gecmiş olsun canım bende olumsuz hissediyorum ama insallah hislerimde yanılıyorumdur carsamba günü buradan iyi haberler vermek nasip olur rabbim sabır versin sizedemaaleesef sonuç negatif hcg değeri 2 çıktı . Yarın doktorla bi konuşacağız bakalım. Eşim (Karım) sürekli ağlıyor. onun yerine ben yazıyorum. maalesef olmadı. Oysa ki ne hayaller ne ümitler kurmuştuk.
benim yegencikler annelerinden belirmeye başladılar kızlar:13::13::13:
ne güzel haber allahım inşaallah bizlere de yaşatır canım
cok sevindim canım allah bebişleri annelerinden ayırmasın insallahbenim yegencikler annelerinden belirmeye başladılar kızlar:13::13::13:
inşallah hayırlısıyla allah isteyen herkese nasip etsin sen nisandamı baslıycaktın canım yoksa yaptırmışmıydın
cok sevindim canım allah bebişleri annelerinden ayırmasın insallah
mart ayında görüşmeye geleceğim bakalım artık hayırlısı benimde senin gibi bir kız kardeşim var o kadar destek ki rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah ,
evet canım benimde yarın belli olacak benimde rabbimden tek dilegim o güzel haberi almak insallah rabbim bana bu haberi almayı nasip ederamin canim inşallah yarın belli olyo demi senin sonuç inşallah güzel haberi bize verirsin burdan
evet canım benimde yarın belli olacak benimde rabbimden tek dilegim o güzel haberi almak insallah rabbim bana bu haberi almayı nasip eder
benim yegencikler annelerinden belirmeye başladılar kızlar:13::13::13:
arkadaşlar bu sayfayı güncel tutalım tutanlar neler yaşadıklarını tutmayanlar da sorunlarının ne olduğunu yazarsa ona göre tedaviye başlayacak olan arkadaşlar da bilgilenir en azından
insallah canım dualarınızı eksik etmeyin cok ihtiyacım varYarin insallah guzel haberler verecen bize :)))
Kac haftalik oldular canm.benim onlardan once .ama ikiz olunca belli olmaya başlamış. Benim bebegim daha belli degil.((
arkadaslar az önce kan verdim sonuc 3.30 da cıkacakmıs ali sami bey kendisi arayıp sonucu bildirecekmiş dualarınıza ihtiyacım var lütffen beni yanlız bırakmayın
bende nisanda başlayacağım nerede başlayacaksın
arkadaslar az önce kan verdim sonuc 3.30 da cıkacakmıs ali sami bey kendisi arayıp sonucu bildirecekmiş dualarınıza ihtiyacım var lütffen beni yanlız bırakmayın
novafetilde canım... sen nerde baslıcaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?