Şu an ki hamile olma korkusundan sonra onu diğer 2 bebeğim çok küçük olduğu için sonlandırmak zorunda olmaktan daha zor ve pahalı değildir. Adı nedir yöntemin biraz anlatır mısınız ?Valla ben prezervatif Ve spiralle hamile kalanlari okuyunca burdan bir arkadastan implanti duymustum. Onu taktirmaya karar verdim. Gayet mantikli gorunuyor. 3 yil koruyormus. 3 yil sonra cikarttirmak ve yine korunmak istiyosan yenisini taktirmak gerekiyormus. Biraz pahali bir islemmis sanirim. Siz de onu taktirin isterseniz
Olmaz mı . Bi kere iştah açıyor. Bi de isteksizlik yapıyor. Zaten isteksizdim.İlacın yan etkisi olmuyor mu ?
Kadınlar kulübü spiral+ kondom ile hamile kalanlarla dolu. Benim arkadaşımın son iki hamileliği spiral +kondoma rağmen oldu. Cahil insanlar da değiller hani kocası doktor aile hekimiAhahah, 4-5’e gerek yok iki tane gayet etkili ve yeterli.
Kadınlar kulübü spiral+ kondom ile hamile kalanlarla dolu. Benim arkadaşımın son iki hamileliği spiral +kondoma rağmen oldu. Cahil insanlar da değiller hani kocası doktor aile hekimi
korkumdan sanırımyuzde bır ıhtımaller hepsınde aynı anda denk gelırse dıye ekstra ekstra koruma
Olmaz mı . Bi kere iştah açıyor. Bi de isteksizlik yapıyor. Zaten isteksizdim.
Sanırım kullananları boşandırmak yoluyla gebelikten koruyor
Yalnız çok güzel etkilermiş yaaBende tam tersi etki yaratıyor hap. Kilo veriyorum, isteğim artıyor, memintolar büyüyor, cildim güzelleşiyor.
Bizede boyle etki yapsa demiYalnız çok güzel etkilermiş yaa
O yüzden çok seviyorum ben hap kullanmayı. Doktorum ara ver dedi diye bıraktım yoksa ömür boyu gider.Yalnız çok güzel etkilermiş yaa
Ooo bana da öyle etki yapsa dünyadaki bütün kutuları yerimBende tam tersi etki yaratıyor hap. Kilo veriyorum, isteğim artıyor, memintolar büyüyor, cildim güzelleşiyor.
Ooo bana da öyle etki yapsa dünyadaki bütün kutuları yerim
Çok düşük bir ihtimal ya. Ayda hamile kalabildiğimiz gün sayısı 3-5 falan. Her şey yolunda gidecek, o günlerde korunmasız birliktelik yaşanacak da bebe olacak. Bence o korunurken olan hamilelikler yanlış bir şey yapmaktan oluyor.
Ablam hap kullanırken hamile kaldı mesela, ama antibiyotik kullanmış o süreçte ve antibiyotiğin doğum kontrol hapının koruyuculuğunu etkilediğini bilmiyormuş.
Valla ben hiç büyük konuşamayacağım korkuyorum. burada bir üye vardı çift yöntem korunurken hamile kalmıştı. Ona sordum hiç burada birine yorum yaptın mı korunurken nasıl hamile kalınıyor diye dedim. Evet yapmıştım dedi. Sen de dikkat et bugün yarın hamilesinTebrik etmek lazım. Ceketle hamile kalanlardan heralde.
Doktorum çok kolay hamile kalırsın dediği için 12-13 senedir hap+kondomla korunuyorum son bir yıldır falan hapı bıraktım hiç tehlike yaşamadım. Ya da bizde sorun var belki, olmuyordur bebemiz.
Konuşun konuşunben de böyle büyük büyük konuşuyordum.
Bence korunurken hamilelik büyük konuşmaktan oluyor.
Asla çocuk istemiyorum,
Ya coluk çocuk korunmayi biliyor bunlar bilmiyor falan diyorsunuz, sonra hosgeldin bebek.
Eğer doktorun yaptığı aylık iğnenin tarihi geçmiş falansa bilemem tabi :))
Valla ben hiç büyük konuşamayacağım korkuyorum. burada bir üye vardı çift yöntem korunurken hamile kalmıştı. Ona sordum hiç burada birine yorum yaptın mı korunurken nasıl hamile kalınıyor diye dedim. Evet yapmıştım dedi. Sen de dikkat et bugün yarın hamilesin
Ay yok şu an hamile kalsam karalar bağlamam ama istemiyorum. Hap+condom yıllardır idare etti beni. Ama hamile kalırsam çok zorlanacağım bi durum olsa başka çözüm bulurum muhtemelen. Totan üreme sistemimi falan aldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?