konya da doğum yapacak arkadaşlar yeni bi liste yapalım

ayyy herkes özelden bahsetmiş ben faruk sükan doğumevinde yaptım doğumumu.doktorum ali sami gürbüzdü çok çok çok memnun kaldım muayenehanesine gittim hep hatta kendim doğumevinde çalıştığım halde hastanede pek görüşmedik bile.onun tedavisi ile hamile kaldım şimdi 8 buçuk aylık ikizlerim çok şükür bi problem yaşamadım.ali sami bey şu an eurofertile geçti şiddetle tavsiye ederim..hepinize hayırlı doğumlar dilerimm

ben de başkentte doğum yapanlardanım emel hanım dı doktorum bazı olumsuzluklar oldu ve ben hastanede yatmak zorunda kaldım oradaki bütün doktorlar durumu biliyordu hepside çok ilgilendi herkese tavsiye edrim önemli bi durum olduğunda tek başına karar vermiyorlar birlikte karar alıyrlar nitekim benim durumumda öyle oldu birlikte karar verdiler ve erken doğum yaptım şu an kızın 11 aylık ve sağlıklı bi bebek
rahat olmak çok önemli ve güvenmek kendinini nerde güvende ve rahat hissediyorsanız orda doğum yapın sevgiler

2 hafta önce başkentte sezeryanla doğum yaptım doktorum ayla hanımdı çok memnun kaldım..
eğer normal doğum düşünüyorsanız asla tavsiye etmem ama sezeryansa tavsiye ederim hastaneyi..3 gün kaldım ve hiç normal doğum yapan olmadı refakatçi ile özel oda tutmadım sezeryan sonrası 800 tl ödedim

merhaba arkadaşlar , nasıl gidiyor hamilelikler. inşallah hepiniz iyisinizdir. benim bu ara kafam biraz bulanık. malum ben selçukluda nil hanıma gidiyorum, 32. haftamda izne ayrılıp konyaya geldim önce farabiye sonra selçukluya geçtim tecrübe önemli dediler selçuklu nil hanımı seçtim ama şu sıra aklım fena karışık. ilk sebep selçuklunun aşırı kalabalık olması, geçen kontrolde beklemekten içim şişmişti, önce doktor için sonra nst için bekledim birsürü ve nst çekilen yer çok can sıkıcı geldi. rahat değildim bi türlü,bir de kulağıma temizlik ve ilgi konusunda bazı kötü konuşmalar geldi çok canım sıkıldı bi türlü rahatlayamadım şu konyaya geldim geleli yaa, napsam bilemez haldeyim. eğer bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfennnnn :18:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım gerçi hepinizi yakından takip ediyordum ama yeni üye oldum.Ben de 26.haftamdayım.Bu vakte kadar çok dr gezdim Selçuklu'da Güler hnma da Nil hnma da gittim fakat en az 2 saat bekledim her gidişimde o yüzden değiştirdim.Emel hnm çok kalabalık hiç randevu alamadığım için gidemedim en son Emel hnmın eşi Necati Özçimeni buldum doğum evinin dru ama özele gidiyorum ben.Çok memnunum ama daha önce kimseden duymadım o yüzden doğum yaklaştıkça endişeleniyorum.Doğum evinde doğum yapan var mı nasıl bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba...

aramıza hoş geldin canım, allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Doğum evi hakkında çok kesin konuşamam ama yakınlarımdan orada doğum yapanlar pek memnun ayrılmadı özellikle zor doğumlarda sıkıntı yaşandı, ama karar tabi sizin ben de hanüz karar vermekte zorluk yaşıyorum ama dileğim hep hayırlısı

valla bende hiç olumlu bişey duymadım doğumevi ile ilgili refakatçi falan almıyorlar sezeryan olsan bile sıkın tı oluyor dr. doğumuna gelecek mi bide o var o gün kim nöbetçiyse o yaptırıyor diye biliyorum ben arkadaşım 9 ay özeline gitti dr. muaynanesine paraları bayıldı 100 sonra doğumuna gelmedi sezeryan olduğu halde ikiz gebelikti mecburen sezeryandı günü belli olduğu halde dr. yaptırmadı dr. konuş bu konuyu kesin gelirim derse düşün ama yinede hastane hemşireler falan olumsuz şeyler duydum ben hep

slm canım ne haber senin az kalmıştır nasıl gidiyior daha
karar veremedinmi dediklerin doğru ama ne yapalım kötünün iyisi işte
doğum ne zaman senn bana 10 şubat dedi salı randevum var nilde bakalım kızımı görcem inşlhh

canım ben doğumevinde çalışıyorum necati bey çok iyidir hastaneden pek memnun kalamayabilirsin ama necati beyin kendide doktorluğuda çok iyidir..bende ali sami beye gidiyodum muayenehaneleri ortaktı o zaman sami bey yokken necati bey bakardı ..tavsiye ederim canım

BLCKDA ......doğumevinde sezeryanda refakatçi alınıyo fakat refakatçi için uygun ortam yok imkanın varsa özel odda kalabilirsin çok yoğun kalabalık bazen özel oda bile bulunmuyo...necati bey bir sorun olmazsa yani şehir dışına seminerlere falan gidiyolar öyle bi durum olmazsa kendi hastalarının doğumuna giriyo...zaten planlı sezeryanları kendi nöbetlerine ayarlayabiliyolar...
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar yeni görebildim cervaplarınızı çok teşekkür ederim.Necati Bey hakkında olumlu yazılar içimi rahatlattı gerçi ben de memnunum çok ama yine de teyit etmek iyi oldu benim 3 ayım kaldı işte ama kararsızlık çok zormuşAllah hepimize hayırlısını versin gerçi gerisi çok da önemli değil.

merhaba mim;
benim bir sorum olacaktı suna hanımla ilgili olrak, ben 2 defa kürtaj oldum ve kanpıhtılkaşmasından şüpheleniyoruz,senin ilk kürtajdan sonra suna hanım nasıl bir tedavi yöndetmi izledi.tahlil ilaç vb.. kullandın mı gebelik boyunca..hastasıyla iyi ilgileniyormu bide.sosyal güvencen var ise hastanede tedavi masrafları nasıl uygun mu ? tavsiye edermisin ,yardımcı olursan sevinirim???

ben de dr.değiştireceğim.20.ftamdayım.önce farabide suna hanımı denicem yakın olduğu için memnun kalmaz isem güler hanım ı düşünüyorum çünkü çok iyi şeyler duydum hakkında arkadaşlarım memnun kalmış.

ben yine karar değiştirdim ama bu sefer kesin farabide mehmet bardakçı müthiş bir dr. geçen hafta kasılmalarım oldu gece aradık 11 de tlf açtı bizi yönlendrdi ertesi günde randevu aldım muayneye gittik hastane hemşire ebe ve en önemlisi dr olarak mehmet bey diyorum kesinlikle bu arada biz muaynede beklerken suna hanım doğumdan çıktı baba doğumhanenin önünde bekliyor işte bildiğiniz manzara adam heycanlı stersli ve yalnız dı dr. çıktı doğumdan baba soruyor nasıllar diye kadın hiç adamın suratına bakmadan yürüyerek iyi iyi dedi ve gitti adamcağız kala kaldı öyle çok ilgisiz ve soğuk buldum ben erkek demezseniz ve farabiyi düşünüyorsanız mehmet beye bir gidin derim ben

Son düzenleme:
slmmmmmmmm kızlar bende 3 ay once nıl hanımda dgm yaptım cok memnun kaldım .hastane ve calısanlarını sevmeım ama.bende sımdım ıyı bı cocuk dktru arıyorum tavsıyelerınızı beklerım.metın caparda gayet ıyı bı dktr.ama sorunsz bı hamılelıgnz varsa gerek yok derım

mrb canım bende yenı hamıleyım temmuzda mehmet bey kürtajımı yapmıştı şimdi yenıden ona gıtmeyı düşünüyorum ama bişey sorcam ben dıger bebegımın kalp atışını hıc duyamamıştım gıttıgım her doktorun ses veren cıhazı yoktu mehmet beyede gıttgımde zaten kalbı durmuştu şimdi merak edıyorum acaba onun o cıhazı varmı yanı gıttıgınızde kap atışını duyabılıyormusunuz Allahım herkesı saglıkl sıhhatlı bebeklerıne kavuşturur inşallah

hayırlı olsun inşlhhh sağlıkla kucağına alırsın bu sefer bebeğini
valla ben 34 hafta da değiştirdim dr. şimdi her gittiğimde nst ye bağlandığım için tekrar ultrasyonda kalp atışını dinlemiyoruz çarşambaya tekrar gidicem sorayım bir ben sana yazarım burdan k.i.b cnm

mrb cnm şubat tatili dolayısıyla anca gördüm cevabını sordunmu acaba merak ettim bu arada sen naptın yaptınmı doğumunu acaba Allah hayırlısıyla kavuşturmak nassip etsın bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…