Saol cnm dolu disarisiDış görüşü uymuyormuş boşver o zaman yol ver başka ateist ve feminist bulursun üzülme yok değil
Bak bu gece ki halimBos yap hadi o zaman sana cvp vermeyecegim konumada istedigim bilgiyi eklerim yorum yapma konularima senle muhattap olmak istemiyorum
Aynen önüne bakSaol cnm dolu disarisi
Erkeğin feministi candırHayir goruslermiz ayni diyorsunz dadve takildugim nokta feninist nasil olunuyor mrrak edemez miyim sizdr cahil kelimesini kullanmayin sorunuza gerrkli cevabi verecrktim neyse sevgiyle kalin
Cahil degilim merak etme.. onunkiler dis tasi ve onunde leke birakmis. Sana neden aciklama yaptim bilmiyorum kasinan sizsiniz her konumsa bana bulasmayin madem agresifim muhattap olma sizene islami tutmuyosamBak bu gece ki halimo kadar üzüldüm
Neyse diş taşı ve leke farklı şeyler keşke cahil olmasan
Bak şimdi benim ilk mesajımı bir daha okuyun o dostlar nasılda yanılmıyorum kk da amaCahil degilim merak etme.. onunkiler dis tasi ve onunde leke birakmis. Sana neden aciklama yaptim bilmiyorum kasinan sizsiniz her konumsa bana bulasmayin madem agresifim muhattap olma sizene islami tutmuyosam
Bana gore takimdan bile bos ve anlamsiz bisey.. her neyse iyi gecelerBak şimdi benim ilk mesajımı bir daha okuyun o dostlar nasılda yanılmıyorum kk da amaislam bir takım değil zaten haberin olsun bak bunu da bilmiyorsun öğrenmiş oldun
Bence yöneticiler seni incelemeliBana gore takimdan bile bos ve anlamsiz bisey.. her neyse iyi geceler
Diş lekesi ne kadar fırçalarsan fırçala çıkmıyor yani fırçalamamakla alakası yok diş taşıyla leke çok ayrı şeyler ayrıcadişleri temizletmesi lazım sürekli çünkü bana dr siyah lekeleri tükürük yapıyor demişti bende hoşlanmıyorum ama bu ağzın pis olduğu anlamına gelmiyor.
Sizi biliyorum gene tartışmalı bir konu araya ateistlik ve feministliğide sıkıştırmışsınız kaşla göz arası
TmmBende yöneticiler seni incelemeli
Kavga çıkarmaya mı geldin? İnsanların değerlerine saygı duy ki seninkilere de saygı duysunlar.Bana gore takimdan bile bos ve anlamsiz bisey.. her neyse iyi geceler
Bak şimdi benim ilk mesajımı bir daha okuyun o dostlar nasılda yanılmıyorum kk da amaislam bir takım değil zaten haberin olsun bak bunu da bilmiyorsun öğrenmiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?