Canım anestol pomad o kremini adı bende kullanmıştım ilk bi ilişkide 26 gün yapamamistik en son doktora gittik bunu deneyin olmazsa küçük bi operasyon yaparız demişti hiç gerek kalmadı eczaneden reçetesiz alabilirsin hiiic korkulucak bişey degil valla balayinin tadını çıkar ye iç yat gez Eğlen Ohh miss
Siz oteldemısınız ? Yavrum sana kokteyl hazırlatsın eşin bak nasıl çakırkeyf oluyosunEşin içmesın sen iç gevşek gevşek bakmaya başladığında eşin anlar zaten
ben de ters etki yapmış demek ki. :)Bende birseyler okudum onlar iyice stres yaptı beni :)
ne kahvesi canım :) yok bir kaç alkol seceneğinden karışım yapılıyo kokteyl deniliyo ondan bahsettımKahve yani derken ben simdiden başladım esime de dedim bugün yikcam tabularımi
Yaa internette o kremi öneriyorlar amaben su psikolojiyi atayim de uyussun
Valla kız sürmüştü, bu sefer kocası da uyuşunca yapamamışlardı. Hamilelik, doğum derken o kadar şeylere katlanacaksınız ki inanın kendinize güleceksiniz bundan mı korkmuşum ben diye. Çünkü bu herşeyin yanında çok basit kalıyor.
ne kahvesi canım :) yok bir kaç alkol seceneğinden karışım yapılıyo kokteyl deniliyo ondan bahsettım
cesaret etmek lazımDenize girip soğuk diye atlayamamak gibi birsey benimkiesim uyudu yarın inşallah kafami bosaltip deneyecem
hadi perlitcim görwyim seniKahvenin yanina likör aldim canim bugün kendimi hazirladim buraya da konuyu acmak icimi rahatlattim. Cevremden kimseyi arayip korkuyorum ben yapamam diyemem
Kahvenin yanina likör aldim canim bugün kendimi hazirladim buraya da konuyu acmak icimi rahatlattim. Cevremden kimseyi arayip korkuyorum ben yapamam diyemem
Ben de korkuyorum konuyu takipte kalayım
Ama galiba düşünmek ile o anı yaşamak başka. Ne kadar acıtabilir? O sizin sevdiğiniz adam.
Yapmasanızda olur yaa takma bu kadar... Yap nazını , tatlı canının kıymetini bil. O olsa hemen izin verirmiydi acaba.. Dolansın dursun peşinde mart kedileri gibimalum ilkbahardayız zaten
Canim ilk gece gözünu karart yap cok pismanim bugün ugrastim bugunde yapamadim
çevrendekilere hiç seslenme zaten
ya evlilikte hemen olacak bir şey değil yavaş yavaş alıştıracaksın; sevdiğin adamla tek beden teorisi
ben de sanki evliymişim gibi hele düğünden sonra ben de gelmeyim de buralara
Çok doğru bir karar. Bu iş için evlenmediniz birbirinizi sevdiğiniz için evlendiniz sonuçta. Yaşlanıp kuvvetten düşene kadar yapacaksınız zaten bi başlayınca , acelesi yok yani :)dolaniyor zaten canim esim benim ama ittirip duruyorum ben adami. Neyse balayini keyifle gecirmeye bu konuyu dusunmemeye karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?