köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Sabah işe gelir gelmez açtım ama hala bi haber yok.. Çok merak ediyorum.. Efe hepimizin köpeği oldu bi anda.. İnşallah beren hemen dönüş yapar..

Beren sürekli bilgi veriyordu....Vet.deyken bile....Tel.'i kapaması.....Mesaj yazmaması.....Herşey Allah'ın takdiri...

İlginç .. Eninde sonunda dönüş yapar heralde..

Siteye girince ilk olarak buraya baktım ama geri dönüş yapmamışsınız.
Bu kadar kişi güzel haberlerle dönmenizi bekliyor..

Sanırım bi sorun var iyi olsaydı o an bizimle paylaşırdı diye düşünüyorum.. Bu zamana kadar yazmadığına göre üzgün olabilir

bende merakla bekliyorum. inşallah kötü bişey yoktur

Kötü bir şey oldu sanırım. Konu sahibi mutlaka haber veriyordu gelişmeleri

Efe melek oldu dostlar...

Beren çok kötü, konuşamıyor

Foruma ne zaman gelir bilmem

kendime hakim olamıyorum arkadaşlar çok zor

Çok üzüldüm:2:

Nedenir ki şimdi,Beren elinden gelen herşeyi yaptı demek ki ömrü buraya kadarmış inşallah Beren en kısa sürede toparlanır....

Offfffffffff
Melek oldu gerçekten..
Çok zor çok...
Allah yardımcısı olsun Beren'in..

dişleri düzelınce eskısı gıbı olur..allah korusun nıye olsun..hayvanları cok sevıyorum ama besledıgım bır hayvan yok suan..

Kıza aptal aptal o kadar ümit verdim bide. İçim yandı resmen, kahretsin!

Fotosunu görmeseydim keşke ya, o bakışlar yavrum benim. Cennette huzur bulsun dilerim...

Beren'le konuşursanız ATTRAENTE, lütfen üzüntümüzü bildirin..

ay sımdı okudum cok üzüldum..zamanla alışıcak inş bu duruma..o sahıbının üzülmesını istemezdı gulsun ısterdı o yuzden sahıbı moralını toplar ıns en kısa zamanda..benımde papaganım olmustu cok aglamıstım bılırım bu acıyı..ama hıc unutmadım hep kalbımde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…