- 19 Mart 2015
- 2.112
- 1.831
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Avrupa yakasında. Barınak önerisinde falan bulunacaksanız bulunun. sorun değil İstanbul'un neresinde olursa olsun gidip bakabilirim.Nerede oturuyorsun istanbulda?
http://listelist.com/istanbul-turkiye-hayvan-barinaklari/Avrupa yakasında. Barınak önerisinde falan bulunacaksanız bulunun. sorun değil İstanbul'un neresinde olursa olsun gidip bakabilirim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim bunları aynen soracağım onlara.Safkan üretim yaptıklarını iddia ediyorlar, damızlıklarının federasyon kayıtları var mıymış? Üretim izinleri var mıymış, yavrular federasyondan A veya B sınıfı secere almış mı? Hiç sanmam. Secereli üretim yapan bir çiftlik olduğunu iddia eden yerin federasyon onaylı olması lazım, aklınızda olsun.
İkincisi 45 günlük köpeğin puppy dp, hadi en fazla 1 tane karma aşısı olur, başka aşısı daha yapılmamış olur.
Evet farkettim çok fazla hatalı yazım var sitede. Ama bunun siteye verdikleri önemle alakalı olduğunu düşünüyorum. Belki hatalı yazımların farkında bile değillerdir.Kopek isimlerini gectim beybi fece nedir yaw
Eh 30. ve 45. gün diyorlarsa yine bir derece mantıklı.Bilgilendirme için teşekkür ederim bunları aynen soracağım onlara.
Bana aşı konusunda şu bilgiyi verdiler ; iç ve dış parazitlerinin yapıldığını, 30. gün ve. 45. gün yapılması gereken aşıların yapıldığını zaten bunların hepsinin kimliğinde yazılı olduğunu söylediler.
Olmadığı halde var diyemezler dimi ?Eh 30. ve 45. gün diyorlarsa yine bir derece mantıklı.
Ama federasyon ve secereyi mutlaka kesin konuşun. Türkiye'de federasyon kaydı ve izni olmadan kesinlikle secereli üretim yapılamaz.
Diyebilirler. Ne üçkağıtlar dönüyor köpek piyasasında.Olmadığı halde var diyemezler dimi ?
Şunları sorun;Olmadığı halde var diyemezler dimi ?
Eğer arayabilirseniz gerçekten o kadar iyi olur ki. Üstlerde alacağım çiftliğin linkini atmıştım. Eğer onlarla görüşüp bana dönüş sağlayabilirseniz yatıp kalkıp size dua edebilirim. :))Şunları sorun;
Secereli üretim mi yapıyorlar, yavruların secere evrakı var mı?
Varsa üreticinin (yani çiftliğin) ve damızlıkların KIF (Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu) kayıtlı olması lazım, üretici kayıt numarasını isteyin.
Damızlıkların üretim izinli olup olmadığını sorun. İzinli olmaları gerekir.
Federasyon izinli üretimlerin hepsini kayıt altına alır. Doğumun ve yavruların kayıtlı olup olmadıklarını sorun.
Yavruların secere evrakının düzenlenmesi gerekir, örneğini isteyebilirsiniz.
Bunların (çiftliğin KIF kaydı, damızlıkların üretim izni, doğumun KIF kaydı, yavruların KIF kaydı) biri bile eksikse secere belgesi düzenleyemez.
edit: İsterseniz secere konusunda ben arayabilirim çiftliği.
Aradım ulaşamadım, görüşür görüşmez yazarım.Eğer arayabilirseniz gerçekten o kadar iyi olur ki. Üstlerde alacağım çiftliğin linkini atmıştım. Eğer onlarla görüşüp bana dönüş sağlayabilirseniz yatıp kalkıp size dua edebilirim. :))
pekala, bekliyorum sizi. :)Aradım ulaşamadım, görüşür görüşmez yazarım.
Anca ulaşabildim.pekala, bekliyorum sizi. :)
Şu bagajda taşıma olayı bence abartılıyor. Uzun yolda şoförler bile bagaj yanında kendilerine ayrılan bölmede yatıyorlar. Ben de uzun yola gideceğim, kendi arabam yok, otobüs firmaları ne desek de yanımda izin vermiyorlar. Mecburen ben de kedimi kafesinde bagaja koyacağım. İnanın o kadar üzülüyorum ki ama başka hiçbir yolu yok götürmemin.. Öyle tatile falan da gitmiyorum burda bırakayım. Görev yerime gidiyorum, bir dahaki yaza kadar ordayım, sadece yarıyıl tatilinde gelip gideceğim. İnternetten araştırdım bu şekilde yapanları, sorun çıkmadığını, molalarda hayvanı dışarı çıkardıklarını söylemişler. Elimden başka bir şey de gelmiyor açıkçası, bu benim vicdansız olduğumu göstermez diye düşünüyorum.Otobüsle gönderecekler değil mi? Kutuya koyup bavulla aynı yerde taşıtacaklar. Bu bile vicdanları olmadığının göstergesi emin olun. Gelirken ölür mölür dertleri değil, onlar paralarını almış olacaklar. O kadar çok canı yanan var çiftliklerden tahmin bile edemezsiniz. Siz gelin vazgeçin.
Oradan değil başka bir yerden edindim. :) Teşekkür ederim ilgin ve uğraşın için. :)Anca ulaşabildim.
Anne babanın seceresi olduğunu, yavruların secereleri olmadığını söylediler. Dolayısıyla yavrular için herhangi bir saflık garantisi beklemeyin.
Vicdana sığan şeyler kişiden kişiye değişebilir, her konuda keskin sınırlar olmayabilir.Şu bagajda taşıma olayı bence abartılıyor. Uzun yolda şoförler bile bagaj yanında kendilerine ayrılan bölmede yatıyorlar. Ben de uzun yola gideceğim, kendi arabam yok, otobüs firmaları ne desek de yanımda izin vermiyorlar. Mecburen ben de kedimi kafesinde bagaja koyacağım. İnanın o kadar üzülüyorum ki ama başka hiçbir yolu yok götürmemin.. Öyle tatile falan da gitmiyorum burda bırakayım. Görev yerime gidiyorum, bir dahaki yaza kadar ordayım, sadece yarıyıl tatilinde gelip gideceğim. İnternetten araştırdım bu şekilde yapanları, sorun çıkmadığını, molalarda hayvanı dışarı çıkardıklarını söylemişler. Elimden başka bir şey de gelmiyor açıkçası, bu benim vicdansız olduğumu göstermez diye düşünüyorum.
Otobüs yolculuğunda ilaç kullandınız mı?aah ah biran 8 sene önceki hallerimiz geldi aklıma güleyim mi ağlayım mı bilemedim,ama daha çok gülesim geliyo sanırım40 günlük geldi bana eşek sıpası şimdi 8 yaşını doldurdu ,şuan tam ayağımın dibinde uyuyo 2 gün sonrada kardeş geliyo Allahın izniyle bebişimiz olacak inşallah sizde cinsi ne olursa olsun böyle uzun yıllar ayrılmazsınız.ilk 1 sene zor ama şimdi evin bi bireyi ve evet o hala heyecan ve enerji patlaması olan bi Golden sadece daha akıllı uslu
yolculuklarla ilgilide tecrübemizi paylaşayım ilk 3 senemiz benim okulum dolayısıyla bol bol otobüs yolculuğu yaptık diğerlerini bilmem ama koçun otobüsleri bagajları havalandırmalı ve rahat edeceği şekilde etrafını valizlerle kapatmadan yerleştiriyolar. en son 4 sene öncede evlendikten sonra eşimin işi dolayısıyla yurt dışına taşındık uçağa bile bindi.yine havalandırmalı canlı hayvan taşıyan uçaklardan yoksa almıyolar zaten.tabiki hayvancağız çokta mutlu olmuyodur o şekilde gitmekten ama ben 8 senedir birçok kişi gibi nasıl götürücem diyip terketmedim onu hala birlikteyiz önemli olanda bu bence.
ilk zamanlar veterinerimiz önerdiği bi şurup veriyodum ama çok kötü oluyo zavallım ne tam uyuyo ne ayık gibi sonra hiç bişey vermeden denedim ne sesi çıktı ne kusma oldu molalarda çıkarıp dolaştırdığumda ve yolculuk sonrasıda gayet iyiydi o yüzden bidaha ilaç vermedimOtobüs yolculuğunda ilaç kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?