Korku,panik,adrenalin..

Amca da öyle dedi sakinlestikten sonra bı kostum ama görmeniz lazım diye anlatıyorum güya hava atacam amca da kızım köpek yakalamak isteseydi,yenerdi seni dedi. Kaldım öyle. O köpek niye öyle yapıyor hiç bir fikrim yok : (

Hakkaten öyle uzunca bir müddet evden çıkmam ben sakinide saldiriyor,birbirlerini kiskirtlar sanırım ne güzel yolumda gidiyorum niye saldirirsiniz demi.
Yavruları varsa onun için de bunu yapıyorlar ya da aralarında dişi, hasta ya da problemli bir köpek varsa yine aynı şekilde tepki veriyorlar ha bir de açlarsa. En büyük etken de korktuğunuzu hissetmesi... Allah muhafaza bir kaç kere kapana kısıldım bu şekilde ama hiç ısırılmadım... İlkinde çocuktum annem " hoşt" dedi kaçırdı. İkinci de 7-8 köpeğin arasında abim ile kaldım elimden tutup "dur" dedi, koşarak geldiler havlaya havlaya koklayıp uzaklaştılar. Diğeri de geçen sene yaşadığım... Dikkatli olmak lazım gerçekten... Siz uzun bir süre tek çıkmayın geçmiş olsun...

Mesela bilir misiniz bazıları sürü halde havlayarak arabalarin pesinden kosturur.Bunun sebebi akrabalarina araba çarptığı içinmis.Sizi de kaçani kovalayalim mantigiyla kosturmuslar.Birdaha olursa kacmayin.Durun gozlerine bakin sakinlesirler.Kalpten gitmemissiniz Allahtan gecmis olsun.

tesekkur ederim cikmam zaten benden zarar gelmez ama işte nerden bilsinler.

Zaten büyük gri olanla göz göze geldim,gözleri kan canagiydi uzerimde kırmızı renkli kaban vardı o dikkatini çekmiş olabilir sanıyorum. Onlarda yazık ama benim günahım vardı görmeniz lazımdı beter haldeydim.

tesekkur ederim cikmam zaten benden zarar gelmez ama işte nerden bilsinler.
Aynen, aslına bakarsak savunmasızlar ama insanların kötülükleri sebebi ile saldırgan olabiliyorlar. Tabi bu cidden saldırgan ırklar için geçerli değil onlar için durusunuza gıcık olması bile yeterli... İnşallah bu gece kabus görmezsiniz...

büyük ihtimalle görürüm sesim kısılmış konuşamıyorum bagirmaktan hayır etrafta hiç mi kimse yoktu vardi da durup izlediler mı anlam veremedim. Epey kostum o ev cikmasaydi gücüm tükenmişti.

Yalnız amcanın davranışlarını gülümsemeyle okudum, rabbim karşınıza çıkarmış yardımcı olmuş iyi ki.. Zor bi durum umarım tekrarı yaşanmaz. Çok geçmiş olsun..

Yalnız amcanın davranışlarını gülümsemeyle okudum, rabbim karşınıza çıkarmış yardımcı olmuş iyi ki.. Zor bi durum umarım tekrarı yaşanmaz. Çok geçmiş olsun..
sağolsun,telefonumu aramaya çıktık amca önde ben arkada yaşlı adam içimden diyorum ki yine saldirirlarsa amca yaşlı hadi ben koşarimda amca napacak onu bırakmak olmaz,yerden taş sopa biseyler toplayım da mühimmat olsun elimde diye plan yaparken telefon Allah tarafından önümüze çıktı. Çok teşekkür ederim amca olmasaydı belki de olmuştum: (

Son düzenleme:
Bende korkardım ama kaçmazdm kaçmayın bidaha böyle bise olursa durduk yere isirmazlar korkunuzuda belli etmemeye çalışın genelde sirnasarak eşlik ediyorlar

benim başıma benzer olay geldi, tek farkı biz iki kişiydik arkadaşımla, hala daha hatırlar, afedersiniz altımıza yapana kadar güleriz.
biz de arkadaşımla dolaşıyorduk akşam vakti, 2 tane köpek üstümüze koşmaya başladı, daha doğrusu karşımıza çıktı, ben arkadaşımı geride bırakıp nasıl koşuyorum ama görseniz... survivor'ı izleyenler bilir, serhat akın bench'te "baas basss" diye yardırıyordu, bağırıyordu ya hani, sanki kulağımda serhat'ın baaaas baaaas tezahüratı ile birlikte kaçıyorum köpeklerden, o biçim... bende de telefon falan kalmadı, her şey bi tarafa fırladı, sonra köpekleri durdurdu arkadaşım da öyle canımızı kurtardık. ama ödüm kopmuştu ya, bir markete girdik nasıl nefes nefeseyiz ve gülüyoruz anlatamam geberdim korkudan ya böyle bişey olamaz, bacağımı koparacaklar sandım... o yüzden anlıyorum yani sizi

yok onun sebebi o değil. dönen tekerlerk köpeklerde içgüdüsel bir etki yaratıyor o yüzden arabalara koşup havlıyorlar. buna geçenlerde daha çok inandım mesela, tam dibimde kadının biri ufak köpeğini gezdirmeye çıkmış, dinleniyordu. köpeğin hemen yanında bir motor çalışıp aniden hareket etti, kendi etrafında döndü ve o tekerlek döner dönmez küçücük hayvan nasıl çıldırdı... tekerlekler alakalı bir durum yani.

tabi ki geliyordu ben kosuyorum,onlar koşuyor. Arkama bakmadım ama havlama sesleri kulağımın dibindeydi. Amca kapıyı biraz geç açsa yanmistim.
Yakalarlardı isteselerdi , demekki muziplik yapmışlar yoksa saldıracak bir köpekten kaçıp kurtulmak imkansız atlet değilseniz yetişir :) neyse siz unutmaya çalışın güzel bir duş alın uyuyun güzelce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…