arkadaslar az önce kan verdim sonuc 3.30 da cıkacakmıs ali sami bey kendisi arayıp sonucu bildirecekmiş dualarınıza ihtiyacım var lütffen beni yanlız bırakmayın
ben kararsızım meram araştırmayı bir gideceğim ondan sonra novaya bakacağım hakkımızda hayırlısı senin doktorun kim kaçıncı denemen özel değilse sorunun ne canım
Kizlar operatormu iyi uzman mi iyi
hakkında hayırlısı olsun canım biz mecbur özelde yaptırıcaz devlet karşılamıyo kadın yası en az 23 olmalı ve 3 yıl evlilik sartı olmalıymışhakkımızda en hayırlısı neyse o olsun canım.. benim 2. denemem ilk nova fertilde yaptırmıstım malesef kimyasal gebelikti. eşimin spermleri az aşılama için yetersiz oldugu için direk tüp bebek tedavisine basvurmustuk.. senin kaçıncı denemen canım?
Benim üçüncü olacak bir defa tuttu yedi haftalıkken kalbi durdu diğeri transfer bile olmadı bu üçüncü olacak bakalım hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun canım rabbim bu kez saglıklı sıhhatli evlat nasip eder sana inşallah..sizin sorun nedir genetik test filan yaptırdınız mı[/QUO
çikolota kisti ameliyatı olmuştum endemetrium bu yumurtaların kalitesini bozuyormuş bu deneme de düşünüyorum genetiği bakalım artık allahım isteyen herkese bizlere de nasip etsin inşaallah
hayırlısı olsun canım rabbim bu kez saglıklı sıhhatli evlat nasip eder sana inşallah..sizin sorun nedir genetik test filan yaptırdınız mı[/QUO
çikolota kisti ameliyatı olmuştum endemetrium bu yumurtaların kalitesini bozuyormuş bu deneme de düşünüyorum genetiği bakalım artık allahım isteyen herkese bizlere de nasip etsin inşaallah
gönlünü hep ferah tut allahın izniyle olucak inşallah ..Rabbim yardımcımız olsun
gönlünü hep ferah tut allahın izniyle olucak inşallah ..Rabbim yardımcımız olsun
amin canım sen ne zaman tedaviye başlıyorsun
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Yarin insallah guzel haberler verecen bize :)))
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah hayırlı haber gelir hebr vermeyi unutma dualarım seninle
rabbim insallah güzel haberler vermeyi bana nasip ederAy hadi insallah canim.rabbim inşallah hayirlisi ile gönlüne göre versin. Güzel haberinin takipcisiyim.
insallah canım sizlere hayırlı haberler vermeyi rabbim nasip ederCanım güzel haberlerini bekliyorum merakla hemen yaz olurmu
Gecmis olsun canim.sorma bende hastalandim grip oksuruk.ben dr gitmedim kendi kendimi tedavi ediyorum :)))Kızlar ben çok hastayım öksürük ates halsizlik sikayetiyle doktora gittim 2 gun once parol verdi birde largopen diye hamislere uygun bir antibiyotik verdi ama ilaclar dusuk olunca cok az tesir ediyor bana duâ edin
Kızlar ben çok hastayım öksürük ates halsizlik sikayetiyle doktora gittim 2 gun once parol verdi birde largopen diye hamislere uygun bir antibiyotik verdi ama ilaclar dusuk olunca cok az tesir ediyor bana duâ edin
insallah canım sizlere hayırlı haberler vermeyi rabbim nasip eder
öyle canım ama esim benden daha cok heyecanlı yarım saate arayıp soruyor aramadılarmı diye dua edin lütfenAy simdi ne heyacan vardir sende.Allahim insallah guzel haber alirsin.ben bile heyacan yaptim.
Ateş olunca korktum bebise bisry olur diye ondan gittim geçmiş olsun sana da bu grip hamileyken çok kötüGecmis olsun canim.sorma bende hastalandim grip oksuruk.ben dr gitmedim kendi kendimi tedavi ediyorum :)))
Bugün 6+1 olduk haftaya merkeze gidecegim inşallah kalp atislarini duysam rahatlayacagimSenin bebis ne kadarlik olmustu canim
Ateş olunca korktum bebise bisry olur diye ondan gittim geçmiş olsun sana da bu grip hamileyken çok kötü
Bugün 6+1 olduk haftaya merkeze gidecegim inşallah kalp atislarini duysam rahatlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?