konya da doğum yapacak arkadaşlar yeni bi liste yapalım

ya walla hamilelik süreci bu kadar germemişti beni ama bu doğum meselesi alt üst etti.Arkadaşlar ben sosyal güwencem olmadığı için kadın doğum evinde düşünüyorum doğumu ama bi yandan da korkuyorum kime sorsam farklı bişey söylüyor.Kimi memnun kimi şikayetçi neye inanacağımı şaşırdım:2:

bu eski bi konu ama gören varsa, cevap verebilirse cok memnun olurum.
normal doğum yapmak istiyorum bu yüzden doktorum doğuma gelebilmeli...ama tabi buna engel olacak bi durum olursa sezeryanda olabilir, bu yüzden iyi bir hastanede olmalı...
az vaktim kaldı, yardım lutfennnn((((((((

arkadaşım merhaba bende yeni katılıyrm bu konuya bende 5 haftalık hamileym kadın doğumcu arıyrm ilk bebegm karnımda doğuma 2 gun kala kaybettm bunda cok korkuyrm selcukluya gdyrdm ilkde asla tavsiye etmiyrm orayı nil di doktormda ama simdi cevremde hospital anıt gbi hastanedeki doktorları tavsiye ediyorlar

sorunlu gebeliklere baskentte cemallettin akyürekin iyi olduğunu biliyorum. zaten normal gebeliklere ancak rica minnet bakıyormus. canım bence sen tıpa git ve ya metin çapar, hikmet karabacak gibi doktorlarda olabilir. konyada erkek doktorların cok daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama ne yazık ki ben gidemiyorum, o yuzden doktor arıyorum zaten(
insallah bu sefer hic bir sorun yasamazsın, Allah uzun ömürler versin bebeklerimize...

arkadaşlar merhaba bende farabiye gidiyorum mehmet bardakçı bütün takiplerimi orda yaptırdım doğumuda orda yapıcam nasipse dr çok memnunum valla ben her gittiğimde sezeryana kendinin girdiğne şahit oldum inşallah hayırlısıyla tamamlarım ve kucağıma alırım oğlumu

canım öncelikle üzüldüm inşalla busefer bebeğini sağlıkla alırsın kucağına ben farabiye gidiyorum ve bazen ben orda olduğumda doğumada rastladım dr ların doğuma girdiklerini gördüm özelliklede kendi dr içinde sordum normal doğumada giriyormu diye giriyormuş hatta ben ordayken girdi normal doğuma kendim şahit oldum ben mehmet bardakçıya gidiyorum istersen bi araştır canım hayırlı doğumlar

canım senin bildiğin doğuma giren bayan doktor var mı peki?

Özel Selçuklu'da Güler hocaya gidiyorum

yokmu güler hocaya giden az kaldı doğuma korku başladı

aman diyeyim arkadaşlar sakın güler altıntepeye gitmeyin.nil hanım hikmet karabacak yine iyi doktorlar ama selçukluyu da tavsiye etmiyorum.
ben kızımı selçukluda güler hanımda dünyaya getirdim.38.haftamdaydım.bebeğe kordon dolanmış aşağıya da inmemiş sezaryen olacaksındedi.doğum olduğu gün sütüm gelmemişti annem eczaneye mama almaya gitmiş,eczacı demişki ne oldu güler hanım kordon dolandı deyip sezaryen mi yaptı demiş gülmüş.neyse ben sezaryene 2.30 da girdim,doğumdan 2.35 te çıktım hadi bilemedin en fazla 2.37 falandır.böyle birşey olabilir mi herkes şok oldu nasıl bu kadar kısa sürdü ki diye.neyse bunu geçtim.doğumdan 4 gün sonra beni ateş tuttu.ama öyle bir ateş ki,titremekten ayağımın üzerine basamıyorum.cumartesi akşam üstüydü,hemen selçuklunun aciline gittik.beni eşimle kayınpederim tutuyor bayılmak üzereyim.orda bir acil doktoru var bir de koltukta bir doktor oturuyor,sonradan baktım çocuk doktoruymuş o da.eşim diyorki 4 gün önce doğum yaptı. doktor ateşimi falan ölçtü, lohusalıkta bu önemli kadın doğumcunun görmesi lazım ama güler hanım yok başka bir kadın doğumcu da yok şuan dedi.
ozaman güler hanımı çağırabilirmisiniz diyor eşim,o oturan doktorun verdiği cevap aynen şu bir de sırıtıyor,şimdi o istanbulda, oldu sizin için uçağa atlasın da gelsin. o sinirle çıktık yanında belediye hastanesi var ya oraya gittik.diyorlar ki bu durumda doğum yaptığınız yerde bakmaları lazım.benim de niyeyse ateşim düşmeye başladı eve döndük.pazartesi de güler hanımda kontrolüm vardı gittik.ben kontrol içi sıra beklerken müthiş bir kanama yaşadım.hemen ameliyata aldılar annemlere 5-10 dk.sürecek bir ameliyat demişler 1 saati geçip tıptan çolakoğlu da ameliyet için gelince annem fenalaşmış tabi.güler hanım ameliyat ederken bir yeri de zedelemiş ve yeni bir kanama da olmuş.neyse ordan tıpa sevk edildim.tıpta 2 gün kaldım.kan değerim 4e kadar düşmüş kan verildi.kanamaya pansuman yapıldı.tabi bebeğim de rezil oldu.bir de şunu belirteyim doğumdan sonra güler hanımın yüzünü bile görmedim.zaten ne varsa kadında kalabalıktan sıra bekleyip duruyoruz.
selçukluda doğum yaparsan başına birşey gelmezse iyi ama acil birşeyin olursa yandın.baksana o an normal doğum yapacak biri olsa doktor bulamayacak.güler hanım da gülümsemekten başka bir işe yaramıyor.

bu arada bende medline da fuat demire gidiyorum ama kararsızım önceden yaşadıklarım yüzünden onu tanıyan var mı peki

konu meğer eski tarihliymiş uyardığım arkadaşlar çoktan doğum yapmıştır ve inşallah sorun yaşamamıştır.
bir de arkadaşlar medicanaya hiç gittiniz mi ücretler nasıl

cok tesekkür ederm arkadasm bebegmn sorunu yoktu aslında hersey cok güzeldi ve bebegmde kötüye giden biseyler oldugunu biliyrdm saglık ocagındakı hemsıre bile dedi var bisey hemen esyalarını bile al git diye ama doktor guldu saglık ocagı hemsıresı mı bilecek diye gönderdi ve bebegm 1 gün sonra öldü.simdide beni her yönden dinleyecek bir doktor olmalı hem psikolojk yöndende iyi anlayacak dinleyecek cünkü cok korkuyrm bu hamilelgm de birsey olacakmıs gibi hep korku var.gurda komsumn tanıdıgı anıt hastanesınde sıbel hanımagıdıyrmus yarım saat felan dınlıyr dıyor ve bı kac kısıdende duydum ordan randevu aldım carsamba saat 9 a bakalım deneyecegm ıns ıyı ılgılenır

nile gitmek isteyen arkadaslar hic ama hic tavsiye etmiyrm tek ben degil birkac kısıden duydum bunu belki de o ben o gün gittigimde müsade altına alsa idi bebegm su an 9 aylık kollarımda olacaktı

kızlar ben kızılay da dogum yaptım..Azer hanım var orada ..cok ıyı ve cok da alakalı bır dr..dogumuma da kendısı gırdı..gece 2.5 da aradık geldı..tavsıye ederım..normal dogum yaptım ben ama sezeryan da da cok basarılı oldugunu duydum

bende onu denicem, iyi şeyler duydum hakkında. zaten artık cok buyuduk. azer hanımda olmazsa kendi doktorumdan devam edicem mecburen...

merhaba, kızılay hastanesinde doğum yapan arkadaşlar... doktorumu beğendim ama hastane bi garip geldi. ultrasonda carsaf değiştirmiyorlar, nst denin bulunduğu yer cok temiz gorunmedi bana, bide orası doğum salonu sanırım. bu doktor problemi beni öldürecek. doktoru begensem hastane kotu, hastaneyi begensem doktor doguma girmiyor(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…