Konyalı Mart Anneleri Haydi Burada Toplanalım mı?

arkadaşlar hala bir netice yok galiba bir gün ayarlayalım ona göre uygun olup olmadığımızı yazalım ne dersiniz?

arkadasım bende konyadayım 6 aylık bır kızım var sevındım bu topiğe buluşmak ısterım bende

allah bağışlasın kızını :) valla aynı anda bi bağlanabilsek süper olacak, bi türlü buluşamıyoruz

tecrübeli anneler haftaya cinsiyetimiz belli olacak doğum kısmetse mart sonu bizimde.bebek alışverişini yapmaya başlarım yavaştan.gerekli olanlar neler bana bu konuda yardım edermisiniz?bir de park yatakmı beşikmi konyada bildiğiniz bebek alışverişini yapabileceğim mağazalar varmı?şimdiden teşekkürler a.s

canım heycanını yakından paylaşıyorum, bende çok heycanlıydım cinsiyet belli olmadan önce, sağlıklı hayırlı evlat olsun canım inşallah....
ben park yatak aldım bi de küçük beşik, ilk 3 ay beşikte yattı ama sonra büyüyüp rahat hareket edemediği için park yatağa geçirdim ama maalesef uyumak istemiyor onda hiç sevmedi pişman oldum aldığıma belki büyük bi yatak alırım canım, bana kalırsa park yatak alma yine tercih meselesi tabi, her çocuk bir olmaz.
canım hastane çıkışı alabilirsin iki tane, ve yeni doğan zıbın takımları var, iç atlet alt üst eldiven ve başlık şeklinde, beyaz renkte olanlardan ben onlardan 4 tane aldım, küçük olduğu için ve ilk günler göbek düşmediği için sık sık battı, zaten minik minikler makina anca doluyor yarıya kadar, iki tane batteniye alabilirsin, zaten hastane çıkışlarının içindede battaniyeleri oluyor, bikaç taneda takım kıyafet, ben iki parça giydirdim hep tulum şeklinde giydirmedim bacakları rahat etsin diye, bunun dışında ıslak mendille silmedim ben ilk günler ılık su ve pamukla sildim, pamuk alabilirsin, emzik almadı meriç aldıklarım kaldı, küçük bi suluk, biberon, yıkamak için küvet, kova, şampuan bebek yağı vb.. ateş ölçer almıştım ben, bez olarak huggies kullanıyorum çok memnunum pişik sorunumuz olmadı, pişik olduğu zamanda hametan pomad kullandım çok memnun kaldım, dr. yazıyor zaten doğduğunda, kendin içinde rahat edebileceğin önden düğmeli emzrirken alttan sıyırmak zorunda kalmazsın pijama takımı iç çamaşırı alabilrsin, hastaneye çorap götürmeyi unutma insan doğumdan sonra çok üşüyor, göğüs pedi, ped göğüs ucu için yara kreminide dr. yazıyor canım.... şimdilik aklıma gelenler bunlar, yine yardımcı olmaya çalışırım canım elimden geldiğince... alışverişi ağırlıklı olarak horasan bebe ve bebekçeden yaptık canım, fiyatlar aynı zaten aşağı yukarı.

selçuklu hastenesinde, hikmet karabacak yaptı doğumumu, epidural sezeryan oldum çok memnun kaldım, meriçin dr.uda yine aynı hastanede musa ekin.
sen hangisine gidiyorsun canım?

canım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.horasan bebe ve bebekçenin yerleri nerde?benim doktorum ali sami gürbüz doğum evinin doktoru ama ben özeline gidiyorum.doğum evi için kimse iyi demiyorum doğumu nerde yapcam şimdilik hiç bilmiyorum:1no2:

hıkmet karabacak derım onun ustune dr tanımam meral belkı kuzum bız senle karsılastık ama tanısmadık benım oglanında dr musa ekın ayyyy adam harıka bır doktor ya merıçın kontrolu ne zaman

selam emelcim canım karşılaşmış olabiliriz valla :)) meriçin kontrolü ekim 7 gibi sizin ki ne zaman? bu arada sen dün realdemiydin? yiğite çok benzettim bi bebişi:))

canım kulenin karşısında ikiside...
selçuklu hastanesi çok güzel hem temiz hemde personeli çok iyi, özele gidip her ay 90 100 vermektense ayda 10 liraya selçuklu hastanesinde kontrlünü olup 300 tl civarında para ile doğum masrafını halletmiş olursun inan özele gitmek yekünde daha fazla yinede sen bilirsin, doğum evi maaelesef iyi deil

yok canım realde degıldım bızımı 14 ekım ama bız sureklı gıdıyoruz her hafta desem yerı :))

ya ben bebekçeye gıtmeyın derım ben oglanın yatagını orda aldım ve kazıklandım resmen bence en hesaplı yer dastını

sağolun kızlar yorumlar için.şu bebek mağazalarınıda biraz gezip fiyat konusunda bilgilensem iyi olur sanırım.

selam kızlar bende konyadan 4 aylık hamileyim doktorumu deiştirmek istiyorum doğum evinin doktoru olduğu için naciye sandıkcı anıt hast. ve suna soydemir farabi hast.hangisine gitsem kararsızımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…