- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Ruhlar bolgesi 1 ve 2 izlerken korkudan altima yapmıştımEl kamerasıymış canım ben izleyemiyorum öyle:26: Antisosyal için hiç olumlu yorum yok ki puanı da çok düşük:26:
yani bi yoRum yapamicim
"kızlar tarikatınde cinayet" bi fikrin var mı izledinmi duydunmu:26:
Ruhlar bolgesi 1 ve 2 izlerken korkudan altima yapmıştım
İzledim canım izledim çok oldu gerçi
bence ben film arayıp arayıp yine film izlemeden yatıp uyuyacam
Genelde benim sonum öyle olurBende izleyeceğim beraber bulalım
sanırım korkuyu bu gece kaldıramayacam az önce the omeni'n fragmanını açtım fısır fısır sesleri duymak bile beni bi sinir etti kış masalı diye romantik film buldum onu izliycem sanırım
sanırım korkuyu bu gece kaldıramayacam az önce the omeni'n fragmanını açtım fısır fısır sesleri duymak bile beni bi sinir etti kış masalı diye romantik film buldum onu izliycem sanırım
İzledim onu :) ama ağlamadımromantik fişm istiyorsan " safe heaven " filmini izleağlamaktan ölüyorsun
Ben romantik izleyeceksem kesinlikle kore izliyorum onlar kadar duyguyu verebilen yok
İzledim onu :) ama ağlamadım
Güney kore filmlerini bende seviyorum dram tarzı filmleri çok iyi, bir de secretly greatly diye bi film var onu kesin izleyin derim :) onda ağlamıştım işte(filmin türü romantik değil)
Evet aynen bende öyle işte özellikle o Ruhlar bölgesinde kahkaha atmıştımO nedenle ben öneri istiyorum senden.. Benim de izlemek için kimsem yok Sözlümle arada izliyoruz onun dışında tekim
Ciddimisinben birincisinde kahkahalarla gülmüştüm
ayy biz seninle aynıyız
ahh nerde cidden korktum bitim diyeceğim bir film izlemedim.
bende önerileri takip edeceğim
bende
Hemen hemen bütün korku ve gerilim filmlerini izlemişimdir.. Çok severim fakat artık o kadar alışılmış yapılıyor ki nerede ne olacak tahmin ediyorum ve hiç etkilenmiyorum.. Son zamanlarda bir kaç film hoşuma gitti.
Sizden de film önerisi istiyorum izlerken korkacağım uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir film.. A birde Sevgilimle izleyeceğim çok açık sahneler olmazsa memnun olurumŞimdiden Teşekkürler
İzlemediyseniz Diriliş filmini önebilirim. Benim favorim
İzledim o filmi evet güzel bir filmdi bende beğenmiştimÇok izlemem de sıkıntı oluyor sanırım:26:
Ben korkudan ziyade gerilim severim.Kanlı manlı şeyler bana göre değil. Bir de Açık Mezar filmi aklımda kaldı o da güzeldi o da tavsiyem olsun
Gerilimi bende çok severim ama kanlı vahşi filmleri de izliyorum eskisi gibi olmasada:26: Açık mezarı dün bir arkadaş daha tavsiye etti oldukça güzel bir film sanırım
Evet bende kuzenlerle izlemiştim. Hiç ummadığın şey oluyor sonunda
Ben de kuzenlerimleyim bugün izleyecek film arıyorduk bu filmi izleyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?