arkadaşım merhaba bende yeni katılıyrm bu konuya bende 5 haftalık hamileym kadın doğumcu arıyrm ilk bebegm karnımda doğuma 2 gun kala kaybettm bunda cok korkuyrm selcukluya gdyrdm ilkde asla tavsiye etmiyrm orayı nil di doktormda ama simdi cevremde hospital anıt gbi hastanedeki doktorları tavsiye ediyorlar
canım öncelikle üzüldüm inşalla busefer bebeğini sağlıkla alırsın kucağına ben farabiye gidiyorum ve bazen ben orda olduğumda doğumada rastladım dr ların doğuma girdiklerini gördüm özelliklede kendi dr içinde sordum normal doğumada giriyormu diye giriyormuş hatta ben ordayken girdi normal doğuma kendim şahit oldum ben mehmet bardakçıya gidiyorum istersen bi araştır canım hayırlı doğumlararkadaşım merhaba bende yeni katılıyrm bu konuya bende 5 haftalık hamileym kadın doğumcu arıyrm ilk bebegm karnımda doğuma 2 gun kala kaybettm bunda cok korkuyrm selcukluya gdyrdm ilkde asla tavsiye etmiyrm orayı nil di doktormda ama simdi cevremde hospital anıt gbi hastanedeki doktorları tavsiye ediyorlar
canım öncelikle üzüldüm inşalla busefer bebeğini sağlıkla alırsın kucağına ben farabiye gidiyorum ve bazen ben orda olduğumda doğumada rastladım dr ların doğuma girdiklerini gördüm özelliklede kendi dr içinde sordum normal doğumada giriyormu diye giriyormuş hatta ben ordayken girdi normal doğuma kendim şahit oldum ben mehmet bardakçıya gidiyorum istersen bi araştır canım hayırlı doğumlar
​canım ordaki kadın dr ların ismini pek bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla giriyorlarcanım senin bildiğin doğuma giren bayan doktor var mı peki?
benim yengem 3 sene kadar önce selçuklu da güler hanımda sezaryen doğum yapmıştı güler hanımın anlayışlı ve ilgili olmasından çok memnun olduğunu söylüyordu, hatta önce nil hanıma gitmişti ve nil hanımın sert bi tavrı var azarlıyo gibi konuşuyo bişey sormaya çekiniyorum diye güler hanıma geçmişti. konya da bazı doktorların da yakınlarını nil hanıma yönlendirdiklerini duydum ama şimdiye kadar gittiğim doktorum gayet yumuşak anlayışlı bi bayandı inşallah nil hanımda çok zorlamam
arkadaşlar konyadaki doktor ve hastane listeleri hep eski ben kısmetse ocak sonu gibi doğum yapıcam şuan iş yüzünden konya dışındayım 2 hafta sonra konyaya dönücem ama bi türlü karar veremiyorum selçuklu hastanesi nil veya güler hanım diyenlerde var ali acar diyenler de bi de selçuklu tıp açıldı iyi diye duydum tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
merhaba arkadaşlar , nasıl gidiyor hamilelikler. inşallah hepiniz iyisinizdir. benim bu ara kafam biraz bulanık. malum ben selçukluda nil hanıma gidiyorum, 32. haftamda izne ayrılıp konyaya geldim önce farabiye sonra selçukluya geçtim tecrübe önemli dediler selçuklu nil hanımı seçtim ama şu sıra aklım fena karışık. ilk sebep selçuklunun aşırı kalabalık olması, geçen kontrolde beklemekten içim şişmişti, önce doktor için sonra nst için bekledim birsürü ve nst çekilen yer çok can sıkıcı geldi. rahat değildim bi türlü,bir de kulağıma temizlik ve ilgi konusunda bazı kötü konuşmalar geldi çok canım sıkıldı bi türlü rahatlayamadım şu konyaya geldim geleli yaa, napsam bilemez haldeyim. eğer bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfennnnn :18:
ben de dr.değiştireceğim.20.ftamdayım.önce farabide suna hanımı denicem yakın olduğu için memnun kalmaz isem güler hanım ı düşünüyorum çünkü çok iyi şeyler duydum hakkında arkadaşlarım memnun kalmış.
Özel Selçuklu'da Güler hocaya gidiyorum
yokmu güler hocaya giden az kaldı doğuma korku başladı
sorunlu gebeliklere baskentte cemallettin akyürekin iyi olduğunu biliyorum. zaten normal gebeliklere ancak rica minnet bakıyormus. canım bence sen tıpa git ve ya metin çapar, hikmet karabacak gibi doktorlarda olabilir. konyada erkek doktorların cok daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama ne yazık ki ben gidemiyorum, o yuzden doktor arıyorum zaten(
insallah bu sefer hic bir sorun yasamazsın, Allah uzun ömürler versin bebeklerimize...
kızlar ben kızılay da dogum yaptım..Azer hanım var orada ..cok ıyı ve cok da alakalı bır dr..dogumuma da kendısı gırdı..gece 2.5 da aradık geldı..tavsıye ederım..normal dogum yaptım ben ama sezeryan da da cok basarılı oldugunu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?