Ben 90 dogumluyum , o kız 98li , bana çocuk gibi geliyor o kız, tamam gayet güzel bir genc kız ama bana göre cocuk22 yaşında ortak fotoğraflar var, 2 si adamın evinde, adam sizi direk arkadaş olarak ilan etmiş zaten, ki o yaş erkekler için ideal bir sevgili yaşı 22. Bence at gözlüklerini çıkarıp bakın olaya her şey apaçık ortada
Erkeklere göre değil işte, nerdeyse hepsi kendinden genç Kadın isterBen 90 dogumluyum , o kız 98li , bana çocuk gibi geliyor o kız, tamam gayet güzel bir genc kız ama bana göre cocuk
Sizce gerçekçi miÇok garip aslında, kaldı ki 25 yaşında terk edildigi zaman simdi 33 . ama unutmamıs hala hayatını etkliyor. İnsan psikolojisi cok tuhaf
Neden yalan soylesinki eline ne gececekSizce gerçekçi mi
Hayatını bu şekilde yaşamaktan mutlu. Ben buyum işine gelirseyekılıf uydurmusNeden yalan soylesinki eline ne gececek
Bekar olanın 'turk kadınına ya da kadınlara guvenmıyorum' yalanıyla, bosanan adamın 'karım benı aldattı hırsızdı altın caldısı' ölümüne kapısır.
Kıyamiş bu erkeklere ben ya, tatlı mınık beyaz kuzucuklar.
Hala bu yalanları yıyen kızlarımız oldukça alıcıları cıkmaya devam edecektirBiz Türk erkeklerine güvenirken acaba bunlara ne oluyor? Asıl bizim güvenmemiz lazım. Ama her ahval ve şerait altında alıcıları çıkıyor
Hala bu yalanları yıyen kızlarımız oldukça alıcıları cıkmaya devam edecektir
Konu sahıbı turk ve adam turk kızlarıyla ısının olmayacağını soyluyor
Konu sahıbı hoşt! Dıyecegıne, kım napmıs olabılır kı diyor
E boyle dusunuyorsaniz neden konu actiniz? Zorlayin o zaman madembeni etkileyen diger ozellikde adamın canı yanmıs demekki
bu da hassas oldugunu gösteriyor, adam 25 yaşında terk ediliyor işsiz diye 3 yılda hırs yapıp yurtdısında is buluyor
kendisini geliştiriyor
ben kadere inanırım, madem birbirimizle iletişime geçtik . neden olmasın ?
beni etkileyen diger ozellikde adamın canı yanmıs demekki
bu da hassas oldugunu gösteriyor, adam 25 yaşında terk ediliyor işsiz diye 3 yılda hırs yapıp yurtdısında is buluyor
kendisini geliştiriyor
ben kadere inanırım, madem birbirimizle iletişime geçtik . neden olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?