ya canım biraz rahat ol hersey allah tan ama salıver kendini bizraz ,,,bişeyi yüz kere söylersen olurmuş at aklından ve ağzından adetinin geleceğini allahın izniyle görürsün inşallah pozitifi
Guzel haberler verecen bize bekliyoruz
inşaallah gebelik ağrılarıdır canım kafandan şu an atmaya bak bende ilk denemem de senin gibiydim hatta adet günüm test günümdü ve test yapmaya gideceğim sabah benden kan gelmişti bende adet oldum dedim doktora öğleden sonra kan verdim ve sonucum 297 idi pozitif fakat o psikolojiyi atamadım düşecek korkusu ve sonunda stres yüzünden bebeğimin kalbi durdu biliyorum çok zor ama lütfen sakin ol seni tanımyorum fakat bu yolda tanımama gerek yok dualarım seninle kardeşim
arkadaslar yazdıgınız söylediginiz hersey için allah razı olsun su anda aglamamak için kendimi zor tutuyorum rabbim bu mübarek günde cuma vakti yuzu suyu hürmetine bu zorlu yolda giden herkezin kucagını doldursun hayırlı haberler almayı nasip etsinCanım o ağrılar benim il tedavimde de oldu sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım patlayacakmış gibiydi hatta 8. gün adet başlangıcı gibi kahverengi kanamam başladı bende olmadı diye gidip kan verdim ve değerim 37,2 çıktı şimdi oğluşum 2,5 yaşında. Bu tedavimde çok fazla ağrım olmadı kanama da olmadı bunda da kramplar giriyor kasıklarıma yatarken kalkarken yatakta dönerken filan sen sıkma canını pozitif düşün
evet kız dedi doktor geçen ay ama kesin değil tabi bu ay birdaha bakıcak.. oğluna güzel bir kız kardeş gelsin seninde inşallah :)Sağol canım teşekkür ederim sizin cinsiyetiniz belli oldu mu?
bende ali sami beyin hastasıyım canım dedigin gibi rabbim kimi vesile etmişse o vesile olur benim de bügün 6 günüm carsamba günüm test günüm ama adet tarihim cuma günü yani yarından sonra ama benim hiç bir belirtim yok sanki adet olacak gibi hissediyorum kendimi
saol canım dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin bugün 9 günüm allah izin verirseevet kız dedi doktor geçen ay ama kesin değil tabi bu ay birdaha bakıcak.. oğluna güzel bir kız kardeş gelsin seninde inşallah :)
sakın belirtilere takılma canım kanama gibi lekelerin gelse bile moral bozma. belirti dediğin herkese göre farklı bende de hiç bir belirti yoktu herkes bişey yazıyodu forumda "şu belirtim var" diye bende diyodum ""neden bende yok :)"" alakasız şeyler bunlar kafanı takma... dua et bol bol :)
saol canım dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin bugün 9 günüm allah izin verirse
ben o kadar zor seyler yasıyorum ki azz önce eşimle tartıstım bagıra bagıra 1 saattir aglıyorum yani anlayacagın bebekler bu güne kadar benile oldularsada bu saatten sonra onlarda bırakmıstır beni4 günün kalmış canım inşallah allahın izniyle güzel haberi almana çoğu gitti azı kaldı inşallah
ben o kadar zor seyler yasıyorum ki azz önce eşimle tartıstım bagıra bagıra 1 saattir aglıyorum yani anlayacagın bebekler bu güne kadar benile oldularsada bu saatten sonra onlarda bırakmıstır beni
keske mumkün olsaydı bunu yapmamayy canım kocanle niye tartıştın bu günler önemli moral ve stres açısından niye anlayış göstermiyor sana bişi olmaz inşallah ne olursa olsun kendini rahatlat bebeklerin için
nutella sen nekadarlık oldun canım cinsiyeti belli oldumu kontrole gittin mi
ben o kadar zor seyler yasıyorum ki azz önce eşimle tartıstım bagıra bagıra 1 saattir aglıyorum yani anlayacagın bebekler bu güne kadar benile oldularsada bu saatten sonra onlarda bırakmıstır beni
Yok canim cinsiyet belli degil.12 haftalik oldu.insallah saglikli bi sekilde tamamina erer.
saolasın canım insallh rabbim buradan sizlerede güzel haber vermeyi nasip ederçok zor bir tedavi hem çok umutlanıyorsun hem de bi anda dibe çöküyorsun benim ilkinde annem hamile kaldıktan sonra gelmişti ve bana dediki bak olacakmış niye bu kadar kendini hırpaladın o kadar canım acıdı ki çünkü çok zor günler atlattım bende tek başıma hastanelere git gel herkes annesiyle gidiyor onlara bakıp çok imrendim bir de geçirdiğim her şeyden habersiz olup öyle demesi beni çok üzdü ve annem gittikten sonra çok ağladım kendimi çok hırpaladım ama şu an aklım olsa benim için önemli olan ailem eşim ve ben aslında herkes kapının dışında ama bu zamanlar da eşlerde bizim kadar olmasa da gergin oluyorlar canım moralini yüksek tut ve hiç kavga olmamış gibi hisset belki de hamilesindir o yüzden gergin olursun sürekli belirti arıyorsun kafan bunlarla allak bullak olmuştur anlayabiliyorum salavat getir sakinleştirir inşaallah meleklerin seninledir buradan senin güzel haberlerini alırız
evet 12 gün saya saya bitmedi. biz de 11. gün yani bu gün kanımızı az önce verdik geldik. saat 2 de belli olacak. Herkesin dualarını bekliyrum. Eğer olumlu olursa ilk işim buraya yazmak olacak, akşama kadar yazmazsam da bilin ki olumsuzdur. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..
merhaba kızlar nisan ayında tedaviye baslıcam .. ama ben hala toparlanamadım sanırsam rüyalarıma giriyo artık kucagımda bebek görüyorumya olmazsa yine umutlarım hayallerim yıkılırsa diye düşünür oldum. çok güçsüzmüşüm ben çooookk
evet 12 gün saya saya bitmedi. biz de 11. gün yani bu gün kanımızı az önce verdik geldik. saat 2 de belli olacak. Herkesin dualarını bekliyrum. Eğer olumlu olursa ilk işim buraya yazmak olacak, akşama kadar yazmazsam da bilin ki olumsuzdur. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..
maaleesef sonuç negatif hcg değeri 2 çıktı . Yarın doktorla bi konuşacağız bakalım. Eşim (Karım) sürekli ağlıyor. onun yerine ben yazıyorum. maalesef olmadı. Oysa ki ne hayaller ne ümitler kurmuştuk.
maaleesef sonuç negatif hcg değeri 2 çıktı . Yarın doktorla bi konuşacağız bakalım. Eşim (Karım) sürekli ağlıyor. onun yerine ben yazıyorum. maalesef olmadı. Oysa ki ne hayaller ne ümitler kurmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?