Merhaba arkadaşlar kafam o kadar karışık ki akıl başka sölüyor yürek başka 4 senelik bir ilişki 1,5 sene sözlü kaldık ayrıldık 1 ay ayrılıktan sonra barıştık nişanlandık 2 sene nişanlılıktan sonra ayrıldık 9 aydır ayrıyız ve bana tekrar başlayalım diyor. Hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum onu özlüyorumda oda çok kötü mutsuz kimseyi sevemem diyor ne yapacağımı bilmiyorum ailem senin kararın ama bizim evimize gelmesin o varken bizde senin evine gelmeyiz diyor. Onun ailesi beni hiç istemedi babası nişanımıza bile gelmemişti herşeyin mücadelesini verdik birlikte çok ağladık çok kötü günler geçirdik nişanımızı ikimizi yaptık eşyalarımızı aldık düğün yeri bakıyoruz ikimiz tek başımıza gelin damat olucaz ertesi gün gelinlik provamam var telefonda beni terk etti eşyaları arkadaşıma bıraktı bir yanlış anlaşılma yüzünden benim faceede yazdığım bir mesajı yanlış anladı ve terk etti beni 9 ay sonra konuştuk ilk kez. o zaman dinlememişti şimdi çok pişman ben hayatım boyunca bu keşkeyle nasıl yaşicam diyor türk sineması kızlar kız gördüğün gibi değil der erkek dinlemez ben kabul etmedim artık bitti bu kadar zaman olmuş dedim ama fikirleriniz önemli sonradan pişman olmaktan korkuyorum 28 yaşındayım