Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Alaaluna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
318
188
103
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
Her neyse bugün eski eş kişisi aradı 4 -5 günlüğüne çocuğu almamizi istedi. Yarın almaya gidecektik ki bir kaç saat sonra eşime 2 sayfalık bir mesaj atmış. Ayrı olmalarının çok saçma olduğunu , kendisinin bir hata yaptığını pişman olduğunu , zaten eşimin beni sevmediğini, esimin ondan başka birisini sevmeyecegini, birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini vs vs yazmış. Kızlarını 4 5 gün bize göndereceğini eğer eşim isterse sonrasında kendisinin geleceğini yazmış... esimin rengi atti saklamaya çalıştı mesajı binbir tehditle aldım teli elinden . Şimdi telefon bende ne yapacağımı düşünüyorum. Kayinvalidelerle paylasmalimiyim. Gorumcem çok anlayışlı akıllı bir kadin en azından onunla mi paylaşmalıyım.
Not.: Eşimle aramız çok iyi şükür ben ellerimle göndersem eşim tekrar aynı hayatı yaşamayı istemez. Ama Arada çocuk var diye ağzını açıp 2 sert kelam edemez o hanıma.

İki senelik evlisiniz zaten biçok şey oturmuştur,o eşinizi geri istese de önemli değil,eşiniz tavrını koyduktan sonra bişey olmaz inş

Bende bunu anlamıyorum,tepki vermesi gereken kişi eşiniz.
Şimdi siz kvnize görümcenize söyleyeceksiniz onlar mı halledecek bu meseleyi.
Mesele sorun kiminse o halletsin.
Arada çocuk var diye neden sert bir laf edilemiyor,bu şekilde hakeden insana edilmesi gereken neyse o edilir.
Bence eşinizle beraber güzel bir cevap verin,başka kimseyi de karıştırmayın.

Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
Her neyse bugün eski eş kişisi aradı 4 -5 günlüğüne çocuğu almamizi istedi. Yarın almaya gidecektik ki bir kaç saat sonra eşime 2 sayfalık bir mesaj atmış. Ayrı olmalarının çok saçma olduğunu , kendisinin bir hata yaptığını pişman olduğunu , zaten eşimin beni sevmediğini, esimin ondan başka birisini sevmeyecegini, birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini vs vs yazmış. Kızlarını 4 5 gün bize göndereceğini eğer eşim isterse sonrasında kendisinin geleceğini yazmış... esimin rengi atti saklamaya çalıştı mesajı binbir tehditle aldım teli elinden . Şimdi telefon bende ne yapacağımı düşünüyorum. Kayinvalidelerle paylasmalimiyim. Gorumcem çok anlayışlı akıllı bir kadin en azından onunla mi paylaşmalıyım.
Not.: Eşimle aramız çok iyi şükür ben ellerimle göndersem eşim tekrar aynı hayatı yaşamayı istemez. Ama Arada çocuk var diye ağzını açıp 2 sert kelam edemez o hanıma.
görümcen kv bal şeker de olsa ikinizin arasındakileri paylaşma bak zamanında o kadında bal şeker di şimdi nerede biraz mantık bir hata bir soğukluk bitirir evliliği ama yaptıkların unutulmaz o yüzden sessizliğini koru eşine de söyle cevap yazmasın sende yazma en güzel cevap tepkisiz kalmaktır kadın yüzsüzlük yapıp mesajımı okudun mu derse eşine söyle ha çok uzundu ya değmez okumaya desin geçsin

Keşke hiç okumasaydınız hiç görmemiş gibi davranın eşiniz de kesin ve sert bir dille bildirsin öyle birşeyin söz konusu bile olmayacağını

Gorumceniz madem aklı başında bir kadın onunla paylasin o daha iyi taniyordur o kadını

Eşinize güveniyorsanız kafanıza takmamaya çalışın, bitmiş gitmiş ki adam sizinle evlenmiş

Sizinle evlenince değere binmiş sanırım eşiniz. Artık başkasıyla evli olan bir adama bu minvalde mesajlar atması çok ucuz, eşinizin bu cesareti vermesi ayrı düşündürücü. Siz, görümceniz,kayınvalideniz hiçbirinizin konuşması yahut tepkisi eşinizinki kadar etkili olmaz. O yüzden eşinizle konuşun tepkisini koysun

Sizin bu durumda göstereceğiniz tepki eşiniz üzerindeki izlenimizi çok etkiler. Sakin kalmanızda fayda var bence. Eşinize güvendiğinizi gösterin ve hissettirin ki eski eşinin yaptığını o da çok ciddiye almasın bence. Eski eş hakkında yorum yapmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum hele de bir çocuk varken

Gereken cevabı eşiniz vermeli.bu rahatlığı nerden buluyor bu kadın bence eşiniz sert bi şekilde uyarmalı ki bu konu açılmasın bir daha.eski eşle görüşüyorsa görümce anlatın ki uyarsın ama söylerken araları bozulur değil de onlar ayrışmaz seviyor birbirlerini boşa bekleme falan desin.

Hıc yakışıksız olmus ayıp ya, bu da yuva yıkmaya tesebbus esın konusmalı, hemde seert bı sekılde ne demek senı sevmıyormus bu da nerden cıkmıs? acaba esın mı demıs? Ladın bu cesaretı nereden bulmus!

Gereken cevabı eşiniz vermeli.bu rahatlığı nerden buluyor bu kadın bence eşiniz sert bi şekilde uyarmalı ki bu konu açılmasın bir daha.eski eşle görüşüyorsa görümce anlatın ki uyarsın ama söylerken araları bozulur değil de onlar ayrışmaz seviyor birbirlerini boşa bekleme falan desin.
Görümcem yada ailenin herhangi bir ferdi ile görüşmüyorlar. Esim ne kadar sert konuşabilir bilemiyorum.Kendisi hiç cevap vermeme taraftarı. Esim kızına çok düşkün. Zaten konuşamıyorlardı kızıyla şimdi hepten gorusturmeyecek diyor. Kız etkilenecek diyor .

Bence aileye açmayın bu konuyu eşiniz hallettsin.sizin huzurunuz için 3 5 laf etsin.sayın sövsün demiyorum ama bu şekilde bir daha yazma ben çok mutluyum demeli en azından.
Kendi ne düşündü cevap yazma konusunda

Back
X