meralcım kuzum duygularımız aynı hıkmet bey ıçın
ben başkent hastanesine gittim emel hanım a ama memnun kalmadım bende normal doğum istemiyorum bunu konuşmadık daha nasıl tepki verir bilmiyrm çok kararsız kaldım
dikişlerden problem yaşayan biride bendim.ama geçti tabiki şimdi hiç doğum yapmamış gibi.bende zaten illa normal doğum demiyorum.ama bana çok tecrübeli bir dr amcamız demiştiki sonuçta bu bir ameliyattır.herhangi bir engel yoksa normal doğum için normal yapmak her zaman avantajlıdır.çünkü insan 3 ameliyattan sonra bir işe yaramıyor.çok hasar kalıyor ve ilerde ameliyatlık bir durumun olmayacağını bilemezsin bence hakkını şimdiden keyfi olarak kullanma demişti.Allah korusun tabi hiç kimsenin başına gelmesin ama günün ne getireceğinide bilemeyiz.
söylediğin herşeye katılıyorum.benim normal olmasına rağmen ilk gün sütüm gelmedi ve karnım hala şiş :)hayırlısı diyelim en iyisi.ne güzel canım sevindim senin adına...benimde sezeryan yerimi görmek için iyce eğilmek lazım o kadar profesyonelce yapılmışki :)) doğum yaptığımı kimse anlamıyor bile..:))) tabiki dediğim gibi normal olanı normal doğum ama ben sizin dr. tanıdığınızın dediği gibi keyfi olarak bu hakkımı kullandım... tüm sorumluluğu aldım üstüme... tercih meselesi...Allah bilir geleceği göremeyiz tabikide... benim teyzem, rahim ameliyatı, göğüs ameliyatı, fıtık ameliyatı ve en son kalp ameliyatı olmak üzere bi dizi ameliyat geçirdi şu anda maşallah çok iyi inan herkesin bünyesi çok farklı, kimisi sezeryandan sonra toparlanamıyor kimisi hemen kendine geliyor... iş yerinde iki çocuğu olan bi abla var ilk normal ikinci sezeryan oldu, abla en iyi yaşayan sensin hangisi diyorum, tabiki sezeryan diyor :))) ben bilemedim bu işi:))) bu çok farklı normali savunanlar ve sezeryanı savunanlar... herkese saygım sonsuz..
kesinlikle kişinin fiziki yapısıyla alakalı bi durum daha var, örneğin bana dediler ki sezeryandan sonra yok gazın olur yok karnının şişi inmez yok stün geç gelir... inanın tüm samimiyetimle yazıyorum, şu anda karnım hamile kalmadan öncekinden daha inik durumda:)) gazım hiç olmadı ve sütüm ilk gün o kadar çok gelmişti ki (maşallah) meriçte küçüktü ememeyince sütler aktı şarıl şarıl kıyafet yetiştiremedik, göğüs pedi felan kar etmedi, kocaman oldular çok ızdırap çektim...
herşey bi yana normal doğum sağlıklı güzel katılıyorum... ama şahsi fikrim tabiki sezeryandan yana.. hiç bişey hissetmeden üstelik gözlerim açık bilincim yerinde oğlumu kucağıma verdiler.. ameliyat olduğumu bile anlamadım opuyorumnanaktan
evet canım hayırlısı... zaten artık normal ve sezeryanı konuşmak için çok geç...:))) oldu ve bitti, bugünümüze şükür:))) çocuklarımız sağlıklı olsunda.... gerisi boş
canım ne ameliyatı demişti sana?
hayır çok geç değil ikinciler? :)
meralcigim bana daha önce istemiyerek kürtaj olmuştum onun için sorun var demişti.herkez için ALLAH hakkımmızda hayırlı olan doktoru çıkarsın karşımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?