Konustugum kisinin dislerinde dis tasi var??

Bu onu bakimsiz yapmaz ki. Su bardagina yarisina kadar seker doldurup oyle cay iciyorum cocuklugumdan beri bu yuzden dislerim curuk icinde. Her gunum disciyle geciyorbiri duzelmeden digerinde curuk olusuyor

Kimseyi baglamiyo o 2 gorusum. Konuya yorum yapsinlar ateistligime degil kimseninde haddi degil

Butun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
Dış görüşü uymuyormuş boşver o zaman yol ver başka ateist ve feminist bulursun üzülme yok değil

Benim kizdigim bilmedigin konuya neden yaziyosun? Ayrica konu ne sormusum sen ne diyosun
Benim kizdigim bilmedigin konuya neden yaziyosun? Ayrica konu ne sormusum sen ne diyosun
Hayir goruslermiz ayni diyorsunz dadve takildugim nokta feninist nasil olunuyor mrrak edemez miyim sizdr cahil kelimesini kullanmayin sorunuza gerrkli cevabi verecrktim neyse sevgiyle kalin

Beni neden rahatsız etsin bi inancım var mı yok mu bilmiyorsun bile
İsyltediğim konuya yazabiliyorum haberin yokmuydu
Bos yap hadi o zaman sana cvp vermeyecegim konumada istedigim bilgiyi eklerim yorum yapma konularima senle muhattap olmak istemiyorum

Hayir goruslermiz ayni diyorsunz dadve takildugim nokta feninist nasil olunuyor mrrak edemez miyim sizdr cahil kelimesini kullanmayin sorunuza gerrkli cevabi verecrktim neyse sevgiyle kalin
Neyse. Size bisey ogretebildiysem ne mutlu bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…