- 4 Ocak 2016
- 20
- 0
- 1
- 36
SİZİN SIKINTINIZBeysehirdeyim
Sperm az iler i hareketli sayısı çok az normal yolla çok zor dediler tüp yaptırdım bi kere kimyasal gebelik geçirdim şimdi adet bekliyorum 2. Yaptırcaz. Bu arada ben Medicane Necati beydeyim. Novafertil i tv de izledim merak ettimSİZİN SIKINTINIZ
Devletin bu hastanesinde yaptırmak daha iyi en azından ilaçlara para vermiyorsunuz rapor çıkartiliyor. Bizimde sperlerin iş görenleri ve hızı yavaş bide kilo sorunumuz var tabi:-( bide kışın neden yaptırıyordu ki bahar gibi yaptır istersen acelen yoksa...Sperm az iler i hareketli sayısı çok az normal yolla çok zor dediler tüp yaptırdım bi kere kimyasal gebelik geçirdim şimdi adet bekliyorum 2. Yaptırcaz. Bu arada ben Medicane Necati beydeyim. Novafertil i tv de izledim merak ettim
Anladım cnm kilo ne kadar bende aldım baya .ve kaç yıllık evlisiniz. Neden öyle dediniz ki kışın zor olur diye miDevletin bu hastanesinde yaptırmak daha iyi en azından ilaçlara para vermiyorsunuz rapor çıkartiliyor. Bizimde sperlerin iş görenleri ve hızı yavaş bide kilo sorunumuz var tabi:-( bide kışın neden yaptırıyordu ki bahar gibi yaptır istersen acelen yoksa...
Biz 5 inci yila girdik canım 85 1.65 boy benim 1 kez farabi de aşılama 1 kez novaferti de tüp bebek yaptırdım 2014 ocak ayında dilek hanım da hepsi kimyasal gebelikle sonuçlan di.sonra 2 kez normal hamile kaldıkaldim onu da drların clexsan diye bi iğne var onu kimi gerek yok dedi kimi gerek var dedi 4 gün kullanmadım yavaşlamış kalp atımları sonra da durdu zaten.Öyle ışteyazın vücut açılıyor o yüzden doğurganlıkda artıyor...Anladım cnm kilo ne kadar bende aldım baya .ve kaç yıllık evlisiniz. Neden öyle dediniz ki kışın zor olur diye mi
Anladım cnm çok zor o güzel haberi alıp ta kaybetmek. Bilmem ki doktor Şubat ta yapalım dedi kararsız m bendeBiz 5 inci yila girdik canım 85 1.65 boy benim 1 kez farabi de aşılama 1 kez novaferti de tüp bebek yaptırdım 2014 ocak ayında dilek hanım da hepsi kimyasal gebelikle sonuçlan di.sonra 2 kez normal hamile kaldıkaldim onu da drların clexsan diye bi iğne var onu kimi gerek yok dedi kimi gerek var dedi 4 gün kullanmadım yavaşlamış kalp atımları sonra da durdu zaten.Öyle ışteyazın vücut açılıyor o yüzden doğurganlıkda artıyor...
Yine de bi araştır derim...Siz kaç yaşındasiniz 90 doğumluyum ben sizin sıkıntı.? Sadece sperm miAnladım cnm çok zor o güzel haberi alıp ta kaybetmek. Bilmem ki doktor Şubat ta yapalım dedi kararsız m bende
23 yaşındayım Evet sadece Sperm bizde kullandık yani eşim proxed plus çok bi faydasını görmedik şimdi ballı bi karışım yiyorYine de bi araştır derim...Siz kaç yaşındasiniz 90 doğumluyum ben sizin sıkıntı.? Sadece sperm mi
23 yaşındayım Evet sadece Sperm bizde kullandık yani eşim proxed plus çok bi faydasını görmedik şimdi ballı bi karışım yiyor
Aynen cnm haklısın dua edelim birbirimizeINSALLH olur canım hayırlısıyla keçi boynuzu pekmezi ve spor cook etkiliyor bide en önemlisi dua
Ne yaptın abla nasıl gidiyor işlemler..!Canım benim allah gönlüne göre versin...allah yardımcımız olsun..
Transfer oldum canm 4 gün oldu bekliyorum.benim içindua edermisiniz:)))Ne yaptın abla nasıl gidiyor işlemler..!
medicanada seçil hanıma gidiyorum canım senKızlar hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Öylemi ben Medicana da Necati beye durumun ne senin suanmedicanada seçil hanıma gidiyorum canım sen
Transfer oldum canm 4 gün oldu bekliyorum.benim içindua edermisiniz:)))
Evet benim doktorum da novafertil e yönlendirdi. Novafertildeki doktorum Ali Sami Gürbüz ilk denememizde başarıya ulaştık şu an beş aylık hamileyim. Oğlumuz olacak Inşallah. Merak Ettiğin konularda yardımcı olurum cnm. Rabbim yardımcın olsunslm kızlar bende mart ayında tedaviye başlayacağım.niğde de dr um novafertil e yönlerdirdi.umarım her şey güzel olur.benim ilk denemem olacak.geçirdiğiniz süreçten bana biraz bahseder misiniz.hangi işlemlerden geçiliyor.
Hastane olarak doğru Adres. Ben çok memnun kaldım. Süreç olarak iğneler ilaçlar zaten doktorun asistanı ile sürekli irtibat halindesin ne yapacağını sana söylüyorlar . Iğnelerle başlıyorsun fazla sürmüyor. Benim ki kısa protokoldu 15 gün sürdü. İşlemler bittikten sonra 12 günlük bir bekleyiş var daha sonra inşallah MUTLU SON.slm kızlar bende mart ayında tedaviye başlayacağım.niğde de dr um novafertil e yönlerdirdi.umarım her şey güzel olur.benim ilk denemem olacak.geçirdiğiniz süreçten bana biraz bahseder misiniz.hangi işlemlerden geçiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?