Tüp Bebek Merkezleri Konya da hangi tüp bebek merkezi???

canım allah yardımcın olsun ben de ikinci denememi fuat beyde yaptım memnun kaldım biz parayı en baştan kart çektik ama doktor benimle ilgilendi beni her gördügünde çok iyi karşıladı ama ali sami beyi bilmiyorum bu tedavi işleri gerçekten yaşanmadan bilinmez çok zor bir dönem yüzümüz gülsünde nerde gülerse gülsün doktorda vesile allah verecek

canım allah yardımcın olsun benimde embriyo havuzu oldu ngs oldu dilek hanım ve ali sami bey yaptı anestezisiz dayanam ben herhalde ben paramıda tedaviye başladığımda kart çekip taksit yaptım yani parayı çok önce ödedim tedavim çok uzun sürdü ama tedavi boyunca haklarını yiyemem çok ilgilendiler ben çok stresliydim sami beyigece gündüz atak gecirip arıyordum beni niye arıyon demiyordu yol gösteriyordu ilgileniyordu allah razı olsun o vesile oldu rabbim verdi

ben ali sami bey ve dilek hanımda yaptım ben memnundum çok şükür kucagım doldu

Ahmet salvarciyi da iyi araştırın bence meram tıpta giray karalezli var mehmet balasar var ahmet salvarciyi pek iyi duymadim ben novafertil para almak icin yumurtalar parcalandi deyip tekrar sil baştan tedaviye başlıyor
Canim Giray beye gittim Mehmet beye de gittik ama eşim istemedi oraları bi Ahmet salvarciya gitmedim ama giden ameliyat sonrası çocuğu olanları duydum onlar çok övdü en çok Ahmet salvarcI Tesen ameliyatı yapıyo dediler o yüzden gitmek istiyorum

embriyoloğun eli önemli diyolar ben araştırırken en yeni embriyoloğu 10 yıllık demişlerdi ama nasip tabiki biz sadece seçebiliyoruz ama sonuçlar yaradanın elinde o ol demeyince olmuyor dua edelim canım
Aynen canım Rabbim ol demeyince olmuyor

canım allah yardımcınız olsun çok zor inşallah güzel haberlerinide yazarsın buraya

ben ali sami bey ve dilek hanımda yaptım ben memnundum çok şükür kucagım doldu
slm canım ali sami bey e ne zaman gittin? kacinci denemeniz de oldu bebiş? sorun kimdeydi? k. bakma çok soru sordum. kafam çok karışık inan ki hangi doktora gitsem hangisi gerçekten ilgili ve işinde uzman diye

dr seçil kahveci derim çok iyi bi dr benim 6 senedir çocugum olmuyordu onun vesilesiyle hamile kaldım şükür

sevdalinka42 merhaba bizde konyada tüp bebek merkezi arayışındayız. medicana düşünüyoruz ama erkek infertilitesinde iyimidir bilemiyorum. sizin sıkıntı tam olarak neydi acaba eşiniz tedavi oluyormu

siz naaptınız karar verdinizmi acaba sizin sorun neydi

sevdalinka42 merhaba bizde konyada tüp bebek merkezi arayışındayız. medicana düşünüyoruz ama erkek infertilitesinde iyimidir bilemiyorum. sizin sıkıntı tam olarak neydi acaba eşiniz tedavi oluyormu
merhaba canım, biz novafertil düşünüyoruz % 80, sonuçta tup bebekte laboratuvar ve embriyologlar da doktor kadar önemli. eşim 5 ay proxeed kullandı faydası olmadı bize. eşimde ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı var. siz de sıkıntı ne canım, ne kadar süredir olmuyor

MERHABALAR . aslında biz henüz karar veremedik canım bizdede aynı sorun var morfoloji ve hız eşim ilaç kullanıyor doktorda üç ay bekleyin dedi. zamanın dolmasını bekliyoruz. novafertille ilgili olumsuz cok sey duydum çevremde olanlarda oldu hatta erkek infertilitesi olan bir tanıdığım vardı onlarda da sonuç olumsuz oldu memmunda kalmadılar. dediğin gibi embriyolog ve lab çok önemli özellikle erkek infertilitesinde o yüzden karar veremiyorum ama medicana ağır basıyor.

canım, ben kime sorduysam orasını dediler nasip yine de, mehmet çolakoğlu nu düşünmüştüm bi ara ama bilemiyorum tabi ya. bu arada eşin hangi ilaçları kullanıyor eşin için hangi doktora gittiniz canım

canım eşin hangi ilaçları kullanıyor, hangi hastane ve doktora gittiniz eşin için

trental ve klomen kullandı. dönem dönem ara veriyo sürekli kullanmıyor. ayrıca bizde l arginin ve carnitin, e vitamini kullanıyoruz bunları kendimiz aldık. sizin değerleriniz nasıl peki morfoloji sayı hız

canım eşin hangi ilaçları kullanıyor, hangi hastane ve doktora gittiniz eşin için
trental ve klomen kullandı. dönem dönem ara veriyo sürekli kullanmıyor. ayrıca bizde l arginin ve carnitin, e vitamini kullanıyoruz bunları kendimiz aldık. sizin değerleriniz nasıl peki morfoloji sayı hız

klomeni 3 aya yakın eşim de kullandı evicap ve trendal ile beraber sonra proxeed kullandı 5 ay. bizim morfoloji %2 ileri hız düşük bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…