Konustugum kisinin dislerinde dis tasi var??

Ay direk desene dişlerinde sıkıntı mı var diye. Özel doktora gitsin yaptırsın

Bizim turklerde dis bakimi genelde zaten yok gibi. Cok bosluyoruz, hic onemsemiyoruz. Yegenlerim bize yatiya geldiklerinde asla dislerini fircalamadan yatirmiyorum ama bunu huy edinmek lazim. Benimde dis takintim var, karsimdaki insan dunya yakisiklisi da olsa disleri sararmis ise iyice, kabul edemem. Nasil rahat ediyorlar, nasil o kokudan durabiliyorlar hic bilmiyorum. Ben hergun rahat toplam yarim saatimi dis bakimima ayiriyorum, aksini dusunemiyorum. Ama su raddede ben soylerdim, ki soylemisligim var. Hijyen onemli!

Bekarken bir meslektaşımla görüşmüştüm. Gömlek cebinde sigara paketi vardı. Ben kullanmıyorum. Geldim oturdum konuşmaya başladık, bir baktım ki ön dişlerinde kahverengi leke... benim dişlerim çok düzgün ve bembeyazdır. Sanırım beni beklerken sigara içmişti öyle düşündüm. Kalkmaya yakın görüşecek miyiz tekrar diye sordu. Direkt hayır dedim :) genel anlamda yakışıklı olsaydı yine de fikrim değişmezdi

Gerçekten bu nedir ya ?
Şöyle diyeceğim bu konuda benim diş etlerim çok zayıf bu sebeple geçen yıl tedavi gördüm o günden beri de benim dişlerimde lekeler olmaya başladı dişçiye dedim macundan dedi bir şeyler yaptı geçti sonra hop yine aynı sonra temizlettim dişimi yine aynı gören diyecek ki hiç fırçalamıyor dişini ama öncesine göre daha dikkatli bakıyorum düzelmiyor düzelmiyor tedaviden sonra bir şey oldu belki adam da bakıyor dişine ama olmuyor cidden bu sebeple ayrılmak çok acayip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…