- Konu Sahibi aysefeytum
-
O kadar yogunlarki hastalardan başlarını kaldıracak zaman bulamıyorlar ama bi o kadarda her hastayla ilgililer doktorum embriyologlar hemşireler hepsinden çok memnunum hiç bir sorunu cevapsız bırakmıyorlar.ozele gittim hem paramı aldı hemde senin çocuğun olmaz yapacak bişey yok dedi gönderdi.bn hastalığımida tedavimide devlette öğrendim 2 kere denedim 2side tuttu şükürcanım orası kaç tüp bebek yapıyor ki embriyolog da çok önemli doktorun çok hastası olması da önemli kimi duysam kaç aydır gidiyorum olmuyor daha tüp bebeğe başlamadık diyorlar
Bnde orayı kaç kişiden kötü duydum ölümden döndük dediler bn hiç gitmedim ama bi bilgim yokbenim çevremde novafertili yaptıranlar vardı hep tavsiye ettiler ben gittim çok şükür sonucumda iyi canım embriyo konusunda ilk tedavimde çok bilgi almamıştım novafertilde tek tek aradılar bide doktorum anlattı transfere girmeden odasına çağırdı şunlar iyi şunları transfer yapacaz diye resmini gösterdi bende rahatladım herşeyi bilmek güzel bazen sonuç üzsede bilgilendirdiler ben dondurulmuş embriyom olsun isterdim kaliteli yok donduramayız dediler beni tek o üzdü keşke kaliteli olsaydı da dondursaydık tekrar aynı süreci yaşamasaydık
Tıpta hangi doktora gittiniz pekiben bir kere tıpa muayene gittim 4 saat bekledim canım çıktı herkes aynı yerde giyinip soyunuyor bidaha da oraya gitmedim
Allah bağışlasın insaallah tez zamanda bizlerde kavuşalım cnm kızın kaç haftalıkken oldu ve sezeryan mi oldu.bnm dondurulmus yumurtalarım var daha bekliyorlarmaşallah bende yaptırdım ilk denemem biyokimyasal oldu ikinci denememde tuttu kızım var çok şükür ikinciyi istiyorum
Amin cnm insaallah isteyen herkeze versin allahim çok zor olmaması tedavi süreci başından geçmeyen anlamazallah tamamına erdirsin bebişine sağlıcakla kavuş inş. darısı da bize olur inş canım
ali acar hem özel muayenesine gittim hem tıpa gittim saatlerce bekledim çok yoruldum töbe ettim bidaha gitmeye allahda muhtaç etmesin bidaha inşaallahTıpta hangi doktora gittiniz peki
aynen yaşamak gerekiyor yaşamayan seni anlamıyor bide korunuyordum da çoçuk oldu diyenleri boğmak istiyorumAmin cnm insaallah isteyen herkeze versin allahim çok zor olmaması tedavi süreci başından geçmeyen anlamaz
şanslısın maşallah canım allah verdikten sonra oluyor da insan yinede devlete güvenemiyor en iyi yer olsun istiyor bizim elimizde bişey olmadığının farkındayım ama güvenilir bir yer istiyorsunO kadar yogunlarki hastalardan başlarını kaldıracak zaman bulamıyorlar ama bi o kadarda her hastayla ilgililer doktorum embriyologlar hemşireler hepsinden çok memnunum hiç bir sorunu cevapsız bırakmıyorlar.ozele gittim hem paramı aldı hemde senin çocuğun olmaz yapacak bişey yok dedi gönderdi.bn hastalığımida tedavimide devlette öğrendim 2 kere denedim 2side tuttu şükür
hem iyi hem kötü yorum olabilir de ben ilk tedavimde novafertilden fuat beyden memnun ayrıldım gece gündüz aradım çok korkuyordum bebeğime bişey olacak diye fuat bey her saat telefonumu açtı pazar günü aradım merkez kapalı akşam saat 21:00 de eşiyle gelip merkezi açıp beni muayene etti hiç de kaşını karartmadı o yüzden ben doktorumu bulduğum için mutluyum herkes kimde kendini rahat hissediyorsa orda yaptırsın tıp bana göre değildi ben kendimi novada iyi hissettim yumurta toplamadan sonra tek kişilik oda olması kendimi iyi hissedene kadar hemşirenin başımda durması beni rahatlattı bu tedavi sırasında psikolojiniz çok kötü oluyor ilaçların etkisimi bilmiyorum her an ağlamaklı oluyorsun o yüzden fuat bey bana hep terapi uyguladı o yüzden en önemliside kızımı kucağıma almama sebep oldu allah razı olsun isteyen herkes anne olsunBnde orayı kaç kişiden kötü duydum ölümden döndük dediler bn hiç gitmedim ama bi bilgim yok
yaaa bilmiyorum canım ben ilk tedavimde tuttuğu için mutluyum ben sıkıntı yaşamadım ordakilerle hep konuşuyorduk genelde herkes memnundu bitane hastaneden arkadaş edindim hala görüşüyoruz o dilek hanıma gitmişti 2. denemesinde ikizleri oldu.kardeşi ali sami beye gitti çok yumurtası vardı başka yerlerde de hep yaptırdığında karnı su topluyordu her gün seruma geliyordu sonra ikizleri oldu o demişti ben hiç yürüyemezdim bunda daha rahat atlattım hep kontrol altında tuttular diye ondan duymuştum ama yinede yaşamadığım için bilmiyorumBnde orayı kaç kişiden kötü duydum ölümden döndük dediler bn hiç gitmedim ama bi bilgim yok
38 haftalık oldu sezeryanla oldu şanslısın benim dondurulmuşlarım yok ama nasip kızımı kucağıma aldım ya gerisi boşAllah bağışlasın insaallah tez zamanda bizlerde kavuşalım cnm kızın kaç haftalıkken oldu ve sezeryan mi oldu.bnm dondurulmus yumurtalarım var daha bekliyorlar
doktorun senin için merkez açması seninle ilgilenmesi çok güzel ben de ondan korkuyorum bişey olur ulaşacağım bir doktor olsun istiyorum. odaları tek kişilik yazmışınız bunu bilmiyordum gerçekten ilgililer mi? biri çok iyi diyor öbürü kötü diyor kim doğru söylüyorhem iyi hem kötü yorum olabilir de ben ilk tedavimde novafertilden fuat beyden memnun ayrıldım gece gündüz aradım çok korkuyordum bebeğime bişey olacak diye fuat bey her saat telefonumu açtı pazar günü aradım merkez kapalı akşam saat 21:00 de eşiyle gelip merkezi açıp beni muayene etti hiç de kaşını karartmadı o yüzden ben doktorumu bulduğum için mutluyum herkes kimde kendini rahat hissediyorsa orda yaptırsın tıp bana göre değildi ben kendimi novada iyi hissettim yumurta toplamadan sonra tek kişilik oda olması kendimi iyi hissedene kadar hemşirenin başımda durması beni rahatlattı bu tedavi sırasında psikolojiniz çok kötü oluyor ilaçların etkisimi bilmiyorum her an ağlamaklı oluyorsun o yüzden fuat bey bana hep terapi uyguladı o yüzden en önemliside kızımı kucağıma almama sebep oldu allah razı olsun isteyen herkes anne olsun
Benimde araştırdığıma göre embriyolog çok önemliymiş doktor da önemli amacanım orası kaç tüp bebek yapıyor ki embriyolog da çok önemli doktorun çok hastası olması da önemli kimi duysam kaç aydır gidiyorum olmuyor daha tüp bebeğe başlamadık diyorlar
canım herkesin kendi düşüncesi ama ben novafertil fuat ali beyden memnun kaldım ilk tedavim kızılayda oldu biyokimyasaldı daha acemiydim bişey bilmiyordum ikinci tedavimde bilinçliydim herşeyi araştırdım doktor beni çok rahatlattı bilgilendirdi insan bildiğinden fazla korkmuyor bide novafertilin ortamı güzel temiz çalışanlarından ne sorarsam cevap aldım odaları tek kişilik konforlu mahremiyete önem veriyorlar ben odadayken ameliyathanedeyken beni ekip dışında kimse görmüyordu bunlar hoşuma gitti kızımda oldu önceki gittiğim yerlerde çok bekledim ama beni burda çok bekletmediler ben memnun kaldım fuat beyde ilk tedavimde tuttuğu içinde mutluyum sen ancak gidip doktorla görüşerek hastaneyi gezerek kararını verebilirsin burdaki yorumlar benim bile kafamı karıştırıyordoktorun senin için merkez açması seninle ilgilenmesi çok güzel ben de ondan korkuyorum bişey olur ulaşacağım bir doktor olsun istiyorum. odaları tek kişilik yazmışınız bunu bilmiyordum gerçekten ilgililer mi? biri çok iyi diyor öbürü kötü diyor kim doğru söylüyor
embriyoloğun eli önemli diyolar ben araştırırken en yeni embriyoloğu 10 yıllık demişlerdi ama nasip tabiki biz sadece seçebiliyoruz ama sonuçlar yaradanın elinde o ol demeyince olmuyor dua edelim canımBenimde araştırdığıma göre embriyolog çok önemliymiş doktor da önemli ama
Canim ben ankaraya gidiyordum 1,5 yıllık Merkez oraya gitme dediler sadece ismi var ama yeni oluşum dediler tam kararimi vermisken tamamen vazgeçtim novafertil düşünüyorum Ahmet şalvarcinın Tese konusunda eli iyi diyorlar eşiminde akLina girmiş arkadaşı ben onda oldum çocuğum oldu diye şimdi Ahmet hocayı düşünüyoruz iznini ayarlayacak.görüşmeye gidecez bakalım sonuç ne olacakcanım herkesin kendi düşüncesi ama ben novafertil fuat ali beyden memnun kaldım ilk tedavim kızılayda oldu biyokimyasaldı daha acemiydim bişey bilmiyordum ikinci tedavimde bilinçliydim herşeyi araştırdım doktor beni çok rahatlattı bilgilendirdi insan bildiğinden fazla korkmuyor bide novafertilin ortamı güzel temiz çalışanlarından ne sorarsam cevap aldım odaları tek kişilik konforlu mahremiyete önem veriyorlar ben odadayken ameliyathanedeyken beni ekip dışında kimse görmüyordu bunlar hoşuma gitti kızımda oldu önceki gittiğim yerlerde çok bekledim ama beni burda çok bekletmediler ben memnun kaldım fuat beyde ilk tedavimde tuttuğu içinde mutluyum sen ancak gidip doktorla görüşerek hastaneyi gezerek kararını verebilirsin burdaki yorumlar benim bile kafamı karıştırıyor
Hüseyin Görkemli bir numara tavsiye ederimdoktor arkadaşım meram tıptaki hüseyin görkemli yi öneriyor fakat adını pek duymadım. mehmet çolakoğlu nu tavsiye ediyorlar. çolakoğlu özel selçuklu hastanesinde yapıyor işlemleri.
ben novafertili önermiyorum bakın arkadaşlar özelde yumurtalarını alırken bile bayiltiyorlar ve dejenere oldu diye dondurmuyorlar ben ilk denememi orda yaptım memnun kalmadım ali sami beydi doktorum parayı alana kadar gayet ilgililer sonrası yokCanim ben ankaraya gidiyordum 1,5 yıllık Merkez oraya gitme dediler sadece ismi var ama yeni oluşum dediler tam kararimi vermisken tamamen vazgeçtim novafertil düşünüyorum Ahmet şalvarcinın Tese konusunda eli iyi diyorlar eşiminde akLina girmiş arkadaşı ben onda oldum çocuğum oldu diye şimdi Ahmet hocayı düşünüyoruz iznini ayarlayacak.görüşmeye gidecez bakalım sonuç ne olacak
Ahmet salvarciyi da iyi araştırın bence meram tıpta giray karalezli var mehmet balasar var ahmet salvarciyi pek iyi duymadim ben novafertil para almak icin yumurtalar parcalandi deyip tekrar sil baştan tedaviye başlıyorCanim ben ankaraya gidiyordum 1,5 yıllık Merkez oraya gitme dediler sadece ismi var ama yeni oluşum dediler tam kararimi vermisken tamamen vazgeçtim novafertil düşünüyorum Ahmet şalvarcinın Tese konusunda eli iyi diyorlar eşiminde akLina girmiş arkadaşı ben onda oldum çocuğum oldu diye şimdi Ahmet hocayı düşünüyoruz iznini ayarlayacak.görüşmeye gidecez bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?