Konyalı Mart Anneleri Haydi Burada Toplanalım mı?

ben başkent hastanesine gittim emel hanım a ama memnun kalmadım bende normal doğum istemiyorum bunu konuşmadık daha nasıl tepki verir bilmiyrm çok kararsız kaldım

canım memnun kalmadıysan dediğimiz gibi ya tülin hanıma yada ali acara git derim.başkent hastanesi ve emel hanım hakkında hiç bir bilgim yok allah gönlüne göre bi doktor denkgetirir inş.

ben başkent hastanesine gittim emel hanım a ama memnun kalmadım bende normal doğum istemiyorum bunu konuşmadık daha nasıl tepki verir bilmiyrm çok kararsız kaldım

canım merhaba konyaya hoşgeldin :)) inşallah istediğin gibi bi doğum yaşarsın...
bende normal istemiyordum :)))) Selçuklu Hastanesi Hikmet Karabacak'ı tavsiye edebilirim, sezeryan konusunda özellikle... önceki doktoruma (kızılay has. Mustafa Ulusoy) sezeryan isitiyorum diyince çok kızmıştı :))))
(herkese Hikmet bey diyorum arkadaşlar, ama cidden bende Emelde aynı fikirdeyiz, çok memnunuz...:)) )

valla böyle öncelikle hastasını düşünen parayı ikinci planda tutan dürüst dr ları duydukça gözlerim yaşarıyor.demekki henüz insanlık ölmemiş.Hikmet Beyi takfir ettim doğrusu.sezeryan taraftarı olmayan dr bulmak zor bu günlerde.ben Ankarada çoook aramıştım normal doğum yaptıran dr.bence sen sezeryanı bi kere daha düşün,sonuçta bir ameliyat ve epidural normal doğumda çok kolay.herkese iyi doğumlar.

canım Hikmet bey sezeryan yaptı zaten beni, (suyum geldi ağrım vardı açılma olmadı benimde canıma minnetti zaten sezeryan istiyordum)...önceki dr.um sıcak bakmıyordu, sanırım bi karıştırma oldu :)) ama Hikmet beyede normal doğum olan bi çok tanıdığım var para konusunda da Ankaradaki durumları bilmiyorum ama benim doğum yaptığım hastanede normal ile sezeryan arasında çok az bi fark vardı.... bu bi süreç tabiki normal olanı normal doğum ama bu süreçte bebeği, anneyi, annenin fiziki yapısını, bebeğin anne karnındaki durumuda düşünmek lazım, körükörünede normal doğumu saçma buluyorum... günlerce ağrı çeken, sunni sancılar çekip bebek oksijensiz kalınca açılma olduğu halde o kadar sıkıntıdan sonra sezeryan olanlarıda biliyorum....tabiki dr.un kararı da önemli ama doğum esnasında annenin pozitif katkısı için annenin isteğinide göz önünde bulundurmak gerekli diye düşünüyorum, tercih meselesi sonuçta, ben sezeryan oldum hiç pişman deilim, bi an bile sıkıntı çekmedim, benimle aynı dönemde normal doğum yapan bi arkadaşım dikişlerden dolayı günlerce sıkıntı çekti örneğin...tabi bu bünye meselesi, hem doktor tavsiyesi, hem de anne isteği göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum....geçmişe dönsem yine aynısını isterim...:))

Son düzenleme:
ben hikmet karabacaktan yana iyi şeyler düşünmüyorum.benkızıma 7 sene sonra kavuştum.kızıma hamile kalmadan konyada nerdeyse gitmedigim dr.kalmadı bir tavsiye üzerine hikmet beyede gittim tabiki.bana ameliyat dedi bütün tahlilleri masaya koydu son söz olarak ameliyat olmazsa çocugun olmaz dedi.bir daha kapısını çalmadım inşallah muhtaçta olmam.ben başkent hastanesi ceylan hanım diyorum.tel,i24 saat açık.ben her an ulaşabiliyordum.2 gün sancı çektim 1 saat bile yanımdan ayrılmadı.ben normal dogum istedim.çokta memnunum.elimi hiç bırakmadı hep moral verdi.üstelik ALLAH,A şükür ameliyatsız hamile kaldım tavsiye ederim.

dikişlerden problem yaşayan biride bendim.ama geçti tabiki şimdi hiç doğum yapmamış gibi.bende zaten illa normal doğum demiyorum.ama bana çok tecrübeli bir dr amcamız demiştiki sonuçta bu bir ameliyattır.herhangi bir engel yoksa normal doğum için normal yapmak her zaman avantajlıdır.çünkü insan 3 ameliyattan sonra bir işe yaramıyor.çok hasar kalıyor ve ilerde ameliyatlık bir durumun olmayacağını bilemezsin bence hakkını şimdiden keyfi olarak kullanma demişti.Allah korusun tabi hiç kimsenin başına gelmesin ama günün ne getireceğinide bilemeyiz.

ne güzel canım sevindim senin adına...benimde sezeryan yerimi görmek için iyce eğilmek lazım o kadar profesyonelce yapılmışki :)) doğum yaptığımı kimse anlamıyor bile..:))) tabiki dediğim gibi normal olanı normal doğum ama ben sizin dr. tanıdığınızın dediği gibi keyfi olarak bu hakkımı kullandım... tüm sorumluluğu aldım üstüme... tercih meselesi...Allah bilir geleceği göremeyiz tabikide... benim teyzem, rahim ameliyatı, göğüs ameliyatı, fıtık ameliyatı ve en son kalp ameliyatı olmak üzere bi dizi ameliyat geçirdi şu anda maşallah çok iyi inan herkesin bünyesi çok farklı, kimisi sezeryandan sonra toparlanamıyor kimisi hemen kendine geliyor... iş yerinde iki çocuğu olan bi abla var ilk normal ikinci sezeryan oldu, abla en iyi yaşayan sensin hangisi diyorum, tabiki sezeryan diyor :))) ben bilemedim bu işi:))) bu çok farklı normali savunanlar ve sezeryanı savunanlar... herkese saygım sonsuz..
kesinlikle kişinin fiziki yapısıyla alakalı bi durum daha var, örneğin bana dediler ki sezeryandan sonra yok gazın olur yok karnının şişi inmez yok stün geç gelir... inanın tüm samimiyetimle yazıyorum, şu anda karnım hamile kalmadan öncekinden daha inik durumda:)) gazım hiç olmadı ve sütüm ilk gün o kadar çok gelmişti ki (maşallah) meriçte küçüktü ememeyince sütler aktı şarıl şarıl kıyafet yetiştiremedik, göğüs pedi felan kar etmedi, kocaman oldular çok ızdırap çektim...
herşey bi yana normal doğum sağlıklı güzel katılıyorum... ama şahsi fikrim tabiki sezeryandan yana.. hiç bişey hissetmeden üstelik gözlerim açık bilincim yerinde oğlumu kucağıma verdiler.. ameliyat olduğumu bile anlamadım opuyorumnanaktan

söylediğin herşeye katılıyorum.benim normal olmasına rağmen ilk gün sütüm gelmedi ve karnım hala şiş :)hayırlısı diyelim en iyisi.

evet canım hayırlısı... zaten artık normal ve sezeryanı konuşmak için çok geç...:))) oldu ve bitti, bugünümüze şükür:))) çocuklarımız sağlıklı olsunda.... gerisi boş

Pınar bana veylan hanım demede kım dersen de o kadın benım ılk bebegımın doktoru onun sorumsuzlugu yuzunden ÖldÜ bebegım 4 aylıkken

SUHEYLA KUZU BENI DEFOYA AYIR BEN SADECE 6 KERE AYAK 1 KERE BURUN AMELIYATI OLDUM BEBEM BU ARADA O ŞıŞLıK BENDEDE VAR ıNMEDI DAHA DOGUM SISLERIMkaydirigubbakcemile3

meralcigim bana daha önce istemiyerek kürtaj olmuştum onun için sorun var demişti.herkez için ALLAH hakkımmızda hayırlı olan doktoru çıkarsın karşımıza.

ya canım inan doktorlar o kadar farklı kii, önceki doktorum (Mustafa Ulusoy) ben hamile kalamadım bi sene kadar, gittik eşimle, tahliller felan herşey normal çıktı, rahim filmi çekmem lazım dedi, ok dedik çektirdim (berbat bişeymiş (( ) ondada normal çıkınca 1 buçuk senelik evlikyken tüp bebek yapalım demişti, eşimde çok sinirlenmişti daha kaç senelik evliyizde diye, sonra zaten bi daha gitmedim verdiği ilaçlarıda içmedim ki ilaçlar kist yaptı onun sıkıntısıyla uğraştım, kendiliğinden hamile kaldım gittim test yaptım hamileyim diye inanmadı :)) kan tahlili istedi vs... herneyse sonrada takibinde girdim hani beni bünyemi biliyor diye:)) şeker yüklemesi yapmadı, heryerim şişti, bıraktım sonra Hikmet beyden çok memnun kaldım ben...

ama dediğim gibi doktorlar çok farklı Mustafa beyden memnun olanlarda var ben memnun kalmadım, Hikmet beyden memnun olarlar var sen memnun kalmamışsın kaydirigubbakcemile3 Allah hakkımızda hayırlısını versin

a.s.a.s.burdayzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yerimseniben:hulya:konyanın akşehir ilçesi olan varmıı-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…