- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
Kendi başka bisey den bahsetmiş önceki yorumlarda bahsettiği adam ölmüş bu olay olalı 3 gün oldu bu adam malesef ölmedi yani yaşıyor ev hapsi almışKimden söz ediyorsunuz?
Ben anlayamıyorum sanırım.
Bu adam ölmüş mü yani,eski mi bu olay?
Çok yaşayın..Kendi başka bisey den bahsetmiş önceki yorumlarda bahsettiği adam ölmüş bu olay olalı 3 gün oldu bu adam malesef ölmedi yani yaşıyor ev hapsi almış
Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
Alttaki yorumlar daha sahaneydi.. ne var yani kopegin sikintisi yok diyen mi ararsin, anadoluda bel agrisina iyi geldigi icin yaygin diyen mi ararsin.. yoksa bu herifin hicbir ceza almayacak olmasina mi yanarsin.. bu ulkede cocuklara tecavuzun cezasi ne ki hayvanlara ne olsun.. anca bir tik daha artar nefretimiz hepsi bu..
Ne denir ki yasalar ağırlaştırılmadıkça bu devam edecek. daha geçen haberlerde bir yönetici sokak köpeklerini besleyen anne kıza parasını öder hepsini zehirlerim diye bangır bangır konuşuyordu. nasıl ucuz dimi bu canlar yazık çok yazık.%90 ı müslüman olan bir ülkeyiz en çok bizim dikkat etmemiz gerekmez mi? Allahın sessiz kullarına yardım etmemiz gerekmez mi zarar vermek niye. lütfen anneler, çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayarak büyütün. pis tu ka.. diye tanıtmayın sokak hayvanlarını bırakın dokunsun çocuklarınız bırakın sevsin. bakın bir akrabam var köpeklerden korkan bir kadın bu. 2 yaşında bir kızı var. binalarının önündeki sokak köpeğine kendisi yanaşamıyor belki ama kızının yanaşmasına onu sevmesine izin veriyor. öyle hoşuma gittiki bunu görmek. ona hep lütfen kendin gibi yetiştirme o çocugu derdim. gerçekten öyle yaptı. isim bile koymuşlar hatta binanın altındaki bir bayi köpeğin aşılarını üstlenip karnesini çıkarmış. sokakta özgürce yaşıyor ama çevredeki herkes ona sahip çıkıyor. Allah bizi ve hayvanları hep iyi insanlarla karşılaştırsın.vicdanınızı hiç bir zaman unutmamanız dileği ile.Haberlere baktım, bir vahşete daha karşılaştım psikolojim bozuldu
82 yaşında dışarda görsek yer veririz. Ak sakallı biri izleyemedim okudum sadece şuan kelimeleri bile toparlayamıyorum biz nasıl kişilerle yaşıyoruz nasıl bir ... Vahşiliktir
Bu insan müsveddesi daha öncede yapmıştır bu işi
Ve kriminal incelemelerde hayvanlara böyle davranışlar sergileyen çocuklarada sergiler
Uzak tutun çocuklarınızı kim olursa olsun dokundırmayın yabancılardaki kültür bizde olmalı
Şerefsizi yakalayan burda cami var diyor
Rahatsız olduğu konuya bak
Birde buna saygı duyuyorlardır işte birk daha saygınınskarakterle olduğunu gördük yaşla değil çok sinirliyim
Ayy şu anda izledim izlemez olaydım.. çok kötü
videoyu çeken adam tekme tokat attı.Demekki cocuklari yasli gordugumuz kisilerden bile uzak tutmak gerekiyor ne pis mahlukat bunlar ya bi guzel dovselerdi 80 yasinda falan hic acimam kimbilir kac tane cocuguda taciz etmistir hayvana bunu yapandan hersey beklenir
Haberlere baktım, bir vahşete daha karşılaştım psikolojim bozuldu
82 yaşında dışarda görsek yer veririz. Ak sakallı biri izleyemedim okudum sadece şuan kelimeleri bile toparlayamıyorum biz nasıl kişilerle yaşıyoruz nasıl bir ... Vahşiliktir
Bu insan müsveddesi daha öncede yapmıştır bu işi
Ve kriminal incelemelerde hayvanlara böyle davranışlar sergileyen çocuklarada sergiler
Uzak tutun çocuklarınızı kim olursa olsun dokundırmayın yabancılardaki kültür bizde olmalı
Şerefsizi yakalayan burda cami var diyor
Rahatsız olduğu konuya bak
Birde buna saygı duyuyorlardır işte birk daha saygınınskarakterle olduğunu gördük yaşla değil çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?