Konyalı Mart Anneleri Haydi Burada Toplanalım mı?

herkese merhaba peri geçmiş olsun canım.ben kipanın yanında oturuyorum bencede buluşalım buluşma kipada olursa sevinirim.zemuszemuskaydirigubbakcemile5:içelim:

iyi geceler arkadaşlar valla ayarlayalımda bana her yer uyar siz karar verin, tek ricam hafta sonu olabilirse katılırım cumartesi mesela, hafta içi işten dolayı gelemeyebilirim yer konusunda heryer olabilir, artık kapalı mekanlarda da sigara içilmediği için gönül rahatlığıyla heryerde oturabiliyorum :)))

slm kızlar.tekrar katıldım aranıza.hala buluşamamışsınız siz.kasım ayının ilk cumartesisi ayın 7sinde saat 14.00 da kule sitede olsun mu?kipa otagar civarından geleceklere sakat.(benim gibi)çocuklarla geliriz zaten.sinemanın önünde.olur mu?

slm kızlar.tekrar katıldım aranıza.hala buluşamamışsınız siz.kasım ayının ilk cumartesisi ayın 7sinde saat 14.00 da kule sitede olsun mu?kipa otagar civarından geleceklere sakat.(benim gibi)çocuklarla geliriz zaten.sinemanın önünde.olur mu?

valla süper bi fikir canım, hepinizi çok merak ediyorum zaten, cumartesi olması daha da bi güzel :)))) bana uyar, meriç beyle birlikte geliriz :)))

canım bizde burak bey ile geliriz inş.bende sizleri çok merak ediyorum.görüşmek dileği ile...

evet canım diğer arkadaşlar katılmak isterlerse hep beraber otururz yemek yeriz :) gelmezlersede ikimiz buluşuruz artık :))) pardon meriç ve burak beyle dört kişi oluyoruz :)

aşk olsun canımmm seni unuturmuyum hiç??? emelcim kırılırım ama böle düşünme :)))) yiğitim sarı papatyam ve sen benim için özelsin biliyosun.....

konyalı bayanlar olarak buluşalım artık :))))

tkaplan arkadaşımızın organizasyonunu beğendiğim için başka da kimseden ses çıkmayınca ikimiz dedim tatlım:)))) opuyorumnanaktan

Merhaba bende suna hanıma gtmeyı dusunuyorum sen gıtıınmı memnun kaldınmı acaba önerirmisin bana?

Merhaba bende suna hanıma gtmeyı dusunuyorum sen gıtıınmı memnun kaldınmı acaba önerirmisin bana?

ben suna soydemire gittim ama hiç memnun kalmadım tersler gibi konusuyyor ama bi tanıdık ona gitti ve farabide sunada doğum yaptı hiçde şikayet etmiyor

buluşma konusunda kimsenin ek bişey dediği yok yarın annemle kızıma alış verişe çıkcaz ama 14 olursada belki yetişirim ama genede net deil yaa ben çok merak ediyordummm

canım benim arkadaşımda suna hanıma gitti memnun kaldı...

buluşma konusuna gelince sanırım kimse buluşmak istemiyor :)))

merhabalar konya da yaşamaya yeni başladım buraya alışmaya çalışıyorum yeni gördüm bu formu 28 haftalık hamileyim :) doğum için hastane ve doktor öneriniz varsa beklerim

merhabalar konya da yaşamaya yeni başladım buraya alışmaya çalışıyorum yeni gördüm bu formu 28 haftalık hamileyim :) doğum için hastane ve doktor öneriniz varsa beklerim

bende 28.haftama girmek üzereyim konya hospital tülin hanım tıp fakültesi ali acar (özel) benim güvendiğim hastane ve doktorlar.çünkü 2 kez düşük yaşadıktan sonra ali acara gittim ve doğumumu orada yaptım çok memnun kaldım. tülin hanımıda güvendiğim tanıdıklarım tavsiye ediyolar .tıp fak. biraz kalabalık oluyor ama bence ali acar işini iyi yapıyor.çok dua etmiştim çok şükür ilgide iyiydi.bu doğumumuda tülin hanımda yapmayı düşünüyorum inşaallah bi aksilik çıkmazsa

selam ben 29. haftamdayım kendi doktorum konyadan gittiğinden beri daha bi doktor bulamadım sayışır evet bede ali acara gittim anıt hastanesinde naciye sandıkçı ali acara gitmemi sölemişti çok beğendim ama özeline gitmiştim konya hospital tülin hanım ı bende duydum bide onu deniyim

SelÇuklu hastanesı hıkmet karabacak tek geÇerım hıkmet beyde dogum yapanlar aksamına ayaga kalkıyor ve Çok ılgılı

hikmet karabacağın ilgi alakası nasıl bilgilimi yanlış yönlendirme falan yapıyormu kalabalık deiilmi selçuklu hastanesi kaç dk muayene ediyor :)biraz fazlamı oldu yoksa:kedi:

bende Hikmek Karabacak'ın hastasıydım, 7. ayıma kadar Kızılay Hastanesi Mustafa Ulusoy'a gittim, ama bana şeker yüklemesi ve bazı tahlillerimi yapmadığı için değiştirdim, Mustafa beyde çok bilgili ve ilgiliydi ama tahlil konusunda biraz cimriydi :)) benim babam ve halam şeker hastası bu yüklemenin mutlaka yapılması gerekiyormuş benim dememe rağmen yapmamıştı, sonra Hikmet beye gittim herşeyi anlattım sağolsun takibinde olmamama rağmen ilgilendi tahliller istedi ve neticede de şekerim yüksek çıktı, çok korktum saolsun önerilerde bulundu, hastasını sıkmıyor kısıtlamıyor :))) en güzel yanı bu, aklıma takılan herşeyde yardımcı oldu saolsun, ben normal doğum istemiyordum, bu konuda bile çok ılımlı yaklaştı, mustafa bey kızmıştı mesela normal doğum istemiyorum diye söleyince (( :)))) neticede pazar günü saat sabaha karşı 4 te suyum geldi hastaneye kaldırdılar beni sezeryan istiyorum diye ağlamaya başladım doğum başlamıştı çünkü eşim hemen cebinden Hikmet beyi aradı ve hemen geldi tahlillerden sonra epidural sezeryanla doğumun gerçekleşti, doğum anında bile Hikmet bey çok destek oldu manevi olarak konuştu hep benimle, heyecanımı yatıştırdı sabah 7 de doğum yaptım öğleden sonra 4 te ayaklandım, kendi ihtiyaçlarımı giderdim, ertesi gün taburcu olduk ve hiçç ameliyat yerimle ilgili bi sıkıntı çekmedim ayaklandım hemen... bir hafta sonra kontrole gittim, şu ana kadarda hiç bi sıkıntı çekmedim, herkese tavsiye ederim, bi daha verirse Allah ilerde yine Hikmet beyden başkasına gitmem, Selçuklu Hastanesinin personeli de ebesinden, hemşiresine, hasta bakıcısıda çok ilgilendiler... kalabalık konusunda evet kalabalık ama muayenede zaten istediğiniz sorunun cevabını buluyorsunuz, doktor hasta ilişkisi tatmin edici...
hayırlı doğumlar diliyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…