Butun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemliSiz bu lekeyi dert ediyorsanız karsınızdaki kişiyi hiç cekici bulmuyorsunuzdur, bunları görebildiğinize göre. Ee hiç hoslantı da yoksa görüşmek neden? Bence bunu bir düşünün.
Herkesin bi takintisi var. Cok begensem bile dişleri bakimsizsa olmaz yani. Agzi teni kokan birini kim isterSiz bu lekeyi dert ediyorsanız karsınızdaki kişiyi hiç cekici bulmuyorsunuzdur, bunları görebildiğinize göre. Ee hiç hoslantı da yoksa görüşmek neden? Bence bunu bir düşünün.
Dıs görünüş önemli zaten sizi cekmesi lazım ama bu söylediğinize göre cekmediğini düşündüm ben.Butun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
şakaya getir söyle, herşey tamam ama küçük bir sorun var dersin gülerek..nedir dediğinde dişlerin dersin...yalnız şöyle bi durumda var, o lekelr aşırı antibiyotik kullanmaktanda oluşabiliyor, belki sağlık sorunudur...Biriyle konusuyorum beni cok istiyo cok seviyorum diyo ama benim icin bakim cok onemli ben cok susluyum ve bakimliyim. On dislerinde kahve lekeler var napicam bilmiyorum midem bulaniyo ilerde sans versem sevgilim olsun istemem nasil dile getirebilirim? Bi insan nasil oyle rahat eder anlamiyorum ama benim icin onemli.. herkes cirkin olabilir ama bakimsizlik kabul edicegim bi durum degil
Kokudan bahsetmemiş ki konu sahibi bende sadece diş lekesinde cok büyük Bi sorun göremiyorum. Sadece bunu sorun kabul ediyorsa cekici bulmuyordur zaten Die düşündüm .Herkesin bi takintisi var. Cok begensem bile dişleri bakimsizsa olmaz yani. Agzi teni kokan birini kim ister
Evet yani fırcalamamakla alakası olmayabilir. Antibiyotik kullanımına baglı olusabiliyor bu lekeler haklısınız.şakaya getir söyle, herşey tamam ama küçük bir sorun var dersin gülerek..nedir dediğinde dişlerin dersin...yalnız şöyle bi durumda var, o lekelr aşırı antibiyotik kullanmaktanda oluşabiliyor, belki sağlık sorunudur...
Biriyle konusuyorum beni cok istiyo cok seviyorum diyo ama benim icin bakim cok onemli ben cok susluyum ve bakimliyim. On dislerinde kahve lekeler var napicam bilmiyorum midem bulaniyo ilerde sans versem sevgilim olsun istemem nasil dile getirebilirim? Bi insan nasil oyle rahat eder anlamiyorum ama benim icin onemli.. herkes cirkin olabilir ama bakimsizlik kabul edicegim bi durum degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?