Korku ve gerilim film önerileri..

Evet onu herkesten duydum ilk bir sene çok zor oluyormuş alışana kadar.. Açıkçası biraz korkmuyor değilim ben çok rahat yetiştim annemle arkadaş gibiyiz çok naidr evde iş yaparım şimdi evlenince herşey bana kalacak birde çalışacağım zorlanırım ben stresli olurum:26::26:

Tamam canım sorun değil ne zaman girebilirsen ben hep buralardayım çok nadir cumartesi olmam ama onun dışında burdayım
Evet hepsini izledim şuan yeni arayışlar içindeyim bu son çıkanlarda güzel filmler vardı katliam gecesi arınma gecesi korku seansı gibi onlar hoşuma gitmişti aklıma gelirse eğer yazarım bende sende yaz

Canım Sessiz Tepe filmini izledin mi

Bende izledim.onlari ruhlar bolgesi bide simdi cikti cin tarikati bu hafta ona gidicem :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte anladın sen onu. yabancıların ruhlu filmleri o kadar korkutmuyor benı ama türklerin ki ne bileym adı bile korkunç " dabbe, semum :18:"

Sana zor beğendireceğiz desene ben azıcık gerileyim yeter izliyorum seviyorum işte genelde aldığı oylamaya bakarım 100 ün üzerinden 80 den fazla alanları izlerim

çalışıp ev işi yapmak daha zor ama memnunum ben eşim çok anlayışlı. basta bilmiyordm yemek temizlk falan sonra öğrendim gitti. Eşim bnm yemeklerimi kendi annesinin yemeklerinden daha cok sewer şimdi. bir kere böyle tempolu alıştın mı tatil gunlerınde sıkılıyor insan. yani bence en azından

Canım Sessiz Tepe filmini izledin mi

Evet canım iki filminide izledim ilki çok başarılıydı
Bende izledim.onlari ruhlar bolgesi bide simdi cikti cin tarikati bu hafta ona gidicem :))

Ben ruhlar bölgesinde gülmüştüm bana komik gelmişti o film:26:

Sana zor beğendireceğiz desene ben azıcık gerileyim yeter izliyorum seviyorum işte genelde aldığı oylamaya bakarım 100 ün üzerinden 80 den fazla alanları izlerim

Yok kız beğenirim ben. şu ana kadar izleyipte beğenmediğim bi ghajini vardı. boş boşuna 2 saatimi yedi baştan belliydi zaten senaryo aksiyon desen çok fazla yoktu bir de eltim bayıla bayıla kız bahar izle çok güzel falan demişti. arada saçma sapan şarkılar bi oynamalar falan

Ben yemek yapmaya bayılırım hamur işi falan hepsini yaparım sözlüm de bayılır arada yap bile der beni korkutan yemek değil ev işi temizlik ütü bulaşık falan:26: Bende alışırmıyım acaba:26:
World war Z tek gecerim manyak gerilim filmi :))

İzlemedim o filmi ben

Kizlar cinsiz filim izliyosaniz korku degil ama etkisinden cikamazsiniz inception kesi likle izlemenizi tavsiye ederim

ben izledim süperdi
hadi salla o zaman

sihirbazlar çetesi çok harikaydı izlemediysen onu izle bnece birde aksiyonsuz ama başından kalkmadığım merak ederek izlediğim bi film vardı dünyalı diye adı yanıltmasın film bir odada geçiyor ama merak ettiriyor ben onu da beğenmiştim

Evet canım iki filminide izledim ilki çok başarılıydı

Ben ruhlar bölgesinde gülmüştüm bana komik gelmişti o film:26:

Bazen filimlerin adini bile karistiryorum okdara izledimki artik korku filmi kendim cikricam :))

Ben yemek yapmaya bayılırım hamur işi falan hepsini yaparım sözlüm de bayılır arada yap bile der beni korkutan yemek değil ev işi temizlik ütü bulaşık falan:26: Bende alışırmıyım acaba:26:

tabiki alışacaksın. basta zorlanırsın. gunler kısacık gibi gelir kendıne vakit ayıramazsn dnlenemezsn ama elin pratıkleşir. kendınede eşinede vakit ayırabilecek kıvama geleceksn. korkma o kadar temızlıkten ütüden falan. ben 20 yasındayım hem işi hem eşi 15 gunde bir gelen eşiminm kızını idare ediyorum. gunde 10 saat calısyrm bi pazar gunum tatıl. korkarsan baş edemezsn basta bende öyleydım ama sonradan alısırsın merak etme

normalde zombiler yürüyemez böyle topallarlar ya o filmde zombiler koşuyor zıplıyor hatta uçuyor filmi izlerken birden bire zıplayan bi zombi çıkıyor yerinden zıplıyorsun uçan zombi yapmışlar bacım

Son düzenleme:

sihirbazlar çetesinide izledim süper bi filmdi oda ya. ne güzel tongaya geldi adam keza sonundaki gerçek çok hoştu

Şimdi yeni bir film çıktı Cin diye yabancı erkek arkadaşınla gidin filmcilere bakın hoşunuz gideni alın bende Dabbe cin çarpmasını izlemiştim çok başarılıydı

Ya arkadaslar artik eskisi gibi kaliteli korku filmi yapilmior hepsi sacma sapan perili ev hikayeleri o yzden aklima bise gelmio dierlerinide herkes izledi zaten eskidi.. ama size bir dizi onerebilirim korku gerilim deil polisiye ve seri katil dizisi gercekten asiri kaliteli ve hayatinizda gorneyecegniz cinayet sekilleri :)) adi hannibal.. bunun filmide vardi adi kuzularin sessizligi die 1 ve 2si var isteyen filminide izler ams dizisi mukemmel ben diziyi tavsiye ediorum sakin kacirmayin.. hic deilse sadece ilk bolumunu izleyin kaybedecek biseyiniz yok :)

Evet filim mukemmeldi ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…