- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah sizlerden de hayırlı haberler alalım. Bebek genetiğe de gönderildi ama sebep bulunamadı canım. Ben Necati beye başladığımda bir dış gebelik bir kimyasal geçirmiştim genetik testleri falan yaptırdı başlamadan öyle olunca tek gende pıhtılaşma var ama bunun önlemini almıştık zaten. Nasibi yokmuş rabbim öyle istedi bir sebep bulamadıksağlıcakla kucağına al inş canım bebişlerini .kayıplarının nedeni neydi canım?
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun..peki ne kadara maloldu en sonuncu denemeniz? Bide hastanenin ilgisi nasıl? Çok yoğunluk var mi? Çok sordum kusura bakmayinAmin inşallah Allah razı olsun. Ben gerekenin dışında bir uygulamayla karşılaşmadım. Benim birde Ankara Başkent’te denemem var . Zaten tüp bebekte yapılacak olanlar belli rutinin dışına çok çıkılmıyor. Pgt, mikroçip vs. Gerekirse zaten sizinle konuşulup karar verilir. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Arkadaşım daha yeni novafertilde denedi memnun kalmadı. Kalan embriyolarını taşımayı düşünüyor. En iyi kararı siz verirsiniz tabii
En son denemem dondurulmuş embriyo transferiydi canım 2500 liraya mal oldu. Tüp bebek 4900 şu an bildiğim hastanede. Rapor geçerli. Ben ilk tedaviye başlarken rapor aldım 2350 hastaneye ödedim 900 ilaçlara ödedim. 10 embriyom sağlıklıydı ikisi transfer edildi sekizi donduruldu. Transferin pozitif oldu ama kaybettim 12. Haftada sonra bir deneme daha yaptım kimyasal oldu. Üçüncü denememde çok şükür gene hamileyim. Hastane öğleden önce yoğun oluyor ama ilgileri iyi. Yeterli zaman ayırıyor o konuda sorun yaşamadım hiç. Yeri geldi moral vermek için yarım saatten fazla konuştu sağolsun drum destek oldu.Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun..peki ne kadara maloldu en sonuncu denemeniz? Bide hastanenin ilgisi nasıl? Çok yoğunluk var mi? Çok sordum kusura bakmayinkaramana taşındık yeni kimseyi de tanımıyoruz...iyice emin olmak istiyoruz hastaneden doktordan vs...
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun valla içimi rahattlattin..biraz daha emin oldum artık.. 3 kere aşılama denedik bizde..iki doktor değiştirdik...artik emin olup öyle başlamak istiyoruz hayırlısıyla.. inşallah sağ salim bebislerini kucağına alirsin sende..kaç haftalık oldular?En son denemem dondurulmuş embriyo transferiydi canım 2500 liraya mal oldu. Tüp bebek 4900 şu an bildiğim hastanede. Rapor geçerli. Ben ilk tedaviye başlarken rapor aldım 2350 hastaneye ödedim 900 ilaçlara ödedim. 10 embriyom sağlıklıydı ikisi transfer edildi sekizi donduruldu. Transferin pozitif oldu ama kaybettim 12. Haftada sonra bir deneme daha yaptım kimyasal oldu. Üçüncü denememde çok şükür gene hamileyim. Hastane öğleden önce yoğun oluyor ama ilgileri iyi. Yeterli zaman ayırıyor o konuda sorun yaşamadım hiç. Yeri geldi moral vermek için yarım saatten fazla konuştu sağolsun drum destek oldu.
tatlım aşılamaları kim ve nerde yaptı? hangi aralıklarla yaptırdın?Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun valla içimi rahattlattin..biraz daha emin oldum artık.. 3 kere aşılama denedik bizde..iki doktor değiştirdik...artik emin olup öyle başlamak istiyoruz hayırlısıyla.. inşallah sağ salim bebislerini kucağına alirsin sende..kaç haftalık oldular?
Ağrı da yaptırdık malesef..2 yıl içinde oldu hepsi. Son ikisi bir ay ara ile yapildi.hic biri tutmadı.tatlım aşılamaları kim ve nerde yaptı? hangi aralıklarla yaptırdın?
Allah razı olsun canım inşallah dağ Salim kucaklamak nasip olur bana da . 10 haftanın içindeyiz nasipse Çarşamba kontrole gideceğim inşallah iyidirlerÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun valla içimi rahattlattin..biraz daha emin oldum artık.. 3 kere aşılama denedik bizde..iki doktor değiştirdik...artik emin olup öyle başlamak istiyoruz hayırlısıyla.. inşallah sağ salim bebislerini kucağına alirsin sende..kaç haftalık oldular?
Hadi insallah canimAllah razı olsun canım inşallah dağ Salim kucaklamak nasip olur bana da . 10 haftanın içindeyiz nasipse Çarşamba kontrole gideceğim inşallah iyidirler
Hastanenin adı ali kemal belviranli kadin dogum hastanesi kent plazanin orda.ali kemal bey i hiç duymadım ben, bizim 2 senedir olmuyor( 1 tane kizim var, tedavisiz oldu kızım)
haziran gibi mehmet beye gitmeyi düşünüyoruz.
Bnce ozellere o kadar para vermeye gerek yok devlette şansınızı deneyin baktınız olmuyor ondan sonra özellere gidin o kadar paranizi alıyor iyi ilgilendiler oluyor adı.verecek olan Allah eğer nasip etmiycekse en iyi doktora da gitseniz boşa.Ilgileniyorlar mi gerçekten?devlet hiç düşünmemiştik.rapor cıkartıcaz hakkımız da boşa gitmesin istiyoruz. sizin doktorunuzmuydu
daha önce yaptırdınız mı devlette?Bnce ozellere o kadar para vermeye gerek yok devlette şansınızı deneyin baktınız olmuyor ondan sonra özellere gidin o kadar paranizi alıyor iyi ilgilendiler oluyor adı.verecek olan Allah eğer nasip etmiycekse en iyi doktora da gitseniz boşa.
allah tamamına erdirsin bebişine sağlıcakla kavuş inş. darısı da bize olur inş canımEvet 2 defa yaptirdim 1. 2aylikken düştü 2. 8 ayligim suan allah nasip ederse az kaldi
Bende Merkez araştırıyorum konya olsun diyorum bide anumara mi olsun diyorum kararsizimMerhaba arkadaşlar
Konyada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.. kararsız kaldık özelllikle necati özçimen ve seçil kahveci ye kafamız yattı.. sizce hangisi.?yada başka kimleri önerirsiniz?
Lütfen yorumlarinizi bekliyorum
maşallah bende yaptırdım ilk denemem biyokimyasal oldu ikinci denememde tuttu kızım var çok şükür ikinciyi istiyorumEvet 2 defa yaptirdim 1. 2aylikken düştü 2. 8 ayligim suan allah nasip ederse az kaldi
ben ilk tedavimi kızılayda yaptırdım ikinciyi novafertilde fuat beye yaptırdım çok şükür ikinciyi de düşünüyorum ama şu an değil kendine yakın hissettiğine yaptır kafana yatana yaptır ben novafertili ilk girdiğimde içime olacak hissi gelmişti nitekim orda oldu maddi manevi çok zorBende Merkez araştırıyorum konya olsun diyorum bide anumara mi olsun diyorum kararsizim
ben bir kere tıpa muayene gittim 4 saat bekledim canım çıktı herkes aynı yerde giyinip soyunuyor bidaha da oraya gitmedimdaha önce yaptırdınız mı devlette?
nasip canım necati bey iyi bir doktorAmin inşallah canım Allah razı olsun inşallah sizlerden de hayırlı haberler alalım. Bebek genetiğe de gönderildi ama sebep bulunamadı canım. Ben Necati beye başladığımda bir dış gebelik bir kimyasal geçirmiştim genetik testleri falan yaptırdı başlamadan öyle olunca tek gende pıhtılaşma var ama bunun önlemini almıştık zaten. Nasibi yokmuş rabbim öyle istedi bir sebep bulamadık
benim çevremde novafertili yaptıranlar vardı hep tavsiye ettiler ben gittim çok şükür sonucumda iyi canım embriyo konusunda ilk tedavimde çok bilgi almamıştım novafertilde tek tek aradılar bide doktorum anlattı transfere girmeden odasına çağırdı şunlar iyi şunları transfer yapacaz diye resmini gösterdi bende rahatladım herşeyi bilmek güzel bazen sonuç üzsede bilgilendirdiler ben dondurulmuş embriyom olsun isterdim kaliteli yok donduramayız dediler beni tek o üzdü keşke kaliteli olsaydı da dondursaydık tekrar aynı süreci yaşamasaydıkNovafertil 'le ilgili bir kac kötü yorum okumuştum bu site de...Ama bilmiyorum..bizde 3 yıldır olmuyor..aşılama denedik olmadi...görünürde bir sebep de Yok. bakalim
canım orası kaç tüp bebek yapıyor ki embriyolog da çok önemli doktorun çok hastası olması da önemli kimi duysam kaç aydır gidiyorum olmuyor daha tüp bebeğe başlamadık diyorlarAli kemal belviranli kadin dogum hastanesinde tüp bebek merkezi var arkadaşlar devletin ama çok güzel ilgileniyorlar tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?