Köpeğe tecavüz eden yaratık

İzlemedim çünkü artık psikolojim kaldırmıyor kafayı yicek gibi oluyorum. Ama sosyal medyada karşıma çıktı. En son yüzünü ve yaşadığı yeri ifşa etmişlerdi. İnşallah biri giderde ağzını yüzünü bi kırar. Hiç yaş baş diyemicem insan olsaydı önce. Tez zamanda haberlerini bekliyorum valla böyle iğrenç varlıklara hiç acımıyorum.

Kimden söz ediyorsunuz?
Ben anlayamıyorum sanırım.
Bu adam ölmüş mü yani,eski mi bu olay?
Kendi başka bisey den bahsetmiş önceki yorumlarda bahsettiği adam ölmüş bu olay olalı 3 gün oldu bu adam malesef ölmedi yani yaşıyor ev hapsi almış

Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...

Tvde sansurlenmis olabilir ama instagramdaki videoda yuzu acıkti ve fotografini da paylaştilar. 82 yasinda sakalli makalli herif. Sadece çok yaşlilara ve hayvanlara zaafim vardi, dayanamam ama bu adam... ... ...

Anadolu'da bel ağrısına mı iyi geliyormuş ? Tövbe yarabbim ya, neler duyacağız. Her gün ama her gün istisnasiz yeni bir mide bulandırıcı şey ile karşılaşıyoruz.

Tiksiniyorum artık. Böyleleri yüzünden herkese karşı ön yargılı olmaya başladım.

bende sabah izledim izlemez olsaydım, kemerle bağlamış ş. zavallı hayvan o şekilde bekliyo başına gelecekten habersiz bişey yaptımı yapmadı mı anlamadım inşallah yetişmiştir adam ama çok üzüldüm ya yazık canı acısa kaçamayacak bile o kemerle onu meydanda sallandırcaksın pis kartoroz

Abv pislik.
Bu yaşta hala uçkur peşinde.
Bir de nefsime yenik düştüm diyor, lan insanın köpeğe nefsi nasıl uyanır kafayı yicem ya !
Pişmanlık muhabbetinde allah din iman diyor gerilip gerilip ağzının ortasına bir çakacaksın,kalan 3-5 dişi de dökülüp gelsin.

Nasıl bir azgınlık olduğunu anlamaya çalışıyorum. Yani köpek bu ya, hayvan. Git geneleve gerizekalı. 82 yaşındasın ya pes!
Ben ilk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Nice hayvanlara yapmıştır bu adi. Çoluğa çocuğa bile yapmıştır.
Peki köpek anlamıyor mu? Yani şeyini ısırsaydı da görseydi gününü ah keşke.

ya ben de gördum o adamı, sinirlerim alt ust oldu, bir de utanmamıs sırıtıyor. midem bulandı gercekten.. gözümün onunden gitmiyor goruntusu. ne olacak bilmiyorum.
sözde adı da hacı niyazi amcaymıs. hacılıgı batsın.

Maalesef bunu yapan kişi/kişiler hastalıklı ve sapkın bir beyin yapısına sahip. Bunun belirli bir tedavisi de yok, pedofili gibi çaresiz kalınan konulardan biri. O yüzden Türkiyede de artık bu tip durumlara karşı yurtdışındaki gibi alternatif çözümler geliştirilmeli. En azından daha fazla hayvanın/çocuğun zarar görmemesi konusuna odaklanılmalı tüm dünyada olduğu gibi.

Dünya nasıl bir hale geliyor anlayamıyorum.köpeğe tecavüz etmek nedir?bukadar mı kendinden geçtin,bukadar mı sapkınlaştın ey insanoğlu! artık görmeye duymaya okumaya dahi tahammül edemiyorum.insan olmaktan utanır hale geldim,midesiz adam Allah bildiği gibi yapsın seni...

Ne denir ki yasalar ağırlaştırılmadıkça bu devam edecek. daha geçen haberlerde bir yönetici sokak köpeklerini besleyen anne kıza parasını öder hepsini zehirlerim diye bangır bangır konuşuyordu. nasıl ucuz dimi bu canlar yazık çok yazık.%90 ı müslüman olan bir ülkeyiz en çok bizim dikkat etmemiz gerekmez mi? Allahın sessiz kullarına yardım etmemiz gerekmez mi zarar vermek niye. lütfen anneler, çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayarak büyütün. pis tu ka.. diye tanıtmayın sokak hayvanlarını bırakın dokunsun çocuklarınız bırakın sevsin. bakın bir akrabam var köpeklerden korkan bir kadın bu. 2 yaşında bir kızı var. binalarının önündeki sokak köpeğine kendisi yanaşamıyor belki ama kızının yanaşmasına onu sevmesine izin veriyor. öyle hoşuma gittiki bunu görmek. ona hep lütfen kendin gibi yetiştirme o çocugu derdim. gerçekten öyle yaptı. isim bile koymuşlar hatta binanın altındaki bir bayi köpeğin aşılarını üstlenip karnesini çıkarmış. sokakta özgürce yaşıyor ama çevredeki herkes ona sahip çıkıyor. Allah bizi ve hayvanları hep iyi insanlarla karşılaştırsın.vicdanınızı hiç bir zaman unutmamanız dileği ile.

Demekki cocuklari yasli gordugumuz kisilerden bile uzak tutmak gerekiyor ne pis mahlukat bunlar ya bi guzel dovselerdi 80 yasinda falan hic acimam kimbilir kac tane cocuguda taciz etmistir hayvana bunu yapandan hersey beklenir
videoyu çeken adam tekme tokat attı.
küfretti. daha döverdi de elinde kalır diye korktu.

Ben de gordum ve maalesef uzuntuden ben de izleyemedim. Hic bisey soyleyemiyoruz artik bu tarz olaylari o kadar cok normallestirildi ki. Haber yapiliyor bi sure tepki aliyor unutuluyor bi sure sonra tekrar benzer bi haber yapiliyor. Hep ayni döngu icinde pislige dogru gidiyoruz. Allah insanlara akil fikir versin, sonumuzu hayir etsin cidden ..

Malesef ki anadoluda böyle tonlarca vaka var.
Özellikle eşek tecavüzü oldukça yaygın.
Ve çoğu yörede belli yaş üstü bunu normal bile görüyormuş.
Cinsel açlık ve sonuçları. Yaşadığın ülkeden tiksinme sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…