korku

Cnm günah olan anüsten ilişki. Arkanda duracak ama vajinaya girecek . günah değil hamilelikte özellikle çok tercih ediyorduk koca göbekten dolayı :)

Anlamini bilmiyordum :) utandim şimdi yok onu asla kabul etmem esimde bana eminim teklif etmez :) ben onu basaramam sanirim baktım kendimi guvende hissedemem o pozisyonda

Yarin ben öğlenden baslayacagim birseyler icmeye esim cakirkeyf oluyor bana birsey olmuyor o da sasiriyor normalde alkol kullanan biri değilim esigim sanirim baya yüksek
Eşin ayık,sen çakır olacaksın. Siz tam tersi takılmışsınız bak işte sorun burada. Eşin içiyormuş gibi yapıp sana içirsin
Ilık duş alın, krem kullanın, yapacağız bitecek mutlaka diye düşünmeyin akışına bırakın .

Ay cok güldüm aynen ben adami icirip duruyom daha doğrusu beni rahatlatmak icin götürüyor yarin bunu da diyeceğim ona tespit on numara cok tesekkurler cok güldüm

Anlamini bilmiyordum :) utandim şimdi yok onu asla kabul etmem esimde bana eminim teklif etmez :) ben onu basaramam sanirim baktım kendimi guvende hissedemem o pozisyonda
Sen üstte olmayı dene o zaman. Ayıp değil artık sana evlenmiş barklanmışsın kendine uygun olanı bulmak için pozisyonlara ,nasıl olacağına aç bak netten.

O kısımlarda sorun olmuyor ama tam birlesmeye geldiğinde sira afedersiniz itiyorum ve kuruyor o bölge psikolojik benimki. Krem varmis uyusturuyormus o bölgeyi yarin alacağız inşallah

İyi de eşiniz de uyuşur o zaman. Arkadaşıma öyle olmuştu

Canım anestol pomad o kremini adı bende kullanmıştım ilk bi ilişkide 26 gün yapamamistik en son doktora gittik bunu deneyin olmazsa küçük bi operasyon yaparız demişti hiç gerek kalmadı eczaneden reçetesiz alabilirsin hiiic korkulucak bişey degil valla balayinin tadını çıkar ye iç yat gez Eğlen Ohh miss

Canım ben de bu konuda neler neler denedim uyuşturmak için krem aldım uyku hapı aldım ama yokk yookk yokk kafanda bitireceksin olayı. Hiçbiri işe yaramıyor. Ben en son yıllarca birlikte olamayıp boşanma yoluna giden bir çiftin yazısını okumuştum. Sonra o kadar korktum ki hayır böyle bişey olmamalı ne var ki sanki altuüstü azıcık acıyacak bu yüzden kocamı kaybedem dedim. Ve sonra başardım kendime inanamadım. Sevincimden ağladım yani o derece. Şütfen kendi kafanda bitir olayı ve yapabilirim herkes nasıl yapıyorsa ben de yaparım de :)

Su evlenmeyi beklemeden sevisebilen ciftlere cok ozenmistim bende evlenirken:) hey gidi!

Sunu unutma kuzum, kendini ne kadar kasarsan canin o kadar cok yanar.bak 4. Yila girdim hamileyim arada bir kurtajim var neler geldi benim kaportanin basina dusun hala azicik gergin olsam canim aciyabiliyor. Seni korkutmak icin anlatmiyorum sadece rahatligin onemini anlatmaya calisiyorum.

Kuzenim ve arkadaslarim bana hep ilk gece mutlaka yapmaya calis, oteledikce zorlasiyor demisti... hakliymislar... cidden ilk gece erteleyince erteleniyor anladigim kadariyla...

Arkadaslar bir suru fikir vermis zaten. Dogru bulurlar bulmazlar bilmem ama ben sunu oneririm. Esine bu gece mutlaka olucak lutfen yarim birakma de. Krem, jel, alkol, deneyebileceginiz herseyi deneyin ve bir defa onu itmeden dene istersen ellerini filan baglayin fantazi olsun:) inan bir kere olduktan sonrA gerisi gelir:)

Ufak ufak deneyin zaten tamami ilk defada girmez muhtelen, tamamini alman biraz deneyim ister:)

Bir de tavsiyem sabahlari uyku sersemligiyle deneyebilirsiniz daha kolay olur:)

Haydi guzel haberlerini paylasmayi unutma:)

Bence alkol kullanmayin,
esinizle bir butun olacaginiz, ilerleyen zamanlarda nasipse bebeginizin olacagi ise haram karistirmayin.

Bende uzun sure birlikte olamadim esimle. Cunku kafamda cok buyutup, korkmustum.
Vajinusmusum galiba demeye bile baslamistim.
Ama bir gun canima tak etti, olacak bu is dedim, kafami rahatlattim, surekli telkinlerde bulundum kendime zorlanmayacaksin guzel olcak vs vs... Ve en onemlisi alkolden degil, Allahtan yardim isteyin.
Sonuc basarili oldu

Evet haklısıniz aslında. Ben çok stres oldum sanırım kendimi rahatlatmam lazim.

Bebisiniz hayirli olsun Allah saglikla elinize almayi nasip etsin :) mesajiniz icinde cok tesekkur ederim gerçekten icimi rahatlattiniz bugün kendimi hazirladim inşallah biraz sahilde oturalim keyifli vakit gecirelim dışarda inşallah olcak

Bende birseyler okudum onlar iyice stres yaptı beni :)

Siz oteldemısınız ? Yavrum sana kokteyl hazırlatsın eşin bak nasıl çakırkeyf oluyosun Eşin içmesın sen iç gevşek gevşek bakmaya başladığında eşin anlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…