Korku,panik,adrenalin..

Keşke benim de yanımda biri olsaydı bu kadar korkmazdim yada korkardim yinede orda markette yoktu sanırım yada benim gozum bişey görmedi.

Keşke benim de yanımda biri olsaydı bu kadar korkmazdim yada korkardim yinede orda markette yoktu sanırım yada benim gozum bişey görmedi.
bu arada farkındayım siz çok korkmuşsunuz, ben de bayağı gülme emojisi koydum ama benimki çok komikti. o an çok korktuk tabi ama arkadaş hoşt dedi ve gittiler.

Valla çok hızlı kostum diye hava atmayacam yakalamak isteseydi yakalarmis zaten tecrübe ettim uyumaya calisacam sağolun iyi geceler

Kaçıp koşarken aniden duracaktınız, köpeklerde duracaktı. " benden korkup kaçıyordu, haydaa noldu şimdi" gibilerinden düşünecekti köpekler. Siz ondan büyük ve yüksekte olduğunuz için aslında onlar sizden çekiniyor. Bu durumda ellerinizi açıp göstereceksiniz. Yani "bak sana zarar vermeyeceğim ellerimde hiçbir şey yok" demek isteyeceksiniz bu sayede. Bende böyle bir durumla karşılaştım pek çok kez, eğilip göz teması kurup ellerimi(avuçiçimi)gösteriyorum onlar da duruyorlar. :) size de geçmiş olsun..

bu arada farkındayım siz çok korkmuşsunuz, ben de bayağı gülme emojisi koydum ama benimki çok komikti. o an çok korktuk tabi ama arkadaş hoşt dedi ve gittiler.
korktum evet bende kullanmak istiyorum ama bende emoji yok : (hava atarak anlatiyom şimdi yakınlarıma 5 6 köpekle nasıl mücadele ettigimi

Başka bir köpek idrar kokusu bırakmış olabilir

aslında iyi fikir ne ayaksiniz olum siz diye ters bı bakış ataydim belki işe yaradı : ) ama o an sadece kostum bacaklarım yeter dedi ben kostum ama kazandim. Bi dahakine denemek zorunda kalmam insallah ama denerim.

höt deseniz ters istiskamete doğru onlar kaçardı,
genelde havlayarak ve kovalayarak saldıran köpekler yanınıza yaklaştığında koklayıp hırlayıp giderler, ısıranlar daha çok yakın mesafeden aniden atlayan ve da sessizce yaklaşan korkmuş köpeklerden çıkar.
kendimi bildim bileli sokak ve orman beslemeleri yapıyorum, gece yarısı sürülerin arasına daldığımız oluyor, hiç ısırılmadım, genelde üstüne atlar koklar sürünür giderler.
bunu dedim ya yarın sabah konu açarmışım koptu bacak diye

bilmiyodum ki aklıma bile gelmedi ama uzunca bir süre köpek görmesem iyi olacak. Sizde iyi cesaret varmış.

Bir macera da ben yaşadım

Benimki baya uzaktan sakin sakin yürüyüp geldi. Ben koşmaya başlayınca havlayarak kovaladı. Kendimi bizim arabaya zor attım. Sonra döndü gitti. Ama o an ki sinir boşalmasını ömrümde hiç yaşamadım. Ne bacağım tuttu ne ciğerlerime nefes girdi. Ölüyorum sandım falan :/

bilmiyodum ki aklıma bile gelmedi ama uzunca bir süre köpek görmesem iyi olacak. Sizde iyi cesaret varmış.

her gün binlerce tehlikeli insanın arasında dolaşacak cesareti gösteriyoruz, onun yanında hayvanlarla içiçe olmak hiçbir şey...
bu arada köpek saldırılarındaki ölümlerin en büyük nedeni, çukura, yola vs atlama ve kalp kriziymiş. aman diyeyim, yola aylamayı düşünmeyin bile bidaha.

Amannnn Allah korusun...sizin karakterinizi çok seviyorum burda

Ayy korkunc ben de aynisini yapardım ama kacmamak gerekiyor. Onlar tehlike olarak görüp mekanlarini koruma pesindeler aslinda. Tehlike olmadiginizi kanitlarsaniz gidiyorlar. O yuzden teorikte durup goz kontagini kesmemek doğru olsa da pratikte tabana kuvvet

Cok gecmis olsun. Sakin olup kararli bi sesle konussaydiniz, onlar sizden korkardi. Köpekleri ufak cocuklar gibi dusunun meraklilar o yuzden ustunuze gelip koklamak isterler ve yaramazlar sesinizdeki kararliligi hissetmezlerse kafalarina göre takilirlar.
Köpek sahibi biri olarak yanimda sakin sakin dolasan köpegimi görünce tabana kuvvet kacanlardan, yolunu degistirenlerden bunlarla yetinmeyip laf söyleyenlerden fena gicik kapiyorum bende. Ben isircam bigun birini, hayvan kendi yolunda yürüyor olmadi cicegi böcegi kokluyor. Sen niye bikbik konusuyorsun...

Benim korkumdur bu hepte kafamda kurarım kulaklık takılıyken köpegin pacamdan kapması

Allah korumuş sizi bende kaçardım o durumda başka ne yapılmalı bilmiyorum

Ablam hamileyken köpek karanlıkta hırlamış oda korkup kacarken ayagini burkmuştu ogun bugundur köpek görünce birkac sokak dolandırır beni asla yanından gecemez

Çok gecmiş olsun
Bizim burda çok köpek var ve sürü halinde geziyolar.
Zaten korkuyorum senin yazıyı okuduktan sonra daha cok korkmaya basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…