- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Sağolun,tecrübe ettim arkana bakmadan kosacan eğer bakarsan yandin.Benim basima gelse bende aynisini yapardim heralde.. gecmis olsun ..
Valla o an sadece kaçmayı olanca kuvvetimle koşmak geldi aklıma ve öyle yaptım. Dikkatli olun.Kusura bakmayın ama güldüm.. o an çok korkuludur eminim, benimde sokakta başıboş dolaşan köpeklere karşı fobim var. Oturduğum yerde sürüsüne bereket ama Allah'tan saldırgan değiller... Öyle durumda oturun hareket etmeyin derler ama bende kaçardım kesin !
sağolun,sizin ki daha fenaymis ben bana temas ettiği an bayirlidim valla artık parcalarlardi beni : ( sizede geçmiş olsun.Cok buyuk gecmis olsun..
Daha gecen ay sabahin korunde sinava giderken kopek saldirdi ..
Donup kaldim. Kimildayamadim yerimden. Kacarsam yakalardi beni. Sakinmisim gibi gorunmeye calistim ama koluma falan tirmandi hirladi :) yine yakalandim gerci :) bacaklarimda deprem oldu resmen nasil titriyorum anlatamam..
Kopegin gozlerini unutamiyorum masallah zeytin gibiydi cok tatliydi ama ben fena korktum :) uykuluydum bide..
Ne yapacagimi bilemedim
Cok korkmustum
bence de koşun kesinlikle koşun.bende olsam aynısını yapardım
köpeklerden çok korkarım
nefesini ensemde hissettim sanki bu an dursam isirirdi çok korktum.Havlayan köpek ısirmaz derler.Onlar tedirgin olduklari icin havliyorlar.Siz kacinca da oyuna cevirmisler. Dönüp höt deseniz dağilırlardi belki.
Yani herkesin aklına o gelir. Geçen sene burada bir kurt köpeği vardı saldırgan değil ama benim korktuğumu hissetigi anda hayvanın bakışları değişti, eşim gayet sakin davranırken ben telaşlı şekilde hızla yürüdüm hayvan hiç hoşlanmadı o durumdan, eşim yanına gidiyor gayet sakin hayvan beni görünce dikiliyor ağaya ve ters ters bakıyordu, korkuyu inanılmaz anlıyorlar. Yolumu değiştirdim geldi yine beni buldu en sakin dedikleri hayvanı bile o gece delirtmeyi başardım dengesiz hareketlerimle. Eşim yanımda olmasa parçalardi herhalde beni. Sahipli köpeklerden korkmuyorum (sahibi yanında olduğu sürece) ama başıboş olanın ne yapacağı belli değil :sValla o an sadece kaçmayı olanca kuvvetimle koşmak geldi aklıma ve öyle yaptım. Dikkatli olun.
bence dahada tirsin,Allah göstermesin size ölüm kalım savaşı verdim.Ooo cok fena bende tirsarim buyuk kopeklerden....
aklıma gelmedi o an bu daha yaşamam umarım ama yasarsam denetimçömelince köpek bişey yapmadan uzaklaşıyormuş
o panikle ben de topuklarımı popoma vura vura kaçardım:) inşallah bidaha başına gelmezaklıma gelmedi o an bu daha yaşamam umarım ama yasarsam denetim
Hakkaten öyle uzunca bir müddet evden çıkmam ben sakinide saldiriyor,birbirlerini kiskirtlar sanırım ne güzel yolumda gidiyorum niye saldirirsiniz demi.Yani herkesin aklına o gelir. Geçen sene burada bir kurt köpeği vardı saldırgan değil ama benim korktuğumu hissetigi anda hayvanın bakışları değişti, eşim gayet sakin davranırken ben telaşlı şekilde hızla yürüdüm hayvan hiç hoşlanmadı o durumdan, eşim yanına gidiyor gayet sakin hayvan beni görünce dikiliyor ağaya ve ters ters bakıyordu, korkuyu inanılmaz anlıyorlar. Yolumu değiştirdim geldi yine beni buldu en sakin dedikleri hayvanı bile o gece delirtmeyi başardım dengesiz hareketlerimle. Eşim yanımda olmasa parçalardi herhalde beni. Sahipli köpeklerden korkmuyorum (sahibi yanında olduğu sürece) ama başıboş olanın ne yapacağı belli değil :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?