- 24 Ekim 2009
- 35
- 11
- 298
arkadaşlar anlıyorum doğum stresi ile çok pi knadavranıyorsunuz ama bu size çok zarar veriryor. bazılarınız ne kadar da panik.. bir doktorda güleryüz aramak öilmen ama herşeyi buna bağlamamak gerek. bende başkent ayla hanıma gitmiştim.1 2. haftam da başladım doğumumu onda yaptım geldim. sezeryan oldum. evet çok güleryüzlü değil ama her doktorun bir anı bir anını tutmaz ki. şimdi size iyi bilgili gelir sonra sevmezsiniz. başta bir doktor bulmak önemli sizin ve bebeğiniz hakkında herşeyi biliyo çünkü. ben ayla hanımı beğenmiştim. bazılarınız eğitim bilgilerinin bile arıyor. evet eğitimi önemli ama sonradan kendini geliştirmei sdaha önemli bence. başkent hastane olarak en iyisi. hem tıp fakültesi merkezi hem de özel..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım gerçi hepinizi yakından takip ediyordum ama yeni üye oldum.Ben de 26.haftamdayım.Bu vakte kadar çok dr gezdim Selçuklu'da Güler hnma da Nil hnma da gittim fakat en az 2 saat bekledim her gidişimde o yüzden değiştirdim.Emel hnm çok kalabalık hiç randevu alamadığım için gidemedim en son Emel hnmın eşi Necati Özçimeni buldum doğum evinin dru ama özele gidiyorum ben.Çok memnunum ama daha önce kimseden duymadım o yüzden doğum yaklaştıkça endişeleniyorum.Doğum evinde doğum yapan var mı nasıl bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım gerçi hepinizi yakından takip ediyordum ama yeni üye oldum.Ben de 26.haftamdayım.Bu vakte kadar çok dr gezdim Selçuklu'da Güler hnma da Nil hnma da gittim fakat en az 2 saat bekledim her gidişimde o yüzden değiştirdim.Emel hnm çok kalabalık hiç randevu alamadığım için gidemedim en son Emel hnmın eşi Necati Özçimeni buldum doğum evinin dru ama özele gidiyorum ben.Çok memnunum ama daha önce kimseden duymadım o yüzden doğum yaklaştıkça endişeleniyorum.Doğum evinde doğum yapan var mı nasıl bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba...
aramıza hoş geldin canım, allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Doğum evi hakkında çok kesin konuşamam ama yakınlarımdan orada doğum yapanlar pek memnun ayrılmadı özellikle zor doğumlarda sıkıntı yaşandı, ama karar tabi sizin ben de hanüz karar vermekte zorluk yaşıyorum ama dileğim hep hayırlısı
kızlar ben farabi suna soydemire gidiyorum. Çok da memnunum,biraz sert mizaclı gibi duruyor olabilir ama doktorluğunu çok beğeniyorum.Bugüne kadarki hiçbir teşhisinde yanılmadı. Daha önce bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj olmuştum, onu da suna hanım yapmıştı, ve hiç problem yaşamadan yeniden hamile kaldım kürtajdan sonra. Hastane çok temiz ve güzel, yenidoğan yoğunbakımın olması büyük avantaj. Ve gittiğinizde hiç sıra beklemiyorsunuz, randevu sistemi çok güzel işliyor, saat kaça randevu verdilerse o zaman girebiliyorsunuz içeri.Ben kaybettiğim bebeğimin ilk kontrollerinde selçuklu güler hanıma gitmiştim,ama bana göre değildi,yani herşey canım cicim diye konuşmayla bitmiyor sonuçta, yeri geldiğinde suna hanım da şakalaşıyor.Ama ben selçukluya gittiğim dönemde, kontrole gittiğimde saat 11deki randevuma 4e doğru girdiğimi bilirim düşünün hamile halimle yani....
ben de dr.değiştireceğim.20.ftamdayım.önce farabide suna hanımı denicem yakın olduğu için memnun kalmaz isem güler hanım ı düşünüyorum çünkü çok iyi şeyler duydum hakkında arkadaşlarım memnun kalmış.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım gerçi hepinizi yakından takip ediyordum ama yeni üye oldum.Ben de 26.haftamdayım.Bu vakte kadar çok dr gezdim Selçuklu'da Güler hnma da Nil hnma da gittim fakat en az 2 saat bekledim her gidişimde o yüzden değiştirdim.Emel hnm çok kalabalık hiç randevu alamadığım için gidemedim en son Emel hnmın eşi Necati Özçimeni buldum doğum evinin dru ama özele gidiyorum ben.Çok memnunum ama daha önce kimseden duymadım o yüzden doğum yaklaştıkça endişeleniyorum.Doğum evinde doğum yapan var mı nasıl bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba...
ben yine karar değiştirdim ama bu sefer kesin farabide mehmet bardakçı müthiş bir dr. geçen hafta kasılmalarım oldu gece aradık 11 de tlf açtı bizi yönlendrdi ertesi günde randevu aldım muayneye gittik hastane hemşire ebe ve en önemlisi dr olarak mehmet bey diyorum kesinlikle bu arada biz muaynede beklerken suna hanım doğumdan çıktı baba doğumhanenin önünde bekliyor işte bildiğiniz manzara adam heycanlı stersli ve yalnız dı dr. çıktı doğumdan baba soruyor nasıllar diye kadın hiç adamın suratına bakmadan yürüyerek iyi iyi dedi ve gitti adamcağız kala kaldı öyle çok ilgisiz ve soğuk buldum ben erkek demezseniz ve farabiyi düşünüyorsanız mehmet beye bir gidin derim ben
mrb canım bende yenı hamıleyımtemmuzda mehmet bey kürtajımı yapmıştı şimdi yenıden ona gıtmeyı düşünüyorum ama bişey sorcam ben dıger bebegımın kalp atışını hıc duyamamıştım gıttıgım her doktorun ses veren cıhazı yoktu mehmet beyede gıttgımde zaten kalbı durmuştu şimdi merak edıyorum acaba onun o cıhazı varmı yanı gıttıgınızde kap atışını duyabılıyormusunuz Allahım herkesı saglıkl sıhhatlı bebeklerıne kavuşturur inşallah
hayırlı olsun inşlhhh sağlıkla kucağına alırsın bu sefer bebeğini
valla ben 34 hafta da değiştirdim dr. şimdi her gittiğimde nst ye bağlandığım için tekrar ultrasyonda kalp atışını dinlemiyoruz çarşambaya tekrar gidicem sorayım bir ben sana yazarım burdan k.i.b cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?