köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Çok zor gerçekten hayvan derdini, acısını bile anlatamıyo. Elden de bi'şey gelmeyince
Allah büyük, şifasını verir inşallah.
Öyle güzeller ki insan dayanamıyo onların acı çekmesine.
İnşallah Beren güzel haberlerle döner...

Sırf efeyi merak ettiğim için açtım ama hala bi haber yok Umarım herşey yolundadır...:26:

Bundan kısa süre önce görseydim bu başlığı dikkatimi çekmez okumaya gerek duymazdım. Ama şimdi öyle iyi anlıyorum ki sizi..
Umarım her şey yolundadır ve güzel haberlerini alırız Efe'nin.

Haklısın iyi düşünmek lazım, nerden geldiyse üzerime bu panik, nefesim daralıyor. İyi olacak Allah'ın izniyle

Bereni cep telefonundan aradığınızı söylemiştiniz acaba size dönüş yaptı mı merak ettim cidden...

Konuyu acip kapiyorum surekli dayanamadim sonunda... nokurr iyi haberlerle gelsin efe...

Konuya bakmaya korkuyorum. Bizimde aynı cins aynı renk bir kızımız var ailemizde. İçim cız etti. Bebek onlar. Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. O küçücük bedenleri ne acılar çekiyor. Dilleride yok dertlerini anlatacak. Tüm kalbimle efenin iyileşmesini diliyorum. Kıyamam ben o yavruya. Güzel haberler verin nolur...

İnşallah güzel haberle gelirsin Beren. İçim cız etti konuyu okuyunca. Allah yardımcısı olsun, onlar çok masum. İnşallah Efe sağlığına kavuşur, kıyamam.

Kötü dusunmeyelim bu saate kadar haber vermedi ama bir sey olsa yazardı bence belki vakti olmuyordur efecigin bakıma ihtiyacı vardır.inşallah iyi haberler alacağız

Umuyorum kötü bir şey olmamıştır efe'ye.

Sabah son durumu okudum, derse girmem gerektiğinden bir şey yazamadım içim içimi yedi durdu. Beren'in bu zamana kadar bir şey yazmaması hayra alamet değil gibi geliyor bana ama ümidimi koruyorum.

Narkoz mu fazla verildi ne oldu anlayamadım ki.. Pofff !.

Umarım iyidir, aslında narkoz denince korktum ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…