Saygı duymayanlar da var bolca. Hiçbir grup için bu tarz genellemeler doğru değil, söz konusu grup ateistler de olsa, müslümanlar ya da yahudiler de olsa.Ayrıca sen ateist falan değilsin bildiğin saygısızsın atesitler herşeye saygı duyar
Ben zaten genel konuştum yoksa neler neler var görüyoruzSaygı duymayanlar da var bolca. Hiçbir grup için bu tarz genellemeler doğru değil, söz konusu grup ateistler de olsa, müslümanlar ya da yahudiler de olsa.
Çayı bırak diyemeyecek kadar çayı seviyorum. O yüzden şekeri evinizden çıkarınBu onu bakimsiz yapmaz ki. Su bardagina yarisina kadar seker doldurup oyle cay iciyorum cocuklugumdan beri bu yuzden dislerim curuk icinde. Her gunum disciyle geciyorbiri duzelmeden digerinde curuk olusuyor
Feminist kadin erkek esitligi feminen sadece kadinlari koruyan gorus.. keske cahil olmasan
Şey yalnız feminen çok başka bir şeyFeminist kadin erkek esitligi feminen sadece kadinlari koruyan gorus.. keske cahil olmasan
Annemde ayni seyi soyluyor. Bi keresinde canan karatayin oldugu programi izliyordum. Kadin vucudumuzdaki en saglam organ dislerimiz seker onlari bile o hale getiriyorsa diger organlarinizin halini siz dusunun dedi. DusunemedimÇayı bırak diyemeyecek kadar çayı seviyorum. O yüzden şekeri evinizden çıkarın
Feminen, kadınsı demektir ve sıfattır.
Feminist, Feminizm yanlısı kimse veya görüştür ve isimdir.
Feminizm ise toplumda kadının haklarını çoğaltma, erkeğinkiler düzeyine çıkarma, eşitlik sağlama amacını güden düşünce akımı, kadın hareketidir.
Eğer erkek arkadaşına feminen dersen ciddi sıkıntılar olabilir.
Kaynağım çok sağlam !
Neyse ogrenecegimi bilgili insanlardan ogrenmek ne guzell tesssekurler kazennnFeminen, kadınsı demektir ve sıfattır.
Feminist, Feminizm yanlısı kimse veya görüştür ve isimdir.
Feminizm ise toplumda kadının haklarını çoğaltma, erkeğinkiler düzeyine çıkarma, eşitlik sağlama amacını güden düşünce akımı, kadın hareketidir.
Eğer erkek arkadaşına feminen dersen ciddi sıkıntılar olabilir.
Kaynağım çok sağlam !
Tdk ne demek kazen vallah anlamdimteşekkürler TDK
Türk dil kurumuTdk ne demek kazen vallah anlamdim
Anladim canim sag olasinTürk dil kurumu
Rica ederim :)Anladim canim sag olasin
Ahaha kazen yapma bunu !!!!teşekkürler TDK
Bakım önemli bende dış tirnak takıntısı var hanı kırmadan konuşma arasında birgün dışınızın çok ağrıdığını falan söyleyin ordan konu açarak kırmadan kendisininde bir dış temizliğinin yapılmasını soylesenizButun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
E verme şans o zaman zorla değil ya benim en hassas noktam bu evet olabilir insanlık hali ama dişçiye gidip diş temizlettirmek zor değil aynaya bakınca görmüyor mu o iğrençliği ben buradan tiksindimBiriyle konusuyorum beni cok istiyo cok seviyorum diyo ama benim icin bakim cok onemli ben cok susluyum ve bakimliyim. On dislerinde kahve lekeler var napicam bilmiyorum midem bulaniyo ilerde sans versem sevgilim olsun istemem nasil dile getirebilirim? Bi insan nasil oyle rahat eder anlamiyorum ama benim icin onemli.. herkes cirkin olabilir ama bakimsizlik kabul edicegim bi durum degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?