BDV çok aktifdir.aynı konuyu tekrar mıacayım o zaman
selamunaleykum hanımlar.
Alısverıs lıstesı hazırlama konusunda zorlanıyorum. kafamı toplayamıyorum. Her ay bişeyleri yazmayı unutuyorum yada bazı seyleri fazla alıyorum. Unuttugum seyler yuzunden eşimle tartısıyoruz bazen. Evinin eksiginden haberin yok mu diye kızıyor.
Gıda ve temizlik urunleri alısverişi listesinde olmazsa olmaz nelerdir. İki kişiyiz ama cok misafir gelir caya veya yemege. Neyi ne kadar almalıyım. tavsiyeleriniz ve listede olmazsa olmaz dedikleriniz neler.
uzun suredir takipteyim ama uye olmak geregi duymamıstım bugune kadarSende daha bugun uye olmussun. Forumda birkac mesajin var ama bir derdim var'i bdv yazacak kadar forum diline vakif olmussun.
Yok yahu ayni konuyu tekrar acma bu sefer tekrardan konun kapanacakmerak ettim valla bakicam ne konusu actin
Rica ederim ne demekcekşrgee cevabın icin tesekkur ederim. bende oyle dedim zaten esime ben soylemediysem eksik oldugunu gordugun seyleri kendin al.
uzun suredir takipteyim ama uye olmak geregi duymamıstım bugune kadar
yarımlıklar listesi cok mantıklı. az kalan seyi listeye yazmam ve bianda bitiverir...olabilir tabi. Okudum konunu. Bir anda mi oturup liste yapiyorsun? Benim her daim bir listem vardir. Surekli eksigi gedigi yazarim oraya. Aldigimin ustunu cizerim. Aklima gelir gelmez eksigi yazarim. Hatta bazen yarimliklar listem olur. Bitmek uzere olanlari da not ederim oraya. Alisverise gidince aciliyetine gore alirim.
Ceekk bugun silinen icerikten sonra kk'ya yaptigin ikinci amme hizmeto buKonun buymuş
Ve aleyküm selam
Eksikleri not al, ne kadar sürede ne bitiyo gözlemle
Zaten iki kişiniz sebzeleri az az al bozulmasın
Bakliyatın fazlası göz çıkarmaz
Temizlik ürünleri de fazla alınabilir
Eşine de sende bilmiyosun ne var bunda kızılacak de
Mune da beğenmişti o silinen içeriği özet şey ettim diyeCeekk bugun silinen icerikten sonra kk'ya yaptigin ikinci amme hizmeto buyetis bacim ilan ettim seni
fazla dusunceli davrandıydımdı sanırımArkadaşım o kurallar herkese işlemiyor, moderatörlerin dert olmayan konuları hala bu bölümde duruyor, başkası yapsa anında taşırlar, boşver aç buraya konunu
yok muhtemelen moderatörler alakasız görürse taşır konuyu, kendilerininkini taşımıyorlar ama. Kusurama bakma bu konuda son günlerde sinir oldum biraz konuna daldım böyle :) gerçi hiç bir moderatör sallamayacak yine ama olsun...işine gelene adalet...fazla dusunceli davrandıydımdı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?