Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Devletin bu hastanesinde yaptırmak daha iyi en azından ilaçlara para vermiyorsunuz rapor çıkartiliyor. Bizimde sperlerin iş görenleri ve hızı yavaş bide kilo sorunumuz var tabi:-( bide kışın neden yaptırıyordu ki bahar gibi yaptır istersen acelen yoksa...

Anladım cnm kilo ne kadar bende aldım baya .ve kaç yıllık evlisiniz. Neden öyle dediniz ki kışın zor olur diye mi

Anladım cnm kilo ne kadar bende aldım baya .ve kaç yıllık evlisiniz. Neden öyle dediniz ki kışın zor olur diye mi
Biz 5 inci yila girdik canım 85 1.65 boy benim 1 kez farabi de aşılama 1 kez novaferti de tüp bebek yaptırdım 2014 ocak ayında dilek hanım da hepsi kimyasal gebelikle sonuçlan di.sonra 2 kez normal hamile kaldıkaldim onu da drların clexsan diye bi iğne var onu kimi gerek yok dedi kimi gerek var dedi 4 gün kullanmadım yavaşlamış kalp atımları sonra da durdu zaten.Öyle ışteyazın vücut açılıyor o yüzden doğurganlıkda artıyor...

Anladım cnm çok zor o güzel haberi alıp ta kaybetmek. Bilmem ki doktor Şubat ta yapalım dedi kararsız m bende

slm kızlar bende mart ayında tedaviye başlayacağım.niğde de dr um novafertil e yönlerdirdi.umarım her şey güzel olur.benim ilk denemem olacak.geçirdiğiniz süreçten bana biraz bahseder misiniz.hangi işlemlerden geçiliyor.

Evet benim doktorum da novafertil e yönlendirdi. Novafertildeki doktorum Ali Sami Gürbüz ilk denememizde başarıya ulaştık şu an beş aylık hamileyim. Oğlumuz olacak Inşallah. Merak Ettiğin konularda yardımcı olurum cnm. Rabbim yardımcın olsun

Hastane olarak doğru Adres. Ben çok memnun kaldım. Süreç olarak iğneler ilaçlar zaten doktorun asistanı ile sürekli irtibat halindesin ne yapacağını sana söylüyorlar . Iğnelerle başlıyorsun fazla sürmüyor. Benim ki kısa protokoldu 15 gün sürdü. İşlemler bittikten sonra 12 günlük bir bekleyiş var daha sonra inşallah MUTLU SON.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…