Köpeğe tecavüz eden yaratık

Yakalayan kişi cami olmasa da aynı tepkiyi gösterirdi. Kim olsa öyle yapardı yani burada cami var lafı o an, camiden de mi utanmadın manasında bence. Ki benimde kanım dondu. Yani yaşlılara hürmet diyoruz tamam da yaşlılara bi bakın ya felaket tabi herkes böyle değil ama insanların içini nereden bileceğiz kimseye güven kalmadı

Videoyu izledim hala etkisinden çıkamadım. Nasıl iğrençlik, mide bulandırıcılık tiksindim gerçekten. Köpeğin boynuna kemer bağlamış birde nasıl bir fantaziyse Allah ıslah etsin.

Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
Sosyal medyada ayan beyan yüzü ortada zaten,sansür yok. Ama mesele sansürden öte, küfür etmenin faydası yok. Yozlaşmışız bitti yani nokta. Kimse çocuğunu sokağa tek başına göndermesin,yüzünüze her gülene ''insan''demeyin,sırtınızı zorda kalmadıkça kimseye dönmeyin,çoklu ilişki komşuluk falan artık hikaye herkes kendine ailesine sahip çıksın ve çocuklarına doğruyu öğretsin anca bir 100 sene sonra belki böylece toparlanırız...

Videoyu izledim hala etkisinden çıkamadım. Nasıl iğrençlik, mide bulandırıcılık tiksindim gerçekten. Köpeğin boynuna kemer bağlamış birde nasıl bir fantaziyse Allah ıslah etsin.
kaçamasın o hayvan can çekiştikce bu şeref yoksunu zevk alacaktı demekki kıyamam ne masum bi köpekti sabah izledim etkisinden çıkamadım

Ya bu cok yasli.Hatta alzhemier.Bu hastalar boyle cok don cikarir.Ve videoda kopegin yaninda don cikarmis birsey yapmiyor.O yasta erekte de olmaz bence.Alzhemierdir olsa olsa.Onda da kafa gidiktir.Bence aslini bilmeden taarruz etmemek lazim.Nefsime yenik dustum demis ..Eski gunleri hatirlamistir belki yada ne yaptigini bilmiyor suclaninca birsey yapti sanmistir,kafa okadar gidiktir.

O alzhemier bu başka birşey hayır sizi ikna etmeyen yaşı mı? O adama gelene kadar kaç yaşında binlerce insan kediye,köpeğe,damacanaya,2 aylık bebeğe yapacağını yapıyor zaten!
Kadıköy'de yolda yürürken yüzüne yumruk yiyen genç bir kadın mı dersin,5 yaşında çocuğa hallenen mi? Fark ne? Her yerdeler! Yani şu yorumunuza hakikaten çok şaşırdım

yaptım bi Cahillik diyor videoda. Bilemedim umarım hastadr bilinçli bir amcanın bunu yapması beni yıktı. Çok üzüldüm ya gerçekten gözümün önünden gitmiyor

Ben de iğrendim izleyince.Bunlara en ağır ceza verilmeli.Bir de yorumlarda internette biri yazmış ki köpekte kaçmıyormuş kaçmıyor istiyora getiriyorlar galiba iğrenç yaratıklar.Allah yok etsin böylelerini.

Bir de sunu merak ediyorum gunumuzde artti mi bu olaylar eskiden de vardi da bizim haberiz mi yoktu cidden merak ediyorum.

Allah'ım sen aklıma mukayet ol..
Bende olabilirsem dilime mukayet olayım!
Şerefsiz!

Ya bunlar nasil yaratiklar ki hayvanlara bile halleniyorlar?
Allah bin turlu belalarini versin. Hasta zihniyetli sapik.

Bugün haberlerde gordum. Ve netten izledim.keske izlemeseydim.midem bulandi..nasil bir igrencliktir...

Ben de iğrendim izleyince.Bunlara en ağır ceza verilmeli.Bir de yorumlarda internette biri yazmış ki köpekte kaçmıyormuş kaçmıyor istiyora getiriyorlar galiba iğrenç yaratıklar.Allah yok etsin böylelerini.
E oha!!!!!! Yorumlara gel kafayı üşüteceğim.

Nefsimi kalmis ya ,adi yaratık.Ölmüş haberi yok hala çukuru peşinde.Artık amca dede kavramı kalmamis, çocuklarıma da söyledim ,kimseye dede ,amca v.s diye yaklasmayin,yaklasmalarina izin vermeyin diye.Allah belasini versin ki vermiş, Utanmaz rezil varlık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…