- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Sosyal medyada ayan beyan yüzü ortada zaten,sansür yok. Ama mesele sansürden öte, küfür etmenin faydası yok. Yozlaşmışız bitti yani nokta. Kimse çocuğunu sokağa tek başına göndermesin,yüzünüze her gülene ''insan''demeyin,sırtınızı zorda kalmadıkça kimseye dönmeyin,çoklu ilişki komşuluk falan artık hikaye herkes kendine ailesine sahip çıksın ve çocuklarına doğruyu öğretsin anca bir 100 sene sonra belki böylece toparlanırız...Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
kaçamasın o hayvan can çekiştikce bu şeref yoksunu zevk alacaktı demekki kıyamam ne masum bi köpekti sabah izledim etkisinden çıkamadımVideoyu izledim hala etkisinden çıkamadım. Nasıl iğrençlik, mide bulandırıcılık tiksindim gerçekten. Köpeğin boynuna kemer bağlamış birde nasıl bir fantaziyse Allah ıslah etsin.
O alzhemier bu başka birşey hayır sizi ikna etmeyen yaşı mı? O adama gelene kadar kaç yaşında binlerce insan kediye,köpeğe,damacanaya,2 aylık bebeğe yapacağını yapıyor zaten!Ya bu cok yasli.Hatta alzhemier.Bu hastalar boyle cok don cikarir.Ve videoda kopegin yaninda don cikarmis birsey yapmiyor.O yasta erekte de olmaz bence.Alzhemierdir olsa olsa.Onda da kafa gidiktir.Bence aslini bilmeden taarruz etmemek lazim.Nefsime yenik dustum demis .Olsa olsa alzhemier fantazisi aklinca.Eski gunleri hatirlamistir kafa okadar gidiktir.
yaptım bi Cahillik diyor videoda. Bilemedim umarım hastadr bilinçli bir amcanın bunu yapması beni yıktı. Çok üzüldüm ya gerçekten gözümün önünden gitmiyorYa bu cok yasli.Hatta alzhemier.Bu hastalar boyle cok don cikarir.Ve videoda kopegin yaninda don cikarmis birsey yapmiyor.O yasta erekte de olmaz bence.Alzhemierdir olsa olsa.Onda da kafa gidiktir.Bence aslini bilmeden taarruz etmemek lazim.Nefsime yenik dustum demis ..Eski gunleri hatirlamistir belki yada ne yaptigini bilmiyor suclaninca birsey yapti sanmistir,kafa okadar gidiktir.
Ben de nasıl olduysa izledim ve kaç gündür aklımdaben maalesef videoyu gördüm kaç gündür aklımdan çıkmıyor.bir de boynuna kemer bağlamış.Helak olucaz yeminle
Haberlere baktım, bir vahşete daha karşılaştım psikolojim bozuldu
82 yaşında dışarda görsek yer veririz. Ak sakallı biri izleyemedim okudum sadece şuan kelimeleri bile toparlayamıyorum biz nasıl kişilerle yaşıyoruz nasıl bir ... Vahşiliktir
Bu insan müsveddesi daha öncede yapmıştır bu işi
Ve kriminal incelemelerde hayvanlara böyle davranışlar sergileyen çocuklarada sergiler
Uzak tutun çocuklarınızı kim olursa olsun dokundırmayın yabancılardaki kültür bizde olmalı
Şerefsizi yakalayan burda cami var diyor
Rahatsız olduğu konuya bak
Birde buna saygı duyuyorlardır işte birk daha saygınınskarakterle olduğunu gördük yaşla değil çok sinirliyim
E oha!!!!!! Yorumlara gel kafayı üşüteceğim.Ben de iğrendim izleyince.Bunlara en ağır ceza verilmeli.Bir de yorumlarda internette biri yazmış ki köpekte kaçmıyormuş kaçmıyor istiyora getiriyorlar galiba iğrenç yaratıklar.Allah yok etsin böylelerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?