Konuyu cogunuz biliyo?

Bence sen bastan sona şaka olmalisin.
Hic mi akli basinda bir konusu olmaz bir insanin, saskinlikla takip ediyorum gercekten.

Bana artik yazmayacak gibi geldi, ben olsam uyelik iptali falan yaptirirdim :)

Ben ogretmen olduguna inanmiyorum konu sahibinin. Yazim yanlislari hatta kullanici adindaki yine yerine gene yazmasi bile bunun bir kaniti.

Hos konular da fake gibi geliyor artik, bu kadar olmaz cunku.

Adamın imam nikahlı karısına bak yüz ile çarp geleceğini gör. Yalnız bir fark var sen evli adama yamanıyorsun, kadın sadece kocasına.
Allah akıl fikir versin...
Birazcık kendinize saygınız var ise o adamdan çoktan ayrılmış olmanız gerekir

Yemiş yemiş hemde katmerli katmerli

Bizim de bir dıdının dıdısı tanıdık vardı. Adam bekarkenden unutamadığı kadına, evlenip 3 çocuk yaptıktan sonra geri dönmüş. Zorla evlendirilmişmiş. O çocukları da silah zoruyla yaptırdılar zaten dürzüye.

Bunun annesi babasi akrabalari falan hep sevmiyo kadini dediler bana.cocuk kucuk annesiz agliyomus.gotograflayip yuzune vurcam

Öyle duydum amaa cocugunu cok seviyo yapmaz herhalde bu kadarini ya

Bunun annesi babasi akrabalari falan hep sevmiyo kadini dediler bana.cocuk kucuk annesiz agliyomus.gotograflayip yuzune vurcam
Yahu o onların problemi.. dini nikahlı resmi nikahlı veya hiçbiri.. her ne olursa olsun bu kadın o herifin hayatında ve bi de çocukları var.. aferdersin de senin ne halt işin var bu ilişkinin içinde.. metres pozisyonundasın bilmiyorum farkında mısın da??

Sizide dilendirmek için kandırmaya Çalışıyor Olmasın . Seviyorum onun için dilenirim derseniz ayrı tabi . Mantık böyle işliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…