köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Ben aslında Beren'i tanımıyorum, ben İstanbul'dayım o Ankara'da dün efeyi fakülteye yetiştirebilmek için telefonda tanıştık

Ben de bir oğul kaybettim, acısı içime oturdu kıza ne desem bilemiyorum, kendim iyileşemedim ki daha ...

ben çok korktum biriki gün önce yazdıklarını okuyunca, resmen hissettim o an duygularını

Anlıyorum. Sizin de başınız sağolsun. Üzülmeyin lütfen sizde.

şimdi ne haldedir kim bilir onu çok iyi anlıyorum çok üzüldüm

kızlar bende okudugumdan berı oyle uzuldum kı gozlerım doldu..bız sımdı ne desek ne yazsak tesellı edemeyız ama allah sabrını verecek..

Ben aslında Beren'i tanımıyorum, ben İstanbul'dayım o Ankara'da dün efeyi fakülteye yetiştirebilmek için telefonda tanıştık

Ben de bir oğul kaybettim, acısı içime oturdu kıza ne desem bilemiyorum, kendim iyileşemedim ki daha ...

Efe melek oldu dostlar...

Beren çok kötü, konuşamıyor

Foruma ne zaman gelir bilmem

kendime hakim olamıyorum arkadaşlar çok zor

Teselli sözleri kar etmez bazı durumlarda bilirim, tıpkı şimdi olduğu gibi.. Çok üzgünüm..

ATTRAENTE; belki yeri değil ama yine de söylemeden geçemiyecem.
Sen doğal olarak farkında değilsin ama ben hayvan sevgisinin ne olduğunu senin sayende tattım.
Bunun için teşekkür ediyorum sana..

Bende efe'nin 14 yaşına kadar sağlıklı bir yaşam sürdüğünü düşünerek teselli oluyorum.Bugüne dek duyduğum en uzun yaşayan köpecik 17 yaşındaydı o da son yıllarını hasta geçirmiş.

Berenciğim başın sağolsun canım.

yavrum kurban oldugum ben buraya gelip senin öldüğünü nasıl yazarım bu eller nasıl yazar öldüğünü bana söylemediler annem akşama doğru söylediler dedikleri an bayılmışım yavrum kalktıgımda delirdim masaları kırmışım kuzum gözyaşlarım sel oldu aktı gitti o cansız bedenini bana verdikleri an yıkıldım annem 2 saat basında bekledim belki annesi geldi diye nefes alır dedim kimseyi dokundurtmadım sana hiç kimseye el sürdütmedim kalbini dinledim oğlum belki atar diye ama atmadı çünkü buz gibi olmuştu o küçük ellerin dayanamıyorum annem evimizie gidemiyorum sokaklarda yürümekten ayaklarım parçalandı....yemek su içemiyorum yavrum telefonları kapadım o sokak benim bu sokak senin geziyorum kuzum annenin durumu çok kötü mezarına gelemiyorum annem şimdi yagmur yagıyor üşüyormusun yavrum bensiz ben olsam yanında sarılırdım odamdaki herşeyi attım annem herşeyi dışarı attım dayanamıyorum yavrum sensizliğe allahım ne olur bana yardım et herkes delirmemden korkuyor yakında deliricem hayallerim görüyorum yavrum hep seni görüyorum gözlerimi kapadıgımda sen geliyorsun oğlum bal kaymagım benim...uyuyamıyorum nefes alamıyorum annem ne olur hepsi kötü bir rüya olsun beni biri uyandırsın ne olur yavrum allahım çıldırıcam allahım yardım et ne olur

Cok üzüldüm benim de simarigim vardı geçen sene kaybettim köpeğimi cok zor bir durum insan yazacak bir sey bulamıyor.

Seni de zehirlememişimdir umarım

Hayvan sevgisi bazen insanın her şeyi oluyor, şu an dizlerimin bağı çözülmüş durumda, oğlumun battaniyesi kucağımda ne yapacağımı bilmiyorum

Beren sağlam dur ne olur, bir hastaneye git ve sakinleştirici yaptır bu uyumana yardım eder, uyuyarak bir kaç gün geçirirsen biraz toparlanırsın. Bunun tarifi de tesellisi de yok ama hala nefes alıyoruz o halde dayanacağız. Ben seni hiç tanımıyorum ama inan şu an yüreğim yanında arkadaşım biraz sabır bol bol dua et

annem yerde yatıyorum biliyormusun yatakta yatarsam yanıma gelirsin gibi oluyor üstüme bir şey örtmüyorum örtersem sen battaniyenin altına gelirsin diye kalbim çıkıyor allahım çıldırıcam allahım ne olur yardım et konuşamıyorum gözlerim şiş gözümü açamıyorum yavrumm beni nasıl bıraktın bebeğim bana söylemediler öldüğünü annem yanında olamadım son anlarında belki beni görmek istedin belki annem gelsin dedin duymadılar seni dime yavrum gözlerine o güzel gözlerine bakamadım yavrum allahım çıldırcam ne olur dua edin benim için kafayı yedim hayal görüyorum

Beren, nolursun sakin ol bitanem. Biz de suçluyuz çok ümit verdik sana, beklentilerini yükselttik. Kendi adıma özür dilerim canım.

Söyleyebileceğim hiçbir acı dindirici sözcük yok. Ne denir ki, "lütfen sakin ol"dan başka. Annesini izliyor Efe'cik, seni üzgün, kırgın görmesin nolursun..

Seni de zehirlememişimdir umarım

Hayvan sevgisi bazen insanın her şeyi oluyor, şu an dizlerimin bağı çözülmüş durumda, oğlumun battaniyesi kucağımda ne yapacağımı bilmiyorum

Bilakis zehir değil hayat verdin bana..

Berenin biraz önce yazdıklarını okudum diyecek bir şey bulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…