Konyalı Mart Anneleri Haydi Burada Toplanalım mı?

çok sağol canım takıldığım bişey olursa yine kafanızı ağrıtırım.opuyorumnanaktan

selam canım bende bebekçeden yatak baktım park yatak oyun parkı da deniliyor uyku seti ortopedik yatak tamamı:390 tl fiyat araştırmasına başladım ama almak için erken die düşünüyorum

selam kızlar bende konyadan 4 aylık hamileyim doktorumu deiştirmek istiyorum doğum evinin doktoru olduğu için naciye sandıkcı anıt hast. ve suna soydemir farabi hast.hangisine gitsem kararsızımCADIARZU

merhaba peri hemen hemen aynı zamanlarda kısmetse doğumumuz:) benimde doktorum doğum evinin doktoru ali sami gürbüz ben çokkk memnunum ama işte doğum evinde doğurmamı hiç bir arkadaşım tavsiye etmiyor.olmazsa bir de bi hastaneye gidicem ayda bir.selçuklu hastanesi doğum için iyi diyorlar ama daha ayrıntılı araştırmak lazım.senin doktorum kim bu arada?

selam canım bende bebekçeden yatak baktım park yatak oyun parkı da deniliyor uyku seti ortopedik yatak tamamı:390 tl fiyat araştırmasına başladım ama almak için erken die düşünüyorum

ya canım bana biraz tuzlu gibi geldi.ama bir görmek lazım tabi.iyice araştırmadan sende karar verme sakın.olmazsa ilerde bi gün buluşur beraber bakınırız

canım benim doktorum ilk önce yeter uyardı selçuklu hast.doğum yaptırıyordu muayenesi özldeydi şimdi o ist. gitti doğum evin,n doktoru gülgün köse oğlunun özeline gidiyorum ama ona gitmeye devam edersem doğumumu doğ.evinde yapmam gerek olcak bende orayı istemiyorum orda canlı canlı kürtaj yapmışlardı beni 2005 yılında düşük yapmıştım hatta kürtaj yapan doktorda ali sami gürbüzdü ve tesadüf olarak ben daha sonra ona muayeneye gitmeye başaladım özelinden bana en son tüp beebk demişllerdi ama şükürler olsun ki rabbime şimdi kendi geldi meleğim yani bende gittim alisamiye iyi doktor ama doğum evini doktorlarını istemiyorum iyi olsalarda allah kimseyi oraya düşürmesin lmaz:

Son düzenleme:
yaaa evet malesef tuzlu ama ben tek ordan sordum başka biyerden sormadığım için normal fiyatı budur sanmıştım ayyy demi ne iyi olur sen kaç haftalıksın ben 17 hf ama almak içinde erken oldunu düşünüyorum

canım bizde 15 haftalığız.bir haftalığına niğdeye gittim bu hafta.dastini bebek mağazasında bi park yatak gördüm 100 tl tabi daha pahalılarıda var.adam konya şubemizide gezin kampanyalarımız var falan dedi.bi bakmak lazım.doktor olayına gelince kafam allak bullak geçmiş olsun bu arada 2005 yılında yaşadığın olaya çokkk üzüldüm.Allah bir daha yaşatmasın.doktor konusunu araştıralımda ona göre karar verelim artık hamileliğimiz ilerliyor yenisinede alışmak ve güvenmek lazım.

Kızlr selam bende konyadayım yzın bkalım sız nerdesınız bı bulusalım mı ne dersınız

ne güzel gezip geldin demek ben farabi hastanesindeki suna soydemirden 5 ekime randevu aldım bakalım inşallah iyi olur naciye sandıkcıdan randevu alcaktım ama 15 ekime kadar doluymuş 15 ekimden sonra arayın dediler öle çok kalabalıkda olsa iyi olmuyor

merhaba arkadaşlar buluşmaya hala kimsenin niyeti yok gibi bir adım atalım da görüşelim ne dersiniz?yer mekan belirtelim mesala kipa yada kule site herkesin bildiği yerler tamam derseniz gün ve saatini ayarlayalım

naciye sandıkçıya bebek düşündüğümüz zaman kontrole gitmiştim iyi güler yüzlü ama hamile hastalarını odadan çok çabuk çıkarıyordu.ben sıra beklerken bunları gözlemledim ve o kadınların yerine benim canım sıkıldı valla.biz bebelerimizi uzun uzun usg de görmek isteriz dimi ama.anacım bizede ne yapsan yaranamazsın vallakaydirigubbakcemile3

umarım farabidekinden memnun kalırsın.hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.
hıı bu arada bende otogar civarındayım kızlar.:icecream:

hadi arkadaşalr ayarlayalımda buluşalım artık :)))) ben hafta içi çalışıyorum cumartesi olursa katılabilirim

iyi akşamlar kızlar ben çook kötü grip olmuşum burun tıkanıklığına bildiğiniz bişey varmı doktor bişey vermedi ilaç falan ama ben çook hastayım:sinifsinif:

geçmiş olsun canım viks diye mentollü bişey vardı kaynamış suya karıştırılıyordu sanırım.ama dikkatli ol bebeğe zararlı olabilir.bence dinlen ve kendinin geçmesini bekle hiç birşey kullanmaaa

saol canım nane limon ıhlamur dışında bişey içmiyom sabahtan akşama kadar evdeyim fazlasıyla dinleniyorum belkide fazla yatmaya alışkın olmadığım için hasta olmusumdur kaydirigubbakcemile3 aceba bende ters mi oldu saol canım tavsiyen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…