklima bir şeyler geliyor ve oradan konuşuyorum. 😂 Eşim bazen evden çalişiyor ve online toplanti yaptiginda Onunla konuşamiyorum ya çatliyorum, soyliceklerimi biriktiriyorum ve sirf toplanti bitse de dusunduklerimi konuşsam diye darlaniyorum. 😂
Asla laf atmadan duramam. Eee o da cevap veriyor haliyle ve konuşma oluyor.

Ha dinlemek istemeyen ve dinlemeyen adama bir şey yapamazsiniz ama bence.
Ne kadar da ben

merhabalar,
4 yasinda bir oglumuz var. ikimiz de calisiyoruz. ben aksam 18.30 gibi eve geliyorum 5 gun calisiyorum isim masabasi. esim saat 20.00 gibi eve gelir. 6 gun calisir. hem zihinsel hem bedensel yorgunlugu var. esnaf. eve geldikten yatana kadar eger o gun buyuk bir sorun yasamadiysa 'bi bardak cay doldurur musun, eline saglik,' vb. o anlik cumleler haric hicbirsey konusmaz. hep youtube instagram ve muzik. hem konusmak istemez hem de konusulan seyi dinlemek istemez. cok ugrastim ama artik kabullendim konusmayacagini. aksam eve geldigimde sadece cocugumla konusmak sıkıcı oluyor. siz neler yapiyorsunuz kizlar.
benimki de az konuşur.
ben ve kızım çok konuştuğumuz için dengeliyoruz.
anlattıklarımızın da yarısını ancak takip edebiliyo zaten :)
bi de zorla konuşturuyorum sora sora.
iyice konuşsun istiyosam alkol almasını sağlıyorum. o zaman içini döküp şiir bile okuyor :)

Masabaşı iş yapıyorsunuz eşiniz sizden daha çok yoruluyordur. Konuşmak istememesi bana normal geldi. Aynı şey bende ve eşimde de var. Gündüz çok yorulup kafa patlattıysak akşam ağzımızı açmaya dermanımız olmuyor. Ben hele çocuklara bile katlanamıyorum bazen odama kapanıyorum

Son düzenleme:
merhabalar,
4 yasinda bir oglumuz var. ikimiz de calisiyoruz. ben aksam 18.30 gibi eve geliyorum 5 gun calisiyorum isim masabasi. esim saat 20.00 gibi eve gelir. 6 gun calisir. hem zihinsel hem bedensel yorgunlugu var. esnaf. eve geldikten yatana kadar eger o gun buyuk bir sorun yasamadiysa 'bi bardak cay doldurur musun, eline saglik,' vb. o anlik cumleler haric hicbirsey konusmaz. hep youtube instagram ve muzik. hem konusmak istemez hem de konusulan seyi dinlemek istemez. cok ugrastim ama artik kabullendim konusmayacagini. aksam eve geldigimde sadece cocugumla konusmak sıkıcı oluyor. siz neler yapiyorsunuz kizlar.
Ben konuşmayan tarafım. Vakit geçirelim isterim ama muhabbeti sevmiyorum. Yemek yiyelim gezelim film izleyelim isterim ama en fazla yarım saat muhabbet yetiyor . Sonra iç dünyama dönmek isterim.
Konuşturmaya çalışan olunca kırmamak için konuşup dinlemeye çalışıyorum ama inanılmaz sıkılıyorum.
Öyle kabullenin yapısı öyle

Benim iliskimde de ben hic konusmam nerdeyse. İsin garibi ben onun disinda herkesle konusuyorum, o da benim disimda kimseyle konusmaz. Bu bir denge sekli sanirim 😅

Çok sallamıyoruz 😊istemiyorsa konuşmasın ben kendi kendime de konuşabiliyorum ahahskakskalmfkskaha

Benimki de çok konuşmaz. Başka zararı yoksa konuşmasın boşver. Müge anlı da bugün adama öyle diyor erkeğin az konuşanı makbuldür 😀
Benim ki konusunca basım agrıyor, muge anlı cok dogru demiş :d

Back
X