ben burda neler çekiyorum kadının kadına desteği de ne güzel, göstereyim mesajları gelin özeleSenin gene iyiymiş ben sevgilinin döndüğüne bile inanmıyorum
Çok sinirlendim o kadar sinirlendim ki bir yandan fa korkuyorumBu nerenin zorbası ya istenmediği halde gelmek ne münasebet. Kades+biber gazı
Kınarsam başıma da gelsin miben burda neler çekiyorum kadının kadına desteği de ne güzel, göstereyim mesajları gelin özele
Manyak mıdır nedir eve ve iş yerine gelmiş. Polise şikayet edin hemen.Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
Akıl akmak için yazıyorum inanın korkudan ne yapacağımızı bilemedimRahatsız oluyorsan , anlattığın gibi fiziksel taciz boyutuna geldiyse şikayetçi ol. Ay sevgilim yazdı ay eski sevgilim döndü ay peşimde ay yalvarıyor diye konu açıp durma gerçekten rahatsızsan ver polise
Basit bişeymi ya adam kapıya dayanmış haberleri izlemiyorsunuz heralde malum trdeyizniye herşeyi bu kadar büyük büyük yaşıyorsunuz siz ya..
KatılıyorumAslında bütün kadınlar bir dövüş kursuna gitse çok iyi olur, ben de gitmek istiyorum. Şerefsiz erkeklere karşı kendimizi savunmamız gerek psikolojik ve fiziksel olarak.
Anasının numarası da yok aklıma geldi. Kadesi indirdim. Yaptığın suç bir daha asla karşıma çıkmaya çalışma bitti dedim inşallah daha fazla ısrarcı olmaz iş yerine eve gitmek ne demek ya zorlaOnce anasini babasini ara. Bir daha gelirse polis cagiririm sahip cikin oglunuza de. Telefonuna kades indir. Bir daha gelirse kadesten polis cagir. Daha cabuk gelirler kacmaya firsati olmaz.
Yok beddua tarzım değil banane sizden ayrıca ya yazdıklarınıza çok anlam yüklemiyorum neyi yaşadığımı bilen benim inanıp inanmamak serbestKınarsam başıma da gelsin mi
Aynen serbest olduğu için inanmamayı tercih ediyorumYok beddua tarzım değil banane sizden ayrıca ya yazdıklarınıza çok anlam yüklemiyorum neyi yaşadığımı bilen benim inanıp inanmamak serbest
Bu suç bir daha sakın yapma dedim. Direkt etsem aslında bir daha cesaret edemez ama ters teper diye de korkuyorumManyak mıdır nedir eve ve iş yerine gelmiş. Polise şikayet edin hemen.
Online ortam nerde kaldığımı yazmaya da çekindim şu an karışık oldu o yüzden :/Siz farklı yerde mi kalıyorsunuz? İşyerine gidip sizi mi sormuş, eve gidip annenizin karşısına mı çıkmış?
Ters tepmez, hiçbir halt yapamaz, uzaklaştırma aldırırsın. "Bu suç bir daha sakın yapma" cümlesi onu korkutmaz. Polise gidicem deyin direkt.Bu suç bir daha sakın yapma dedim. Direkt etsem aslında bir daha cesaret edemez ama ters teper diye de korkuyorum
Tamam öyle diycem rezalet şu yaşattıklarına bakın ya inanamıyorum ben hiç erkek seçemiyorum demekki asla asla beklemediğim bişeydi ondan. Üstelik travmam var daha önce fiziksel şiddete uğramıştım ayrıldığım sevgilimden hadi o zaman 20 lerimdeydim cahildim adam seçememişim de buna ne demeli yaTers tepmez, hiçbir halt yapamaz, uzaklaştırma aldırırsın. "Bu suç bir daha sakın yapma" cümlesi onu korkutmaz. Polise gidicem deyin direkt.
Hayır yazmayın zaten de. Adam oralara geldiğini kendisi mi söyledi. İşyerindekilerin veya annenizin karşısına mı çıkmış. Ne demiş tam olarak? Kendi söylüyorsa belki yalan söylüyordur gelmemiştir.Online ortam nerde kaldığımı yazmaya da çekindim şu an karışık oldu o yüzden :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?