Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çift yöntem olmalı kesinlikle..İlk iki planlı gebeliğimde de düzenli ilişki ve korunmuyor olmama rağmen birinde 6 diğerinde 8 ay hamile kalmadım.
3. De aylık iğne ile kendimi hamile buldum.
O yüzden şampiyon kızım
Çok düşük bir ihtimal ya. Ayda hamile kalabildiğimiz gün sayısı 3-5 falan. Her şey yolunda gidecek, o günlerde korunmasız birliktelik yaşanacak da bebe olacak. Bence o korunurken olan hamilelikler yanlış bir şey yapmaktan oluyor.
Ablam hap kullanırken hamile kaldı mesela, ama antibiyotik kullanmış o süreçte ve antibiyotiğin doğum kontrol hapının koruyuculuğunu etkilediğini bilmiyormuş.
Ayyyy bende faranjit oldum doktora gittim antibiyotik yazdı. Hamile olabilirsin şuan dedi bende ne alakası var ya dedim . Yasmini bırakalı bir hafta oldu 2 ilişki oldu dedim . Olmaz diye birşey yok böyle olup tek ilişki ile bile kalan var dedi ben şok