Yok yok gitmiş iş yerindekilere sormuş. Evin fotoğrafını da attı. Rezalet. İnanın tek umut verici bişey demedim bitti yoluna bak dedim. Daha da kamçılanıyorlar mı reddedilince anlamıyorum yaHayır yazmayın zaten de. Adam oralara geldiğini kendisi mi söyledi. İşyerindekilerin veya annenizin karşısına mı çıkmış. Ne demiş tam olarak? Kendi söylüyorsa belki yalan söylüyordur gelmemiştir.
Kendini suçlama daha fazla. Belki de çocukluk şemalarınla ilgili bir durum olabilir. Toksik erkeklere çekiliyor olabilirsin? Değersizlik hissi varsa onu kapatmaya çalışmak lazım. Psikiyatri hizmeti dışında psikoterapi alıyor musun? Her erkek aynı değildir. Ama her zaman aynı tip erkeklerle karşılaşıyorsan içine dönmen gerek.Tamam öyle diycem rezalet şu yaşattıklarına bakın ya inanamıyorum ben hiç erkek seçemiyorum demekki asla asla beklemediğim bişeydi ondan. Üstelik travmam var daha önce fiziksel şiddete uğramıştım ayrıldığım sevgilimden hadi o zaman 20 lerimdeydim cahildim adam seçememişim de buna ne demeli ya
Psikoterapi de alıyorum evet. Bilmiyorum inanılmaz canım sıkkın annemde beni suçluyor senin yüzünden diye. Ayrıldık 3 ay oldu ya ne oldu da 3 ay sonra bunlar yani.Kendini suçlama daha fazla. Belki de çocukluk şemalarınla ilgili bir durum olabilir. Toksik erkeklere çekiliyor olabilirsin? Değersizlik hissi varsa onu kapatmaya çalışmak lazım. Psikiyatri hizmeti dışında psikoterapi alıyor musun? Her erkek aynı değildir. Ama her zaman aynı tip erkeklerle karşılaşıyorsan içine dönmen gerek.
Mesajda ona ne yazmıştın? Kendisi yurtdışından mı geldi oraya ?Psikoterapi de alıyorum evet. Bilmiyorum inanılmaz canım sıkkın annemde beni suçluyor senin yüzünden diye. Ayrıldık 3 ay oldu ya ne oldu da 3 ay sonra bunlar yani.
Evet yurtdışından geldi. İlk yazdığında hastalığımda yanımda olmadın istemiyorum ayrıldık 3 ay oldu dedim. Gezmiş tozmuş barışmaya geliyor şimdi de. Yurtdışından geldi. Büyük bir şirkette çalışıyor şirkete şikayet etmekle bile tehdit edebilirim o nasıl iş yerime gidiyorsa ben de böyle yaparımMesajda ona ne yazmıştın? Kendisi yurtdışından mı geldi oraya ?
Peki evin fotoğrafını sana mı attı? Onu engellememiş miydin her yerden? Bunca zaman görüşmeye üşenen herifin yurtdışından yanına gelmesi de bir tuhaf. Sen daha iyi olunca mı görüşesi gelmiş. Tabi yedekte kimse kalmadı, arandı ama birini bulamadı. Fotoğraf detayı da gözdağı vermek için olabilir. Bence meseleyi daha fazla uzatmadan polise şikayet edip uzaklaştırma aldırman iyi olur.Evet yurtdışından geldi. İlk yazdığında hastalığımda yanımda olmadın istemiyorum ayrıldık 3 ay oldu dedim. Gezmiş tozmuş barışmaya geliyor şimdi de. Yurtdışından geldi. Büyük bir şirkette çalışıyor şirkete şikayet etmekle bile tehdit edebilirim o nasıl iş yerime gidiyorsa ben de böyle yaparım
Telefondan engellememiştim ama sildim profil fotomu vs göremiyordu engellesemiydim daha iyiydi bilmiyorum ya. İçimdekileri söyledim hastayken terkedilmek bana da zor gelmişti çünkü. Böyle yapıcağını nerden bileyim terkeden oydu. Bence de bitti dediğim halde hala yazıyor. Şu an bu kadarı tacize giriyor polise şiksyet etmeye gidiyorum yazdımPeki evin fotoğrafını sana mı attı? Onu engellememiş miydin her yerden? Bunca zaman görüşmeye üşenen herifin yurtdışından yanına gelmesi de bir tuhaf. Sen daha iyi olunca mı görüşesi gelmiş. Tabi yedekte kimse kalmadı, arandı ama birini bulamadı. Fotoğraf detayı da gözdağı vermek için olabilir. Bence meseleyi daha fazla uzatmadan polise şikayet edip uzaklaştırma aldırman iyi olur.
Benim bir arkadaşım sevgilisinden ayrılınca sevgilisi sürekli başka numaralardan , hesaplardan yazıp onu rahatsız ediyor , tehdit ediyordu. En son arkadaşım bana olayı anlattı ve ben de "karakola git ona karakolun fotoğrafını at tutuşsun" dedim. Gerçekten de karakola gidip fotoğraf attı ve bir süre yazmamaya başladı. Ama bu kişi durur mu durmaz mı belli değil. Direkt şikayet etmek daha iyi olur.Telefondan engellememiştim ama sildim profil fotomu vs göremiyordu engellesemiydim daha iyiydi bilmiyorum ya. İçimdekileri söyledim hastayken terkedilmek bana da zor gelmişti çünkü. Böyle yapıcağını nerden bileyim terkeden oydu. Bence de bitti dediğim halde hala yazıyor. Şu an bu kadarı tacize giriyor polise şiksyet etmeye gidiyorum yazdım
Benim bir arkadaşım sevgilisinden ayrılınca sevgilisi sürekli başka numaralardan , hesaplardan yazıp onu rahatsız ediyor , tehdit ediyordu. En son arkadaşım bana olayı anlattı ve ben de karakola git ona karakolun fotoğrafını at tutuşsun dedim. Gerçekten de karakola gidip fotoğraf attı ve bir süre yazmamaya başladı. Ama bu kişi durur mu durmaz mı belli değil. Direkt şikayet etmek daha iyi olur.
Evet gelmiş oradan pat diyeBu adam yurt dışında değil miydi?
Sen şikayet etmen icin ne bekliyon gelip sana zarar vermesinimiEvet gelmiş oradan pat diye
Edersem de gelip zarar vermez mi niye ettin diye bilmşyorum annem etme diyor. Dedim şikayet edicem şirketine yazıcam diye tamam yazmıycam dedi.Sen şikayet etmen icin ne bekliyon gelip sana zarar vermesinimi
Abartmayın isterseniz. Evet son zamanlarda çok korktuk ama bu adam belli ki rahat bir tip sizi görmeye çalışmış..Evet yurtdışından geldi. İlk yazdığında hastalığımda yanımda olmadın istemiyorum ayrıldık 3 ay oldu dedim. Gezmiş tozmuş barışmaya geliyor şimdi de. Yurtdışından geldi. Büyük bir şirkette çalışıyor şirkete şikayet etmekle bile tehdit edebilirim o nasıl iş yerime gidiyorsa ben de böyle yaparım
Karakola gidip şikayetçi ol ısrarlı mesajlarını göster beni takip ediyor iş yerime evime geliyor de.Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
Hayır bitti dememe rağmen iş yerime sonra evime gidiyor nasıl korkmayayım ya. Evet eğitimli biri ama asla bunları da yapmasını beklemezdim. Kimin ne yapacağı belli mi olur. Ruh sağlığı kötü değil ama iyi mi şunları yapıyorsa şu an ben de bilmiyorum. Pişman olmuş o net ama görmek konuşmak istemediğimi söylediğim halde zorbalık değilmi yaptığı.Abartmayın isterseniz. Evet son zamanlarda çok korktuk ama bu adam belli ki rahat bir tip sizi görmeye çalışmış..
Zaten adam Yurtdışından.. Belli ki kariyer sahibi biri. Tabi ruh sağlığı kötü biri mi?
Kadın haklarına nasıl bakıyor?
Belki pişman oldu ve sizi görmek istedi. Ben üstelemeyeceğini düşünüyorum. Zaten siz de başka Şehirde tedavi oluyorsunuz. İstemiyorsanız istemiyorsunuz.
Tek kötü yanı AVM'ye almıyorlar.Cagir polisi , polis gelince poposu tutusur merak etme. Bana kalirsa biber gazi al, bir siseyi yuzune doya doya bosalt ... Bir kez metroda bir kiz bir elemanin yuzune sikmisti yemin ediyorum butun vagona yayildi kendimi sonraki durakta disari zor attim. Yuzyilin icadi biber spreyidir bence.
Ne olacaktı dayak filan keser mi pes yahu pesöff sanki önemli bir şey olmuş gibi başlığa bak...
Nereye gitmis yurtdışına geri mi dönmüş?Peki ona diyeyim mi polis çağırıcam diye korkar ısrarı bırakı mı. Şu an gitmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?