Konustugum kisinin dislerinde dis tasi var??

Ayrıca sen ateist falan değilsin bildiğin saygısızsın atesitler herşeye saygı duyar
Saygı duymayanlar da var bolca. Hiçbir grup için bu tarz genellemeler doğru değil, söz konusu grup ateistler de olsa, müslümanlar ya da yahudiler de olsa.

Bu onu bakimsiz yapmaz ki. Su bardagina yarisina kadar seker doldurup oyle cay iciyorum cocuklugumdan beri bu yuzden dislerim curuk icinde. Her gunum disciyle geciyorbiri duzelmeden digerinde curuk olusuyor
Çayı bırak diyemeyecek kadar çayı seviyorum. O yüzden şekeri evinizden çıkarın

Feminist kadin erkek esitligi feminen sadece kadinlari koruyan gorus.. keske cahil olmasan

Feminen, kadınsı demektir ve sıfattır.
Feminist, Feminizm yanlısı kimse veya görüştür ve isimdir.
Feminizm ise toplumda kadının haklarını çoğaltma, erkeğinkiler düzeyine çıkarma, eşitlik sağlama amacını güden düşünce akımı, kadın hareketidir.

Eğer erkek arkadaşına feminen dersen ciddi sıkıntılar olabilir.

Kaynağım çok sağlam !

Çayı bırak diyemeyecek kadar çayı seviyorum. O yüzden şekeri evinizden çıkarın
Annemde ayni seyi soyluyor. Bi keresinde canan karatayin oldugu programi izliyordum. Kadin vucudumuzdaki en saglam organ dislerimiz seker onlari bile o hale getiriyorsa diger organlarinizin halini siz dusunun dedi. Dusunemedim

Offf, cok fena oldu bu ama.

Neyse ogrenecegimi bilgili insanlardan ogrenmek ne guzell tesssekurler kazennn

Herşey göründüğü gibi değildir uzun süre ilaç kullandım ve benimde dişlerimde lekeler oluştu fırçalasamda gitmiyo belki dişlerinin öyle olmasının nedeni çok farklıdır

Butun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
Bakım önemli bende dış tirnak takıntısı var hanı kırmadan konuşma arasında birgün dışınızın çok ağrıdığını falan söyleyin ordan konu açarak kırmadan kendisininde bir dış temizliğinin yapılmasını soyleseniz

Belki sadece distasi dışında da sorunları vardır, evinde dağınık temizliğe hijyene önem vermeyen biridir onları nasıl çözeceksiniz

E verme şans o zaman zorla değil ya benim en hassas noktam bu evet olabilir insanlık hali ama dişçiye gidip diş temizlettirmek zor değil aynaya bakınca görmüyor mu o iğrençliği ben buradan tiksindim

Adamın diş lekesi geçse kendi geçirirdi zaten. Diş taşı konusunda da bilgisi olmayabilir. Bazı insanlar ne olduğunu bilmez. Söylersiniz birlikte gidersiniz diş hekimine.

Sizin için çok önemliyse bu konu baştan bitirin gitsin. Daha tanışma aşamasındasınız zaten. Başka ateist feminist bulursunuz artık.

e boşa dememişler temizlik imandan gelir diye

şaka bi yana görünen yerlerini temizlemeyen,bakmayan insanlar görünmeyen yerlerini hiç önemsemez ... en basit tuvalet sonrası el de yıkamıyordur... ha ama fırcalamamaktan değilde başka bir nedenden dolayısa biraz anlayış gösterilebilir,bir diş doktoru tavsiyesi iş görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…