- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Keşke benim de yanımda biri olsaydı bu kadar korkmazdim yada korkardim yinede orda markette yoktu sanırım yada benim gozum bişey görmedi.benim başıma benzer olay geldi, tek farkı biz iki kişiydik arkadaşımla, hala daha hatırlar, afedersiniz altımıza yapana kadar güleriz.
biz de arkadaşımla dolaşıyorduk akşam vakti, 2 tane köpek üstümüze koşmaya başladı, daha doğrusu karşımıza çıktı, ben arkadaşımı geride bırakıp nasıl koşuyorum ama görseniz... survivor'ı izleyenler bilir, serhat akın bench'te "baas basss" diye yardırıyordu, bağırıyordu ya hani, sanki kulağımda serhat'ın baaaas baaaas tezahüratı ile birlikte kaçıyorum köpeklerden, o biçim... bende de telefon falan kalmadı, her şey bi tarafa fırladı, sonra köpekleri durdurdu arkadaşım da öyle canımızı kurtardık. ama ödüm kopmuştu ya, bir markete girdik nasıl nefes nefeseyiz ve gülüyoruz anlatamamgeberdim korkudan ya böyle bişey olamaz, bacağımı koparacaklar sandım... o yüzden anlıyorum yani sizi
bu arada farkındayım siz çok korkmuşsunuz, ben de bayağı gülme emojisi koydum ama benimki çok komikti. o an çok korktuk tabi ama arkadaş hoşt dedi ve gittiler.Keşke benim de yanımda biri olsaydı bu kadar korkmazdim yada korkardim yinede orda markette yoktu sanırım yada benim gozum bişey görmedi.
Valla çok hızlı kostum diye hava atmayacam yakalamak isteseydi yakalarmis zaten tecrübe ettim uyumaya calisacam sağolun iyi gecelerYakalarlardı isteselerdi , demekki muziplik yapmışlar yoksa saldıracak bir köpekten kaçıp kurtulmak imkansız atlet değilseniz yetişir :) neyse siz unutmaya çalışın güzel bir duş alın uyuyun güzelce..
korktum evet bende kullanmak istiyorum ama bende emoji yok : (hava atarak anlatiyom şimdi yakınlarıma 5 6 köpekle nasıl mücadele ettigimibu arada farkındayım siz çok korkmuşsunuz, ben de bayağı gülme emojisi koydum ama benimki çok komikti. o an çok korktuk tabi ama arkadaş hoşt dedi ve gittiler.
Başka bir köpek idrar kokusu bırakmış olabilirYakalamak isteselerdi yakalarlardi kesin. .
Oyuna cevirmisler biraz sanki.
Benim evim ikinci katta alt katimin pencereleri demirli. Bi akşam mutfakta otururken resmen demirlere saldırdı bi köpek havlayarak. Oturdugum yerden sicradim. Bide onunla karşı karşıya gelsem kimbilir nolur. Her gece 1 de o demire saldirmadan geçmiyor neden acaba
aslında iyi fikir ne ayaksiniz olum siz diye ters bı bakış ataydim belki işe yaradı : ) ama o an sadece kostum bacaklarım yeter dedi ben kostum ama kazandim. Bi dahakine denemek zorunda kalmam insallah ama denerim.Kaçıp koşarken aniden duracaktınız, köpeklerde duracaktı. " benden korkup kaçıyordu, haydaa noldu şimdi" gibilerinden düşünecekti köpekler.Siz ondan büyük ve yüksekte olduğunuz için aslında onlar sizden çekiniyor. Bu durumda ellerinizi açıp göstereceksiniz. Yani "bak sana zarar vermeyeceğim ellerimde hiçbir şey yok" demek isteyeceksiniz bu sayede. Bende böyle bir durumla karşılaştım pek çok kez, eğilip göz teması kurup ellerimi(avuçiçimi)gösteriyorum onlar da duruyorlar. :) size de geçmiş olsun..
bilmiyodum ki aklıma bile gelmedi ama uzunca bir süre köpek görmesem iyi olacak. Sizde iyi cesaret varmış.höt deseniz ters istiskamete doğru onlar kaçardı,
genelde havlayarak ve kovalayarak saldıran köpekler yanınıza yaklaştığında koklayıp hırlayıp giderler, ısıranlar daha çok yakın mesafeden aniden atlayan ve da sessizce yaklaşan korkmuş köpeklerden çıkar.
kendimi bildim bileli sokak ve orman beslemeleri yapıyorum, gece yarısı sürülerin arasına daldığımız oluyor, hiç ısırılmadım, genelde üstüne atlar koklar sürünür giderler.
bunu dedim ya yarın sabah konu açarmışım koptu bacak diye
bilmiyodum ki aklıma bile gelmedi ama uzunca bir süre köpek görmesem iyi olacak. Sizde iyi cesaret varmış.
Amannnn Allah korusun...sizin karakterinizi çok seviyorum burdahöt deseniz ters istiskamete doğru onlar kaçardı,
genelde havlayarak ve kovalayarak saldıran köpekler yanınıza yaklaştığında koklayıp hırlayıp giderler, ısıranlar daha çok yakın mesafeden aniden atlayan ve da sessizce yaklaşan korkmuş köpeklerden çıkar.
kendimi bildim bileli sokak ve orman beslemeleri yapıyorum, gece yarısı sürülerin arasına daldığımız oluyor, hiç ısırılmadım, genelde üstüne atlar koklar sürünür giderler.
bunu dedim ya yarın sabah konu açarmışım koptu bacak diye
Amannnn Allah korusun...sizin karakterinizi çok seviyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?