- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Ikiniz nasl feminist oluyorsunButun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
Feminist kadin erkek esitligi feminen sadece kadinlari koruyan gorus.. keske cahil olmasanIkiniz nasl feminist oluyorsunozur diliyerek soruyorm aklima takildi
Kimseyi baglamiyo o 2 gorusum. Konuya yorum yapsinlar ateistligime degil kimseninde haddi degilDiş lekesi ne kadar fırçalarsan fırçala çıkmıyor yani fırçalamamakla alakası yok diş taşıyla leke çok ayrı şeyler ayrıcadişleri temizletmesi lazım sürekli çünkü bana dr siyah lekeleri tükürük yapıyor demişti bende hoşlanmıyorum ama bu ağzın pis olduğu anlamına gelmiyor.
Sizi biliyorum gene tartışmalı bir konu araya ateistlik ve feministliğide sıkıştırmışsınız kaşla göz arası
Sende hakaret etmesen ...Feminist kadin erkek esitligi feminen sadece kadinlari koruyan gorus.. keske cahil olmasan
Valla kimse umrumda degilBaşladık hadi bakalımsiper alın gençler
Evet kimsenin haddine değil kimse de bilmiyor zaten nesin necisin söylemeseydin nerden bilecektikKimseyi baglamiyo o 2 gorusum. Konuya yorum yapsinlar ateistligime degil kimseninde haddi degil
Soylemek istedim? Ateistlik neden rahatsiz ediyor veya neden kavga sebebi olsun? Yazma bidahaEvet kimsenin haddine değil kimse de bilmiyor zaten nesin necisin söylemeseydin nerden bilecektik
Benim kizdigim bilmedigin konuya neden yaziyosun? Ayrica konu ne sormusum sen ne diyosunMadem umrunuzda degil kimse neden konu aciyorsunz bilgilisinz diye insanlara hakaret etmek ne
Beni neden rahatsız etsin bi inancım var mı yok mu bilmiyorsun bileSoylemek istedim? Ateistlik neden rahatsiz ediyor veya neden kavga sebebi olsun? Yazma bidaha
Dış görüşü uymuyormuş boşver o zaman yol ver başka ateist ve feminist bulursun üzülme yok değilButun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
Benim kizdigim bilmedigin konuya neden yaziyosun? Ayrica konu ne sormusum sen ne diyosun
Hayir goruslermiz ayni diyorsunz dadve takildugim nokta feninist nasil olunuyor mrrak edemez miyim sizdr cahil kelimesini kullanmayin sorunuza gerrkli cevabi verecrktim neyse sevgiyle kalinBenim kizdigim bilmedigin konuya neden yaziyosun? Ayrica konu ne sormusum sen ne diyosun
Bos yap hadi o zaman sana cvp vermeyecegim konumada istedigim bilgiyi eklerim yorum yapma konularima senle muhattap olmak istemiyorumBeni neden rahatsız etsin bi inancım var mı yok mu bilmiyorsun bile
İsyltediğim konuya yazabiliyorum haberin yokmuydu
Neyse. Size bisey ogretebildiysem ne mutlu bana...Hayir goruslermiz ayni diyorsunz dadve takildugim nokta feninist nasil olunuyor mrrak edemez miyim sizdr cahil kelimesini kullanmayin sorunuza gerrkli cevabi verecrktim neyse sevgiyle kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?