korku

Aynen canim arastirdik bugün ogleden sonra alacağız merkeze gecip

Kahve yani derken ben simdiden başladım esime de dedim bugün yikcam tabularımi
ne kahvesi canım :) yok bir kaç alkol seceneğinden karışım yapılıyo kokteyl deniliyo ondan bahsettım

Yaa internette o kremi öneriyorlar ama ben su psikolojiyi atayim de uyussun

Valla kız sürmüştü, bu sefer kocası da uyuşunca yapamamışlardı. Hamilelik, doğum derken o kadar şeylere katlanacaksınız ki inanın kendinize güleceksiniz bundan mı korkmuşum ben diye. Çünkü bu herşeyin yanında çok basit kalıyor.

Aldik eczaneden nette okudum okadar cok kisi kullanmis ki inşallah bizde oyle bir etki yapmaz. Haklisiniz aslinda

ne kahvesi canım :) yok bir kaç alkol seceneğinden karışım yapılıyo kokteyl deniliyo ondan bahsettım

Kahvenin yanina likör aldim canim bugün kendimi hazirladim buraya da konuyu acmak icimi rahatlattim. Cevremden kimseyi arayip korkuyorum ben yapamam diyemem

Ben de korkuyorum konuyu takipte kalayım

Ama galiba düşünmek ile o anı yaşamak başka. Ne kadar acıtabilir? O sizin sevdiğiniz adam.

Kahvenin yanina likör aldim canim bugün kendimi hazirladim buraya da konuyu acmak icimi rahatlattim. Cevremden kimseyi arayip korkuyorum ben yapamam diyemem

çevrendekilere hiç seslenme zaten
ya evlilikte hemen olacak bir şey değil yavaş yavaş alıştıracaksın; sevdiğin adamla tek beden teorisi
ben de sanki evliymişim gibi hele düğünden sonra ben de gelmeyim de buralara

Yapmasanızda olur yaa takma bu kadar... Yap nazını , tatlı canının kıymetini bil. O olsa hemen izin verirmiydi acaba.. Dolansın dursun peşinde mart kedileri gibi malum ilkbahardayız zaten

Yapmasanızda olur yaa takma bu kadar... Yap nazını , tatlı canının kıymetini bil. O olsa hemen izin verirmiydi acaba.. Dolansın dursun peşinde mart kedileri gibi malum ilkbahardayız zaten

dolaniyor zaten canim esim benim ama ittirip duruyorum ben adami. Neyse balayini keyifle gecirmeye bu konuyu dusunmemeye karar verdik

Canim ilk gece gözünu karart yap cok pismanim bugün ugrastim bugunde yapamadim

Ben nişanlıyım daha 5 ay var canım..
Bugün de mi olmadı?
Acaba böyle gece oturup konuşsanız falan bir gecenizi ayırıp uyumasanız belki aranızda aşk daha fazla alevlenir de kendiliğinden olur mu her şey? Zor bir durum ya ama bence yeneceksiniz ben inanıyorum.

Ilk gece gözü karartmak lazimmis onu anladim uzadıkça korku artiyor

Offf ayni seyi bir erkegin yaptığını dusunun, korkuyorum diyip günlerce sizi ittigini...
Yani ne kadar aciyabilir ki? Ilk gunlerinizi zehir etmeye deger mi?

dolaniyor zaten canim esim benim ama ittirip duruyorum ben adami. Neyse balayini keyifle gecirmeye bu konuyu dusunmemeye karar verdik
Çok doğru bir karar. Bu iş için evlenmediniz birbirinizi sevdiğiniz için evlendiniz sonuçta. Yaşlanıp kuvvetten düşene kadar yapacaksınız zaten bi başlayınca , acelesi yok yani :)

bence zorlamayın kendınızı akısına bırakın ılla hemen olmalı dıye dusunup kendınızı sıkıp stresle baslarsanız kasarsınız
kastıgınız ıcın agrı duyuyorsunuz
rahat olursanız hemencecık basıt bısey olunca aman hepsı bu buymus dıyeceksınız korktugunuza degmez
bıraz ara verın sonra bı kas gevsetıcı alın ılık dus ondan sonra tamamdır :)
endıselenmeyın ama baktınız hala olmuyor bı kadın dogum uzmanına esınızle zıyarete gıdın bı anlatın korkunuzu anlatınca sorularınıza cevap bulunca korku gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…