Tüp Bebek Merkezleri Konya da hangi tüp bebek merkezi???

canım orası kaç tüp bebek yapıyor ki embriyolog da çok önemli doktorun çok hastası olması da önemli kimi duysam kaç aydır gidiyorum olmuyor daha tüp bebeğe başlamadık diyorlar
O kadar yogunlarki hastalardan başlarını kaldıracak zaman bulamıyorlar ama bi o kadarda her hastayla ilgililer doktorum embriyologlar hemşireler hepsinden çok memnunum hiç bir sorunu cevapsız bırakmıyorlar.ozele gittim hem paramı aldı hemde senin çocuğun olmaz yapacak bişey yok dedi gönderdi.bn hastalığımida tedavimide devlette öğrendim 2 kere denedim 2side tuttu şükür

Bnde orayı kaç kişiden kötü duydum ölümden döndük dediler bn hiç gitmedim ama bi bilgim yok

Amin cnm insaallah isteyen herkeze versin allahim çok zor olmaması tedavi süreci başından geçmeyen anlamaz
aynen yaşamak gerekiyor yaşamayan seni anlamıyor bide korunuyordum da çoçuk oldu diyenleri boğmak istiyorum

şanslısın maşallah canım allah verdikten sonra oluyor da insan yinede devlete güvenemiyor en iyi yer olsun istiyor bizim elimizde bişey olmadığının farkındayım ama güvenilir bir yer istiyorsun

Bnde orayı kaç kişiden kötü duydum ölümden döndük dediler bn hiç gitmedim ama bi bilgim yok
hem iyi hem kötü yorum olabilir de ben ilk tedavimde novafertilden fuat beyden memnun ayrıldım gece gündüz aradım çok korkuyordum bebeğime bişey olacak diye fuat bey her saat telefonumu açtı pazar günü aradım merkez kapalı akşam saat 21:00 de eşiyle gelip merkezi açıp beni muayene etti hiç de kaşını karartmadı o yüzden ben doktorumu bulduğum için mutluyum herkes kimde kendini rahat hissediyorsa orda yaptırsın tıp bana göre değildi ben kendimi novada iyi hissettim yumurta toplamadan sonra tek kişilik oda olması kendimi iyi hissedene kadar hemşirenin başımda durması beni rahatlattı bu tedavi sırasında psikolojiniz çok kötü oluyor ilaçların etkisimi bilmiyorum her an ağlamaklı oluyorsun o yüzden fuat bey bana hep terapi uyguladı o yüzden en önemliside kızımı kucağıma almama sebep oldu allah razı olsun isteyen herkes anne olsun

yaaa bilmiyorum canım ben ilk tedavimde tuttuğu için mutluyum ben sıkıntı yaşamadım ordakilerle hep konuşuyorduk genelde herkes memnundu bitane hastaneden arkadaş edindim hala görüşüyoruz o dilek hanıma gitmişti 2. denemesinde ikizleri oldu.kardeşi ali sami beye gitti çok yumurtası vardı başka yerlerde de hep yaptırdığında karnı su topluyordu her gün seruma geliyordu sonra ikizleri oldu o demişti ben hiç yürüyemezdim bunda daha rahat atlattım hep kontrol altında tuttular diye ondan duymuştum ama yinede yaşamadığım için bilmiyorum

Allah bağışlasın insaallah tez zamanda bizlerde kavuşalım cnm kızın kaç haftalıkken oldu ve sezeryan mi oldu.bnm dondurulmus yumurtalarım var daha bekliyorlar
38 haftalık oldu sezeryanla oldu şanslısın benim dondurulmuşlarım yok ama nasip kızımı kucağıma aldım ya gerisi boş

doktorun senin için merkez açması seninle ilgilenmesi çok güzel ben de ondan korkuyorum bişey olur ulaşacağım bir doktor olsun istiyorum. odaları tek kişilik yazmışınız bunu bilmiyordum gerçekten ilgililer mi? biri çok iyi diyor öbürü kötü diyor kim doğru söylüyor

canım orası kaç tüp bebek yapıyor ki embriyolog da çok önemli doktorun çok hastası olması da önemli kimi duysam kaç aydır gidiyorum olmuyor daha tüp bebeğe başlamadık diyorlar
Benimde araştırdığıma göre embriyolog çok önemliymiş doktor da önemli ama

canım herkesin kendi düşüncesi ama ben novafertil fuat ali beyden memnun kaldım ilk tedavim kızılayda oldu biyokimyasaldı daha acemiydim bişey bilmiyordum ikinci tedavimde bilinçliydim herşeyi araştırdım doktor beni çok rahatlattı bilgilendirdi insan bildiğinden fazla korkmuyor bide novafertilin ortamı güzel temiz çalışanlarından ne sorarsam cevap aldım odaları tek kişilik konforlu mahremiyete önem veriyorlar ben odadayken ameliyathanedeyken beni ekip dışında kimse görmüyordu bunlar hoşuma gitti kızımda oldu önceki gittiğim yerlerde çok bekledim ama beni burda çok bekletmediler ben memnun kaldım fuat beyde ilk tedavimde tuttuğu içinde mutluyum sen ancak gidip doktorla görüşerek hastaneyi gezerek kararını verebilirsin burdaki yorumlar benim bile kafamı karıştırıyor

Benimde araştırdığıma göre embriyolog çok önemliymiş doktor da önemli ama
embriyoloğun eli önemli diyolar ben araştırırken en yeni embriyoloğu 10 yıllık demişlerdi ama nasip tabiki biz sadece seçebiliyoruz ama sonuçlar yaradanın elinde o ol demeyince olmuyor dua edelim canım

Canim ben ankaraya gidiyordum 1,5 yıllık Merkez oraya gitme dediler sadece ismi var ama yeni oluşum dediler tam kararimi vermisken tamamen vazgeçtim novafertil düşünüyorum Ahmet şalvarcinın Tese konusunda eli iyi diyorlar eşiminde akLina girmiş arkadaşı ben onda oldum çocuğum oldu diye şimdi Ahmet hocayı düşünüyoruz iznini ayarlayacak.görüşmeye gidecez bakalım sonuç ne olacak

Hüseyin Görkemli bu
doktor arkadaşım meram tıptaki hüseyin görkemli yi öneriyor fakat adını pek duymadım. mehmet çolakoğlu nu tavsiye ediyorlar. çolakoğlu özel selçuklu hastanesinde yapıyor işlemleri.
Hüseyin Görkemli bir numara tavsiye ederim

Ben
ben novafertili önermiyorum bakın arkadaşlar özelde yumurtalarını alırken bile bayiltiyorlar ve dejenere oldu diye dondurmuyorlar ben ilk denememi orda yaptım memnun kalmadım ali sami beydi doktorum parayı alana kadar gayet ilgililer sonrası yok

Arkadaşlar meram tıpta hüseyin görkemli var on numara profesör konyada tüp bebekte ödül aldı bırakın Çolakoğlunu yaşlandı iyce para göz bi adam hemen hormon tahlili yapmadan tüp bebek yapalım dedi ve parasına varıncaya kadar söyledi ezbere iş yapıyor

Ahmet salvarciyi da iyi araştırın bence meram tıpta giray karalezli var mehmet balasar var ahmet salvarciyi pek iyi duymadim ben novafertil para almak icin yumurtalar parcalandi deyip tekrar sil baştan tedaviye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…