Korku ve gerilim film önerileri..

Genelde benim sonum öyle olur Bende izleyeceğim beraber bulalım

sanırım korkuyu bu gece kaldıramayacam az önce the omeni'n fragmanını açtım fısır fısır sesleri duymak bile beni bi sinir etti kış masalı diye romantik film buldum onu izliycem sanırım

sanırım korkuyu bu gece kaldıramayacam az önce the omeni'n fragmanını açtım fısır fısır sesleri duymak bile beni bi sinir etti kış masalı diye romantik film buldum onu izliycem sanırım

romantik fişm istiyorsan " safe heaven " filmini izle ağlamaktan ölüyorsun

Ben romantik izleyeceksem kesinlikle kore izliyorum onlar kadar duyguyu verebilen yok

romantik fişm istiyorsan " safe heaven " filmini izle ağlamaktan ölüyorsun
İzledim onu :) ama ağlamadım
Ben romantik izleyeceksem kesinlikle kore izliyorum onlar kadar duyguyu verebilen yok

Güney kore filmlerini bende seviyorum dram tarzı filmleri çok iyi, bir de secretly greatly diye bi film var onu kesin izleyin derim :) onda ağlamıştım işte(filmin türü romantik değil )

Ben hüzünden öte filmini çok beğenmiştim birde hırçın sevgilim.. Aslında çok var ama gelmiyor ki böyle olunca da aklıma..

Evet aynen bende öyle işte özellikle o Ruhlar bölgesinde kahkaha atmıştım O nedenle ben öneri istiyorum senden.. Benim de izlemek için kimsem yok Sözlümle arada izliyoruz onun dışında tekim

ayy biz seninle aynıyız

ahh nerde cidden korktum bitim diyeceğim bir film izlemedim.
bende önerileri takip edeceğim
Ciddimisin ben birincisinde kahkahalarla gülmüştüm
bende

ayy biz seninle aynıyız

ahh nerde cidden korktum bitim diyeceğim bir film izlemedim.
bende önerileri takip edeceğim

bende

Benim de öyle.. ben istiyorum ki yeriimden kalkmaya korkayım her an diken üstünde oturayım falan ama artık nerde ne olacağını bile anlıyorum çok izlediysem demek ki.. Birde konular da klişe

İzlemediyseniz Diriliş filmini önebilirim. Benim favorim

İzledim o filmi evet güzel bir filmdi bende beğenmiştim Çok izlemem de sıkıntı oluyor sanırım:26:

Ben korkudan ziyade gerilim severim. Kanlı manlı şeyler bana göre değil. Bir de Açık Mezar filmi aklımda kaldı o da güzeldi o da tavsiyem olsun

Ben korkudan ziyade gerilim severim. Kanlı manlı şeyler bana göre değil. Bir de Açık Mezar filmi aklımda kaldı o da güzeldi o da tavsiyem olsun

Gerilimi bende çok severim ama kanlı vahşi filmleri de izliyorum eskisi gibi olmasada:26: Açık mezarı dün bir arkadaş daha tavsiye etti oldukça güzel bir film sanırım

Gerilimi bende çok severim ama kanlı vahşi filmleri de izliyorum eskisi gibi olmasada:26: Açık mezarı dün bir arkadaş daha tavsiye etti oldukça güzel bir film sanırım

Evet bende kuzenlerle izlemiştim. Hiç ummadığın şey oluyor sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…