- 20 Mart 2008
- 5.961
- 8.517
- 723
Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,
Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.
25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.
Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?
Yakışıklıyı iki kere yazmanıza güldüm bir an, baya etkilemiş demek ki.bende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısı
diğer yönleri çok olumlu, bilgili, kibar , yakısıklı, hitabeti iyi, zevkleri iyi, sportif, yakısıklı
bunlar etkiledi beni
O özellikleri güven verici olsa da Türk kadınına karşı olan tavrı güvensizliğin alasını vermeli. Tek bir olumsuz taraf tüm olumlu şeyleri silil süpürür.Kendisi kötü biri değil hayvansever, 2 köpeğiyle yaşıyor,
birçok olumlu özelliği var ve bunlar etkileyici, güven veriyor ama ne yaşadıda bu hale geldi onu anlamıyorum .
Sonuçta terk edilmiş , nasıl bu kadar hassas olabilir?
Tabi önyargısı canımı sıktı ama çok fazla artısı var. Bu devirde böyle birini bulmak zor ama önyargısı canımı sıkıyor sadece
yoksa cok iyi bir eş ve baba olur bu belli
beni etkileyen diger ozellikde adamın canı yanmıs demekki
bu da hassas oldugunu gösteriyor, adam 25 yaşında terk ediliyor işsiz diye 3 yılda hırs yapıp yurtdısında is buluyor
kendisini geliştiriyor
ben kadere inanırım, madem birbirimizle iletişime geçtik . neden olmasın ?
Hah bir de bu var. Türk kızına Kezban derler, Para avcısı derler, piremses derler. Nerede Kezban( onlar Kezban diyor diye o ifadeyi kullandım. Adı Kezban olan arkadaşlarım için söz meclisten dışarı) , para avcısı, piremses kombosu var peşinde koştururlar. Tekmeyi yiyince Türk kızı rererö.Ben bu adamlari anlamiyorum.
Orda burda sosyal medyada atip tutuyorlar, Turk kizlari para pesinde, yalanci, kandiriyor vb vb . ama hala karsi tarafin misal para pesinde oldugunu gore gore iliski yasiyorlar, hatta seviyorlar sonra ayriliyorlar/bosaniyorlar.
Daha sonra, sikayet ettigi ozelliklere sahip olmayan duzgun bir kadinlar tanistiklarinda Turk kzilarindan sikayet ediyorlar, bir de ustune istemem diyorlar. Duzgun kadinlara insanca davranmiyorlar, kendilerinin kezban dedikleri tiplerinden pesinden kosuyorlar. Burda kafadan sakat olan taraf bence Turk erkekleri. Soyledikleriyle beklentileri ve yaptiklari uyusmuyor.
Sevgili konu sahibi;Yorumlarınızı okuyorum, bilmiyorum bakalım ne olacak durumumuz, evlilik istiyorum ama dogru duzgın bırı gelmiyor.
Teklif edenler oluyor ama koca olmaz onlardan
Ya ben çok yaşlı sayılmam ama işler gerçekten çok değişmiş. Elin adamını hangi gerekçe ile ekliyor sohbet ediyor, Evlilik mevzusuna getiriyor sonra da ilişki yaşamaya karar verip ikna etme noktasına kadar geliyorsunuz ? Ve bunları kendi kendinize gelingüvey olarak yapıyorsunuz. Bu adam size hee dese saniyede atlayacaksınız. sonra sevmediği için gönlü geçecek vayy efendim bana öyle yapıldı böyle yapıldı. Adam türk kadınlarına güvenmiyorum dediği anda tek bir kadın ile koca bir ırkı yargılayan bir gerizekalısın der geçerdim. Niye sende türksün çünkü ama bunu bile sindirmişsin fikrini nasıl değiştiririm diyorsun . Adam senden hoşlanmamış olabilir mi ? Hiç bu açıdan baktın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?